@Space-Dye Vest hadi da cevap bekliyorum ne oldu sustun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
@Space-Dye Vest hadi da cevap bekliyorum ne oldu sustun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yok artık 100 küsür yıllık camiaya öyle denir mi böyle bir genelleme tabiki de olmaz ama buraya gelip sözde şike kumpasını savunan renktaşların var ben de dedim bunlar 15 temmuz hain darbe girişimini de mi savunuyorlar ikisi arasında tek bir fark yok birisi fenerbahçemize birisi de Ülkemize karşı yapılmış bir kumpas sonuçta terör örgütü propagandası yapmak suç biliyorsun o yüzden yazdım yani at izi it izine karışmış durumda kimin ne olduğu belli değil... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 4 Ocak 2025; 22:39:30 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galatasaray'ın hakemden şikayet edecek neyi var mesela? Maçlarda hakemler Galatasaray'a hiçbir sorun çıkarmıyor. |
Göğsüne çarpıyor gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zorluk çıkarmak zorunda mı? Öyle bir zorunluluk mu var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilmiyorum ama oyuncumuzun ayağı uf olunca FB yönetimi bile üzüntülerini bildirdi. Güç budur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |