Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vanguarde , adolf1 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (4 Mobil) - 17 Masaüstü4 Mobil
5 sn
91.479
Cevap
374
Favori
2.197.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 44924493449444954496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadromuzda çok fazla şişirilmiş futbolcu varken bunların üstüne bir şişirilmiş Futbolcu Talisca'da maalesef bir kaç gün sonra eklenecek. Bana göre iyi ve temiz bir transfer yapıp bu kadronun yanına koyulması lazım.

İrfan can kahveci : Tekrar eski mevkisinw döndürülüp en iyi olduğu yerde yani 8 numarada kesinlikle oynatılması lazım.

Defans transfer : Elimizde bulunan mevcut sağlam stoperlerden ikiside fprmında değil ve formuna da girmeyecekler belli bu iş. 2 stoper şart hatta 3 te olabilir. En acil müdahele kısmı da sol bek olması gerekiyor.

10 numara : Ne Tadic, Ne szymanski ne de çöp Talisca 10 numara mevkisinde oynayabilir. Buraların topçusu değiller. Bize gerçekten de 10 numaranın hakkını verecek iyi biri lazım. Bir Alex istemiyoruz ama en azından yıllardır onu aratmayacak biri olsun biri gelsin istiyoruz.

Forvet : Dzeko var ama El Nesyri maalesef bizim daha önce elimizde patlayan Guiza , Beschastnyhk , Bienvenu, joao Pedro gibi forvet oyuncusu kimse fazlasını beklemesin kalitesi belli.

Ve mourinho : Lütfen çağdışı futbol oynatmayı bırak ve birazda olsun geçen sene oynanan futbolu izle ve ekibine izlettir. Böyle devam edeceksen eğer senin futbol anlayışın burada işlemiyor maalesef.

Son olarak bu sene de şampiyonluğa maalesef havlu atacak duruma geldik ve seneye nasıl sağlam adımlar atarız onun planlamasına şimdiden girin.

Ve sayın başkan Ali Koç : Olmuyor başkanom dünyanın en iyisini getirsende elinden gelenin fazlasını yapsanda seninle olmuyor. Fenerbahçe'ye zarar veriyorsun. Bir an önce istifa et ve bırak lütfen bırak artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_fb -- 1 Ocak 2025; 18:57:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bu Kostiç ne demeye alındıysa artık, Caner bile daha iyi şu yaşında ondan

• Fenerbahçe

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Galatasaray

• Emrah_fb kullanıcısına yanıt

4 senedir kanat oynayan ve hakkini fazlasiyla veren irfana hala 8 numara mevkisini oneriyorlar ya 😂😂😂

erolun, emrenin, ismail kartalin, vitorun, jesusun, mourinhonun goremedigini siz goruyorsunuz vallahi bravo size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Sadece geçen sene performansını alıp yıllarca 8 numara mevkisinde gayet başarılı sezonlar geçiren adamın istatistiklerini kıyasalamakta nerden bakarsan bak bilgisizliktir. 8 numara da oynadığı ve kanatta oynadığı performansı karşılaştırıp sonra tekrar cevap ver bence.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Görmeyeli akıl sağlığın bozulmuş.

Hocam stoperleri boş ver şuan takımda kimse formunda değil ve bunun baş sorumlusu iki adam. Biri Mourinho diğeri Ali Koç denen vatandaş.

Şuan takıma dünyanın en iyi stoperlerini orta sahaları al getir bu hocanın bu saçma sapan sistemiyle 1 ay sonra formdan düşerler. Mourinho futboldan emekli olma vakte gelmiş.

Gecen sene Fred'in olmadığı maç takviminde taraftar baskısıyla 2 maçta İrfan 8 numara da denendi. İkisinde kötü oynadı. İrfan eski takımında o yerde oynamış olabilir ama FB o bölgede oynayamaz. İrfan bir defa o bölgede oynayacak seviyede adam kovalayan biri değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Ocak 2025; 20:57:21 >
  • tristran kullanıcısına yanıt

Anladım. Dzeko sezon sonu yolcu. Bu tip santrafora ihtiyacımız var. Ama dediğin gibi imkansız bir transfer gibi gözüküyor. Ama yine de belli olmaz. Osimhen bu lige geldi sonuçta. En-Nesyri bahsedilen rakama satılırsa çökmek lazım.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    Sen şükretmek nedir çok yanlış anlamışsın birader.

• gs son iki sezon önde baskıyla şampiyon olmuş, biz geçen sene önde baskıyla şampiyonluk çaldırmışız, mourinho sen hala niye böyle bir oyun oynatıyorsun?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bende ondan bahsediyorum kardeş. Morinho bu kafayla hiçbirşey yapamaz. Kafasını ve o kafadaki futbol anlayışını değiştirmesi lazım. Modern futbola ayak uyduramıyorsa ceketini asıp bu işi bırakacak. Takımı yaslayım 1-0 alırım düşüncesi artık bitti.

45 yaşındayım ve 10 yaşımdan bu yana futbolu takip ederim. 35 yılllık süreçte FB de inadından vazgeçip taktik değiştiren 1 tane teknik adam gördüm ve o teknik adam da bize CL de çeyrek final oynatan Zico idi.

2007 sezonu geldiğinde lige başlarıdı sistem yüzünden eleştirilmişti ve hoca sistemini değiştirmişti. O sene şampiyon olduk. Aynı sezon forvette oynatıp sezon boyunca pek verim alamadığı Deivid'i ertesi sene kanat bölgesine çekti ve yeni transfer yapılmış gibi Deivid aşırı fayda vermişti. Bu arada taraftar ve yönetim Deivid göndermek isterken izin vermemişti.

Ama Zico sonrası gelen teknik adamların işlemeyen sistemlerinden geri adım attığını veya verim alamadıkları oyuncuları verim alabilecekleri bölgeye çektiklerini hiç görmedim.

• adamın takımında kaliteli bir forveti var. en büyük derdi, hemen araplara satılsın da, yine abidik gubidik birilerini alalım.

sen, ya dzeko gibi pili ancak 1 sezon yetecek adam alabiliyorsun, ya da gol atmak yerine top indirmek ile başarı sağladığını iddia eden, golden uzak kazmaları. ben santrafordan gol atmasını beklerim. ileriye şişirilen uzun topları dağıtmasını değil. çünkü top dağıttığı adamlar da, gol atmaktan aciz. acz içinde , golden uzak bir takım. bunu seven ve isteyenler ne amaçlıyor, bilinmez.

en nesyri beğenmiyor paşalar, adama havadan pas atmayı son 1 bir maçta denemeye başladık . siz o sırada uyuyor muydunuz? sürekli pasla, ortayla beslemediğin forvete "niye atmıyorsun ya?" diye kızamazsın. sonuçta herkes messi, alex değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Ocak 2025; 21:35:40 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bir sönem Vitor pereira da yaptı Ferdi ve osayi samueli çok güzel yerlerde oynattı. Ha benim gözümde Fenerbahçe teknik direktörümü asla değil. Sadece sistem ve pyuncu mevkiisi değişikliğinde cesaret gösteren teknik adamdı. Başardımı tabiiki hayır bunun en iyi meyvesini Zico aldı. Biz Alex i kaybettik bir daha bulamadık buşamayacağızda. Maalesef zicoyuda kaybettik benzer şekilde onun gibisi de bir daha gelir mi gelsedw tutar mı oda muamma. Zicoyla Morinho nun şöyle bir ortak noktası var ikisi de ilk sezonunda beklentisi çok yüksek ama başarılı olamayan teknik adamlar. Zico nun ikinci sezonunda ne yaptığı zaten ortada. Morinho yu 2. Sezonda kalırsa göreceğiz.

Benim fikrim morinho kafada futbolu bitirmiş kendini geliştirmiyor. Geliştirmediği içinde başarılı olamaz.

• 
Sayfa: önceki 44924493449444954496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.