eğer, şimdi ve sonrası için , gerçekten başarı hedefleyen, büyük umutları olan bir takım olmak istiyorsan, değil en nesyri'yi satmak, yanında, arkasına gol atan bir 10 numara alacaksın. bu 10 numara takım oyunu oynayan biri olacak elbet. sırf ayağına top gelirse vursun denecek biri olmayacak. "para yok" diyorsan, o vakit camiaya saçma sapan hayaller SATMAYACAKSIN. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4496. sayfa)
-
-
-
-
Petrol zengini arapların parayı basıp 1 milyar euro’luk kadro kurup haksız rekabet yarattığı liglerle iki takımında aşağı yukarı aynı bütçelere sahip olduğu ligi ancak senin gibi futbol bilgisi ortalama altı biri kıyaslardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış yere söylüyorsun. kulüpler birliği başkanı olup, tff'ye övgüler düzen ali bey'e söylemelisin.tff'den aşırı memnun olan o.
-
Sizin en büyük hatanız TFF ile MHK yi aynı kefeye koymak
MHK nin yapısının değiştirilmesi için gerekli adımlar atılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
A takımı 69 puanla şampiyon olurken aynı sezon B takımı 65 puanla 2. olmuştur. Diğer sezon A takımı kötü bir sezon geçirdiği için 60 puan alıp 5. olurken, önceki sezon 2. olan B takımı yine 2. olmuş ancak bu sefer 75 puan toplamıştır.
Sonuç olarak 2 sezonda toplam;
A takımı : 129 puan - 1 şampiyonluk
B takımı : 140 puan - 0 şampiyonluk
5 yıllık 10 yıllık 20 yıllık dönemlerdeki puan toplamına göre kupa verilmiyor, o sezon kim en fazla puan alırsa o şampiyon oluyor. Şampiyon bazen 69 puan alabilir, başka sezon 83 ile şampiyon olur, geçen sezonki gibi 102 ile şampiyon olur. Öncelikle o sezon kim diğer takımlardan fazla puan alırsa onun şampiyon olduğunun farkına varman gerekiyor.
Bunun daha basite indirgenerek bir anlatımı malesef mevcut değil. O yüzden hala anlayamadıysan anlatmaya çalışmayacağım çünkü beni aşıyor demektir o zaman durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 2 Ocak 2025; 12:54:29 > -
"Merkez Hakem Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı bir kuruldur."
-
özellikle geçen seneden beri, ülke futbolundaki kirlenmeden, taraflılıktan, hak yenmesinden, adaletsizlikten yakınan ali koç, bu sene , sezon ortasına gelmemize rağmen, haksızlıkların tam gaz devam ettiği şu ana kadar, hiç bir somut adım atmamış.aradaki puan farkı 8 e "çıkartılmış" ali koç, adeta film izler gibi izlemiş. arada bir gaz almak için çıkış yapmak dışında, elle tutulur hiç bir şey yapmamış. buna rağmen, her seferinde "düzelecek, iyi olacak" vs ilelerle yeni sezona koşuyoruz.
üstelik bu arada kendisi kulüpler birliği başkanı olmuş. yeni bir gese şampiyonluğu görecek büyük ihtimalle. sonra yine demeçler verecek, yine veryansın edecek falan filan.
-
Arap sermayesinin dahil olmadığı liglerde durum bu şekilde
bu liglerde zirvede olupta son 10 sezonda şampiyonluğu olmayan takım yok
istediğin kadar süslü dolambaçlı cümlelerle normalleştirmeye çalış
yapının gerçekliğini gizleyemezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
AK kardeşler...
-
Ve bu adam bu ligde 8 şampiyonluk kazandı
Fıkra gibi
-
Örnek verdiğin Fransa liginde Marsilya 2665 maç oynamış Paris 1919 maç oynamış. Maç sayıları eşit olsaydı zaten Paris o listede 7. değil 1. olurdu. Örnek verdiğin İngiltere ligine bakarsak zaten Manchester United hali hazırda İngilterede en çok şampiyon olan kulüp 20 defa almışlar. Manchester City en çok şampiyon olan 4. takım yerinin 6. olmasının sebebi maç sayısında zaten saklı ayrıca Arap sermayesi sonrası aldı şampiyonluklarının çoğunu.
Araplar alana kadar 1937 ve 1968 de kazandığı 2 şampiyonluk dışında uzun yıllardır esamesi okunmayan bir takımdı. O sebeple 6. sırada olması gayet normal. 1968 de aldıkları şampiyonluk sırasında CL de FB tokatladıpı bir kulüp. 2-1 ve 0-0 ile CL dışında bırakmıştık.
İstatistik paylaşırken bazı şeyleri bilip paylaşmak lazım. Araplar ve Pep olmasa City o sıralamada ilk 10 giremezdi.
-
Verdiğim örnek, 5 yıllık 10 yıllık periyodlardaki puan toplamı ile şampiyonluk sayılarının bir alakası olduğuna inananlar içindi. Bu puanlara inanıp şampiyonluk hesaplaması yapmak ciddi anlamda çok komik bir durum. Zaten bu mesajın hemen birkaç satır aşağısında basit bir örnek ile bu durumun ne kadar saçma olduğunu açıkladım.
Bir sene 69'la şampiyon olursun diğer sene 99 puanla 2. olursun. O yüzden böyle şeylere inanılıp tartışılması çok ilginç.
-
@LADEGA Olay bir duruş sergilemek, şampiyon olursun ya da olmazsın hatta olma ihtimalin bir mucizeye bakar ama ben altı ayda, yerine birini koymadan adam satmam hadi sattın diyelim Acun o parayı gidip çarçur edecek.
@Jeff Beck Satılırsa o paraya niye gitti demem tabii ki ama dediğim gibi bir duruşumuz olmalı bence ya da planlı programlı olmalıyız, olmalıydık. En basit örneği seneler önceden gidecek Kim ve Ferdi'nin yerlerini bile dolduramadık.
Bekleyip görelim bakalım, başkan ve Acun en kötüsünü yapacaktır şüphesiz.
-
Haklısın hocam, bu kadar iyi bir teklif gelmeyebilir.
Kafadan 10 ya da 20 kadar düşmüştüm zaten, benim canımı sıkan bu kulübün plansızlığı ve vizyonsuzluğu. Elinde bir forvet var, 20 milyon vermişsin ama doğru düzgün takıma adapte etmemişsin ve yararlanmamışsın bile, şu an ikincisin yalandan da olsa diğer kupalarda da şansın devam ediyor ama satsan yerine Ademi kalitesinde birini transfer edeceğin bile şüpheli, ayrıca hangi takım hedefleri varken as forvetini satar?
GS devre arasında Osimhen ve Icardi'yi sattı diyelim, böyle bir senaryo mantıklı mı? Ya da ne şartlarda mantıklı? Hedefleri olan bir kulüp sattığı an yerine birini koymalı ya da bunun planını yapmalı, daha sol bek ve stoperin yokken as forvetini de satmak benim hiçbir iddiam ya da planım yok anlık yaşıyorum demek.
-
Oyunda Talisca'yı tercih ederdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X