Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4498. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 19 Misafir (5 Mobil) - 21 Masaüstü10 Mobil
5 sn
91.965
Cevap
375
Favori
2.209.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44964497449844994500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorunun oyuncu grubunda olduğunu sanmaya devam. Ali efendi sorunun nerede olduğu hiç anlamamış. Futbolcularla vakit geçirince, maç başı prim verince, önemli maçlarda estra pirim verince sorun çözülecek sanıyor. Takımın oyun sistemi ve bir oyun planı yok.

• Emrah_fb kullanıcısına yanıt
    irfan fenere geldigi gunden beri kanatti ve sakatlik donusleri haric hicbir macta kotu performans sergilemedi, sadece gecen sezonu esas aldigimi mi cikardin eski hocalarin da adini yazmama ragmen? cift yonlu kosu atacak tempoda bir adam olmadigini hala anlayamadiniz, bu adam ne zaman surat artirsa sakatlandi. ha diyorsan ki ben okan hayraniyim, okan gsde 3 senedir sampiyon oluyor, irfan da okanla 8 oynuyordu, acikca soyle

ya agir konusmayayim diyorum da burada zeki murat goleye bile oyuncu mevkisi onerecek haddiniz yok, mourinho, jesusu falan gectim artik. nereden geliyor bu ozguven haci?

fener taraftarini dinlemeyen her baskan ve her hoca sampiyon olur, derbide ismail kartala baski yapip irfani 8 numara oynattiniz gecen sene, 0-0 diye hocayi lincliyordunuz

azizin gazina gelip mourinho yangini yaptiniz, bu sene yine zirliyorsunuz, susun biraz gozunuzu seveyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

ali koç sorunu ne zaman doğru tespit etti ki şimdi etsin

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt

Bize birçok maçta haksızlık yapıldı ,doğru ama bu durum ,kadromuzda Samet,Djiku,Çağlar gibi vasatların olduğu gerçeğini değiştirmez.Öncellikle defansa A sınıf stoperler almalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 2 Ocak 2025; 22:24:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 2 Antalya maçı, içerideki TS, 5 attığımız Istanbulspor ve dışarıdaki Ankaragücü maçları dışında kötü oynadığımız, ıkındığımız maç hatırlamıyorum ben. Hatta iddia ediyorum şu 6 maç + 1 fark ve penaltı atarak kazandığımız tüm maçlarda girdiğimiz pozisyon sayısı bu yıl 6 attığımız Rize maçından daha fazlaydı.

Kötü oynadığımız sadece 6 maç vardı, onları da Cengiz çıktı uzaktan salladı 5ini kazandık. Bizim puan kaybettiğimiz maçlar neler? Konya maçında Dzeko, Samsun maçında Tadic, Adana maçında hem Dzeko hem Tadic boş kaleye kaçırdı; Alanya maçında öne geçtikten sonra Liva yumurtladı. Bir de Sivas maçı var yorum bile yapmıyorum. Şu maçlarda girdiğimiz pozisyonu 3 haftada falan ancak elde ediyoruz bu yıl.

Yapı, mapı bunlar boş laflar. Bu yıl Galatasaray senden fersah fersah daha iyi. Kendi evinde 3 atıp 15 milyon alan hocanı rezil de ettiler zaten. Ben 2003-2004'ten beri canlı izliyorum Fenerbahçe'yi. Oynanan oyundan geçen sezon kadar zevk aldığım bir 05-06 var, o yıl da Manisa'dan 5 falan yedik bu arada. Sen son 20 yılın en iyi performans veren hocasını kov, sonra yapıdan hakemden bahset. Hocanın arkasında duracaktın madem yapı var. He yapıyı(!) engellesen nolur? Şu oyuna 8 puan fark az bile.

• Galatasaray ve Eyüpspor, Ahmed Kutucu ve Berke Özer için resmi görüşmelere başladı.

Yeter yahu.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Adam transferin son günü düğün yaptı yoktu, şimdi de sezon arası transfere ihtiyaç olacak yine yok. Bu taraftar ve başkana müstehak böylesi.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Fenerbahçe pilot takıma döndü.

• Düzenin tetikçilerinden Meler Arabistan'da bile maç yönetememiş... orada da karıştırmış ortalığı...

Şu pozisyonda (ve öncesinde zilyon tane olay olmuş) maçı bitiremeyen korkak... Şu pozisyonda maçı durduracağına devam ettirip bize gol yedirdi...

Bizim oyuncu elinde meşale ile pozisyona devam etmeye çalışıyordu...

KAFAYA BAKIN POZİSYONU DA GÖRÜYOR...

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Kutucu'yu bilmiyorum ama Berke Fenerli değil mi? Galatasaray'a gelme ihtimalini düşük görüyorum, amatör ruhlu görünüyor biraz. Liva varken de Fenere gitmesi saçma olur. Eyüp'te kalır bu sene, seneye de Beşiktaş'a filan gider belki.

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

hocam sizin futbolunuzun hakkettiği sıra bu yıl 5 yada 6.cı hangi oluşumdan bahsediyorsun

• zyjo kullanıcısına yanıt

"sen bizi bırak ta, siz yılardır , berbat oynayıp, arkadan ittirile ittirile şampiyon "yapılıyorsunuz". gram utanmanız yok mu?"

diye soracağım da, nasıl saçma sapan laflarla kaçıp saklanacaksın, ondan dolayı sormuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Ocak 2025; 21:46:4 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    O senin fenerli rambo gözlügün malesef.
    Sen oyle dedin diye gercek öyle olmuyor.
    Puan tablosuna ve istatistiklere baktiginda her şey açık.
    Gerisi algıdır, yapıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

Puan tablosu ve istatistikler burda

Senin gibi ihtiyar mümtaz kafasındakiler bu ligin sportif gerçekliği var dedi diye ligin sportif gerçekliği olmuş olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 2 Ocak 2025; 23:8:43 >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
  • josrdr kullanıcısına yanıt

O liglerin gerekçesini redpyro abine açıkladım ona git anlatsın sana

• 
Sayfa: önceki 44964497449844994500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.