dedik kardeşim futbol bölümüne bakan adam ya iyi niyetli değil ya da bu işi beceremiyor. şu küçücük forum bile yönetilemiyorken ülke yine iyi durumda. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4492. sayfa)
-
-
Aynen öyle gsliler bile anladi bunu artik bazi fb taraftari anliyamadi(cogu zaten anliyor) bitek bi kac tane anlamayan kaldi onlarda nankör zaten
-
Yahu şampiyonluğun yok şampiyonluğun daha kötü ne olabilirki yapı diyosan yapıyı yıkmak içinde vasat topçu almıyacaksın ozamanquote:
Orijinalden alıntı: Wesker0005Ali koc olmassa daha kotu durumda olurduk nankorsunuz , adam hem parasini hem sagligni feda ediyor bu yapilara karsi savasta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kraaaaaal!! :)
200 milyon euro mal varligi vardir en az, yeni yıla Hatayla giriyor adamım yq.
Ben sabredeceğim hep destek tam destek:) beni kazandı:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ali koc olmassa bu sartlar altinda kume dusmustur fb yada suan trabzon gibi surunuyordu. Daha ne yapsin adam 2. lik de basari bu sartlar altinda fb icin . SUKUR ETMESSINI BILMESI LAZIM ARTIK FB TARAFTARIN REAL MADRID DEGILIZ BIZ , bu sartlar altinda bu kadar 2. lik ve 3.lik iyidir
-
Cevap veriyorsun ama İsteyerek Trolleyenin teki o....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaltice -- 1 Ocak 2025; 15:59:14 > -
Trol görmek istiyorsan önce aynaya bak. Ali Koç yapıyla mücadele ediyormuş. Yapıyla mücadele eden adam yönetime yapıya hizmet etmiş adamları almazdı. Yönetimdeki üyelerden birinin geçmişini bir araştırmanı öneririm.
-
Sen kim bana troll diyorsun ?
ALI KOCUN KENDI BEYANI
FETO ILE MUCADELE, STADYUMDA VE SOSYAL MEDYADA FB TROLLERI, ICDEKI DUSMANLARLA MUCADELE, TFF ILE MUCADELE, MHK ILE MUCADELE, SIYASI YAPI ILE MUCADELE(MHP LI OLMASSINA RAGMEN)
VE BUNLARIN HEPSINI SECIM ONCESI SÖYLEDI VE TEKRAR SECILDI
buradaki troll kim oluyor acaba? ya hicbirzaman ali koca destek vermeyip bu bahanelerine canak tutmicaktiniz yada simdi aglamicaksiniz ezilince , HER IKISI DE OLMAZ YOK OYLE BIR DUNYA
ALI KOC ILE CIKTIK BIR YOLA IYI KOTU sonuna kadar artik
-
Kardeş yordun artık, illa bloklayalım mı? Şu arkadaşı bölümden uzaklaştırsanız da forumu kirletmese artık. Bariz trollüyor birkaç gündür. @Surfing with the Alien
-
Bana söylemlerini mantikli bi sekilde ayirip neyim troll söyliyebilirmisin ? hepsi ALI KOCUN BEYANLARI , VE BU ADAM 5 AY ONCE TEKRAR SECILDI YANI BUNLARIN HEPSI ESAS OLUYOR FB CAMIASI ICIN.
BEN KOTU GIDERKEN BURADAN TEKRARLIYINCA MI TROLL OLUYORUM ?
ISINIZE GELINCE DIYORSUNUZ YAPI MAPI DIYE PUAN FARKI AZKEN, BEN DIYINCE MI TROLL OLUYORUM ?
yoksa gercekler yuzunuze mi vurdu ve ali kocun sizi uyutmak icin bahane urettigni mi dusunuyorsun akpli secmenlere yapildigi gibi ?
artik cok gec onun icin ve ali koc elinden geleni yaparak tam destegi hak ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesker0005 -- 1 Ocak 2025; 16:36:26 > -
hayirdir sen troll falan ? ali kocun kendi beyanlarini kulaniyorum sizde isinize gelince bunlari kullaniyorsunuz bende diyorum ki bu yapiyla mucadele ediyor ustune para veriyor, mourinho getiriyor, talisca indiriyor, tadic indiriyor, daha ne yapsin bu adam ? Hayirdir troll falan sen kimsin
Ali kocun 31 de 1 i kadar fb li olamicak insanlar burad ali kocu elestiriyor.
-
Evet o konuda katiliyorum ama bence ali koc siyasi gucu de yanina almak istiyor onlem olarak.
Adam has fenerbahceli yoksa bu camia ile niye ugrassin, strese girsin, cebinden para versin 8 yildir ? adam mal mi
Fb cok sevdigi icin yapiyor degerini bilelim ali kocun yoksa 2.likler bile hayal olabilir bu mucadele icinde
-
Trolluyormusun? Tum sayfa yazilanrinla dolmus.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sadece ali kocun kendi sagligni ve parasini risk edip buradaki fmcilere yedirmiyorum.
Kendi beyanlarin kullanarak islerine gelince ali koc, yapi var hakemler falan , kotuye gidince hemen istifa hayirdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesker0005 -- 1 Ocak 2025; 16:45:44 > -
Sırf bundan dolayı İrfan Can Kahveci tarafının 3 mil. € + bonuslar şeklinde maaş talebi var. Ek olarak 1.5 mil. € sadakat primi istiyorlar. Bu arada İsmail Yüksek'de maaşına zam istiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 1 Ocak 2025; 16:55:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bir şey yaparlarsa bir şekilde kötü bir iş yaparak durumu düzeltmeleri lazım. Doğru tespit
-
Cengiz’e bu maaşı veren yönetim derhal istifa etsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstediği kadar Fenerli olsun Acun ile ikisi bu kulübü rezalet şekilde yönetiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X