Ara transfer döneminde Acun mutlaka Ingilteredeki kendi takimindan Fenerbahceye futbolcu transfer ederek her türlü karli cikmaya bakacaktir diye düsünmekteyim. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4497. sayfa)
-
-
değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu paylaştığı görsele göre ofsayt ama görsel üzerinde oynama olduğu söyleniyor. Yani aksine FB oyuncunun daha geride olduğu.
-
neyi adım attırmıyorlar hocam iyimisin ? hakemler olmasa adamlar bir hiç. adamların defans kaleci evlere şenlik, iki pas yapan takım içinden geçiyor gs denen oluşumun. hakemler olmıcak son 3 senede ilk 5 de olmaları mucize.
biz felaket yönetiliyoruz orası ayrı onu eleştirelim de verdiğin örnekte saçmalamanın dibine vurmuşsun. bizim maçları açıp bakalım geriye doğru hemen her maçımızda aleyhimizde en az bir majör hata yapılıyor senin yönetimin tv izler gibi izliyor. adamlar o kadar utanmaz ki kendi lehlerine en az majör 2 hata yapılan maçtan sonra (örn; eyüp, ts ) ortalığı yangın yerine çevirip algı yapıyorlar.
hiçbir şey yapamıyosan sende yangın yapacaksın, sende algı yönetimini öğreneceksin. bu konuda eleştir sabaha kadar yanındayım ama gs rakibe adım attırmıyor dersen komik oluyosun.
-
-
-
Iste buna sevindim.
-
Sadece duran toplar için bile Eriksen'i beş aylık kiralayın yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 2 Ocak 2025; 15:43:45 >
-
Dominikli genç yetenekler Fenerbahçe'ye gelince göreceğim sizi.
-
-
prim sisteminin mantığını 7 senede anca anlamış herhalde.
-
in ali koç we trust.
en büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük.
-
acun bence survivor falan derken feneri iyice boşlayacak , bence boşlaması sizin için iyi bile
-
Oynamadan kasıt. Bu görüntü alındığı sırada top çoktan ayaktan çıkmış. Topun tam ayaktan çıktığı anda ise FB oyuncunun vücudunun daha geride olduğu söyleniyor. Yani esas doğru anda görüntü alınsaydı ofsayt olmadığı anlaşılacaktı deniyor.
-
bir şey anladığını sanmıyorum. birileri öyle yap demiştir. sorun tespiti de , çözüm bulmak da adamda yok. keşke olsaydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X