Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4495. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil
5 sn
91.604
Cevap
374
Favori
2.201.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 44934494449544964497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mourinho geçmişinde yaşadığı bazı başarıları bir kaç ayrıntı sayesinde aslında kazandı. Porto ile CL kazandığı yıllarda mesela Var uygulaması olmuş olsaydı final maçını asla kazanamazdı. Maç 0-0 iken Monoko takımın golü ofsayt gerekçesi ile verilmedi üstelik pozisyon ofsayt değildi. O gol verilseydi o maçı asla Porto alamazdı çünkü Monoko maç boyu Porto ezmişti. Dünyaları kaçırdılar üstüne de golleri verilmedi. O gol verilse Porto kabak çiçeği gibi açılacak o vakit Monoko gollerin devamını bulurdu.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Hocam beğenmemekten ziyade eğer dedikleri gibi 40 milyon Euro teklif edildiyse isterse Messi olsun satmak zorundayız. Satmadığın vakit elde patlıyor. Örnek: Szymanski.

Ha şu da var, eğer her maça etki eden, kritik maç çözen, olur olmadık yerde gol atabilen bir forvet olsaydı 40'a da satmayabilirdik çünkü şampiyon yapacak forvet diyebilirdik. Bu haliyle skor katkısı veren ama şampiyon yapamayacak bir forvet benim için. Ha bunda hocanın payı da yüksek, oynattığı oyuna uygun olmayabilir, yeteri kadar şans vermiyor olabilir.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Satılmasına iki sebepten dolayı karşıyım, sezon ortasındayız, yerine adam falan bulamayacağımız bir adamı satmak bana büyük takımın yapacağı, vizyoner bir takımın yapacağı bir şey gibi gelmiyor. Şu an El Nesri'den çok faydalanamıyoruz, bu haliyle bile 40 getiriyorsa sezon sonu yine en kötü 30 - 40 getirecektir, hele takım daha iyi olur da daha çok verim alırsak fazlası da gelecektir diye düşünüyorum bu da ikinci sebep.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Ali Koç Fenerbahçe'yi satın almadığı sürece istediği gibi yönetemez kulüp dernek statüsünde bir sahibi yok PSG ve Man City gibi.

• Emrah_fb kullanıcısına yanıt

10 numaraya De Bruyne gelse efsane olur da gelmez işte.

İrfan Can bence de sekiz de kullanılmalı. Ayrıca Oğuz Aydın ve Levent Mercan daha çok oynamalı. Bak GS'ye adamlar Barış Alper, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nu çok güzel yetiştirdi. Biz yetiştirdiğimiz Arda ve Ferdi'yi sattık artık mecbur yerli kontenjanı için yeni adamlar yetiştireceğiz. Ahmet Kutucu GS'ye mi gider bilmem ama Fener onu da almayı düşünmeli Ahmet Kutucu ile Oğuz Aydın Avrupa altyapısı çıkışlı adamlar bence her türlü faydalı olacaklardır FB'ye.

• Büyük ihtimal 5 ay kiralık João Felix gelecek. Onun dışında sol stoper olarak aynı şekilde kiralık Hermoso gelir. Talisca işi olmayacak bence. Çünkü çok uzadı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Lewrance gitmeden hiç birşey iyiye gitmeyecek. Boşuna kadro yapmayın. Geçen sezon es kaza yanlışlıkla kurduğu kadroyuda bozdu zaten.
    Bu adamın hayırlı iş yaptığı görülmemiş tarihte.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Bence bu seviyede bir teklif bir daha gelmez. Çünkü gelecek olsa yazın biz çingene pazarlığıyla 20'ye alırken bu forvet kıtlığında avrupalılar veya araplar 30 basıp alırdı.

• hislendim kimsem yok sana geldim.
    baktim hic kimsem yok sana geldim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sezon sonu 30-40 getirmesi imkansız hocam.

Ara transfer dönemi oyuncu almak da satmak da faiş fiyattan olur çünkü sezon ortasında hiç bir takım kadrosunu, hele ki ilk 11 oyuncusunu, verip sezonun kalanında zora düşmek istemez haliyle almak isteyenin "reddedilemez bir teklif" yapması gerekir.

Boey sezon sonuna kalsaydı bu fiyatları görme imkanı yoktu mesela daha önce de yazdım, o sadece devre arasına özel Münih beksiz kalmışken ve kimse ilk 11 oyuncusunu satmak istemiyorken yapılmış bi teklifti. Yine GS'nin Diagne'ye 13m verme sebebi Kasımpaşa'nın sezonun kalanını forvetsiz geçirecek olmasıydı yoksa o fiyatlar etmesi imkansızdı. Nesri de aynı şekilde FB forvetsiz kalacağından yapılmış bi teklif. Yaz aylarında gider başka birini alır geçerler.

• Kim gelirse gelsin bu yönetimle ve hocayla bir cacık olmaz. İnşallah saçma sapan paralar saçmazlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yerine adam bulup ne yapacan şampiyon mu olacan derler adama

Bu sene zaten gitti bu oyunla bi cacık ta olmaz bari kasayı dolduralım lazım olacak

• kaleciler geç olgunlaşır... ali koç zaten oynaması beklenemeyecek yaşta 17 berke özeri 2,5m verip alıyor

5 yıl sonra elden çıkarıyor.. olgunlaşan berke özer iyi bir kaleci oluyor

fıkra bu kadar

• olaylara böyle yaklaşarak, bizden bir yol olmaz ki. küçük takım gibi düşünerek, küçük hedeflere ulaşmaya çalışan sıradan takım kalmaya devam ederiz. mourinho'nun durumu muallak. adam zorlu her rakibe puanları saçtı. şimdi utanmadan "puan farkını ortadan kaldırabiliriz" diye zırvalıyor. sanki farkı benim salaklığım açtırdı. zeytinyağı gibi üste çıkmakta adeta bir special herif.

bunun istediklerini yerine getireceğiz, seneye bizi uçuracak diye umup, gelecek sezonu da hiç edecekler.

• LADEGA kullanıcısına yanıt

şampiyonluk hedefin yoksa, kasayı doldurup ne yapacaksın? gelecek sene şampiyon olmak istiyorsan, şimdiden altyapısını yapacaksın. yaz gelince altyapı falan kuramazsın. alan almış, satan satmış olur. zaten şimdi aldığın paraları, yaza kadar saçma sapan hiç ederler.

dolayısı ile, halen daha iskelet kadron bile YOK. sezonun ortası olmuş. çünkü ne yönetim, ne teknik ekip, işini ciddiye almıyor.bu sene, fenerbahçe mottosu: saldım çayıra mevlam kayıra'dır. ötesi değil.

hesapta sağlam bir altyapı, iyi transferler, büyük hedefler vs için mourinho getirildi. adam var olanın bile içinden geçti.

oğuz aydın'ı , en nesyri'yi taraftara yem etmeye çalıştı. allahtan ikisi de iyi performans verdiler de, ezilip büzülmediler.

bu sene takım, ciddiyetsiz, taktiksiz, amaçsız, başarısız .. dır. sebebi de başta mourinho olmak üzere, mou getirince her şey şahane olacak algısı veren, iş bilmez ali koç yönetimidir.

• Şu tabloyu avrupada futbolla ilgilenen ortalama zekadaki bi adama gösterin ve deyinki

Zirvedeki takım 10 senedir şampiyon olamıyor

Alttaki takımın ise bu süreçte 5 şampiyonluğu var

Size yemin ederim adam kahkahalarla güler ve sizin akıl hastası olduğunuzu düşünür

Çünkü zirvedeki takımın 10 senedir şampiyonluğunun olmadığına inanmaz eşyanın tabiatına aykırı bi durum bu

Yapı böyle bi şey işte

• 
Sayfa: önceki 44934494449544964497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.