Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Robert Neville , kıymetli_vatandaş , MOSMORİNYO , Victoriou_S , Shadow 29 , Cém , RK1980 , TheMarjinaLs , ismailgndz35 , Victoriou_S , Neco. , coobain , Cém , suÇ , hedgehog24 , cemehsim , cemehsim , Ice Platypus , lido , RK1980 , Elric. , Ruskid1 , YSN_94 , YSN_94 , f@ithline , xgny58x , chionophile , frkmngr9153 , emre_7 , john ciga , Enes Eyibil , Sansa Magna , mamo44 , cino__cool , aberdi , frkmngr9153 , rx6900xt , inhuman , möhkem , Bozkurt 34 , mucahid_06 , suÇ , Bozkurt 34 , möhkem , Yggdrasil Asgard , möhkem , Achilles. , Ricky Gervais , ismailgndz35 , gkhn09 , aslanuque , aslanuque , ghettoqueen , gbzlim , alprn46 , KOEMAN32 , Senior.Planner , The Mandalorian , Larkin34 , Caykurlu , burak6721 , chionophile , td1907 , td1907 , neo23 , neo23 , The Mandalorian , biostrike , aberdi , merdo_37 , tigerman82 , Uchigatana , TakTAkk , kırılanhayaller , TakTAkk , neto_ , Batman , ferfecir06 , ŞahinAbi , ŞahinAbi , ry4n , encuni , xgny58x , chevanton , alprn46 , MaXiLoPeZ , chevanton , bibooo , Robert Neville , Noctivagant , sinanyigit1975 , inhuman , Emiliamernes1996 , Bonucci19 , Johnwick4 , Johnwick4 , Bonucci19 , tgezer , SonSadrazam , Sebastian Monroe , gently weeps , gently weeps , Atatürk_1881 , zimens , Angry Toad , samil422 , befazi , longestday , SLAHS , QLBatiatus , Türkçü Kayı , tw1s , xmuro312 , Ice Platypus , biostrike , CESURYUREK_ , Jsp , Emiliamernes1996 , Matrixx7 , SW4RTHY , CESURYUREK_ , Mr.Blof , Mr.Blof , Eren1s , Batman , Sebastian Monroe , legacy of kain , legacy of kain , Caner-Medley , Shieldwall , citms , Yggdrasil Asgard , pskillercheto Daha Az
133 Kayıtlı Üye (54 Mobil) ve 191 Misafir (63 Mobil) - 207 Masaüstü117 Mobil16 iOS11 Android
5 sn
107.072
Cevap
393
Favori
2.524.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52445245524652475248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz kötü oyuna transferlere falan sallıyoruz ama adamlar hakemlerle işi götürüyor. Her maç 5 atsan ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca oyuncu onca transfer yine de takımın en iyisi tadic
    Tadic on fire 🔥

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

Her işi de dedem mi yapsın? Biraz da Talisca ve Szymanski'yi çalıştırmak lazım. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Maaşını Frankfurt ödeyecekmiş sanırım tabi yersen... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 4 Şubat 2025; 1:8:5 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx6900xt R kullanıcısına yanıt

Onlar da kötü ama lig önemli değil şu an Avrupa daha önemli. Avrupa'da bu kadroyla bir şey yapmak lazım yoksa ligde hata yapılmış o olmuş bu olmuş önce şu 3lü, 5li kafasından çıkmak lazım. Eldeki stoperler iyi ama 3lü için yeterli değil boşuna mı Skriniar yerine Pavlovic istedik? Bu stoper hattı ancak 4lü oynar çünkü sola koyacak net adamın yok solda Pavlovic sağda Diego olsaydı ortaya da Djiku veya Çağlar'ı koyacaktın. :)

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    dusan tadic sevdiğimiz bir abimizdi, janti adamdı.
    pas dağıtmayı çok iyi bilirdi mesela, ben bilmem.
    sürekli kalça dayamak isterdi, ben dayamam.
    taraftar ıslıklardı onu, ben kendimi ıslıklatmam. takım elbise giyerdi tadic abi; yakışırdı da, ben giymem.
    dusan tadic sevdiğimiz bir abimizdi ama pası da bi tuhaf dağıtırdı.
    çıkardığı bütün toplar döner dolaşır yine onun ayağında kalırdı, benim kalmaz.
    bizde top kaleye vurulur.
    tadic abi golü başkasına attırırdı, ben golü kendim atarım.
    abim topu sürerken fiyakalı ama vururken de yamuk vururdu,
    ben aldım mı topu ceza sahasının gerisinde şöyle bi' yapıştırırım kaleye...

........

anderson talisca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 4 Şubat 2025; 1:37:50 >
  • Her şey bir yana bu sene Türk Kulüpleri ne kadar kötü yönetiliyor, hepsi deli gibi etmeyecek adamlara para saçıp, Avrupa'da yarı bütçeli çeyrek bütçeli takımlara karşı bok gibi top oynuyor ve yeniliyor, puan kaybediyor...

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Takımları bilmem de bizim durum vahim
    Hiçbir başarı yok boşa harcanan paralar, modern futboldan uzak hantal oyuncular, 10 yıldır sorunu TD görüp her yıl yenisini almak
    Bu yıl şampiyon olamazsa takım yine baştan değişecek
    Rossi arao da 2. yapardı yani gerek yok bu harcamaya

• Bruma Braga'ya transfer olmuş. Braga'daki istatistikleri etkileyici, kendine gelmişti orada...

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Takımın değişmemesi lazım. Hoca değişecekse de fanteziye girilmeden işini bilen, kadroya uyan, çok transfer istemeyecek modern kafalarda bir adam lazım. Yazık oncca para dökülüyor.

• dulcet kullanıcısına yanıt

Kereminho yetmemiş mi?

Takıma istediğin adamı getir bir Kadir sağlam etmez.

İskelet kadro kurabilsek değişmek gerekmez zaten
    Adana,goztepe,Rize, Lyon maçlarında çok ağır oynadık
    3-4 maçtır tek taktik Kostic orta Nesyri vursun
    Böyle giderse diğer maçlarda kayıplar olur, 6 puan yani 3 maçlık fark var bunun farkında olup hareket etmek lazım
    9 kişiye bile zar zor 1 gol attık

• Sayfalarca taktik, teknik, transfer, hoca, yönetim konuşuyoruz ama bir tane hakem çıkıp rakibine maçı veriyor.

• Dzeko hoca olsun işte uzakta aramaya gerek yok.

• x (formerly twitter)
    HT Spor (@HTSpor) on X
    https://x.com/HTSpor/status/1886516226668531903

Ali Palabıyık: Bu sezon yabancı VAR geldiğinden beri en çok Galatasaray mağdur oldu. Bu maçta da oldu. Hakemin sahada görmediği Sorescu pozisyonu var. Gaziantep'in verilmeyen bir kırmızı kartı var.

• Bunlar bir de eski hakem diye programa çıkıyor. Ali Palabıyıklar, Mete Kalkavanlar, Halis Özkahyalar olduğu sürece bu ligde şaibe bitmez. Beğenmediğiniz Cüneyt Çakır bunlara 1000 basar ondan sonra bu elemanlara Avrupa'da niye final hakemliği verilmiyor en net kanıtı. Çek oradan bir Deniz Aytekin, Galatasaray'ın maçlarını sadece o yönetsin bakalım Galatasaray şampiyon oluyor mu?

• Bak dostum, özür bekliyoruz diye forumunda mesaj atıp beni etiketlemişsin, hala algı peşindesin. @RedPyro

Trio yorumlarına baktım, pozisyonlar lehinize yorumlanmış eyvallah. Antep'in kırmızılar mı atlanmış eyvallah.

Fakat dün aynı şekilde, Trio + Fırat + Bünyamin + tüm hakem yorumcuları, TERTEMİZ bir Fenerbahçe galibiyeti incelemesi yapmışken, sen ne yaptın? Tabii ki de algı. Fener kollandı, Fener'in maçı kepazeliklerle dolu, Rize'nin hakkı yendi, cart curt mesajlarla doldurmadın mı forumu? Doldurdun.

Şimdi kalkıp benden özür mü bekliyorsun? Komedisin. Sen önce dünkü iftiralarını kabul edeceksin, Rize'nin hakkı yenmedi Fener hakkıyla kazanmış tüm yorumcular bunu söyledi diyeceksin, o zaman bizden de aynı şekilde Antep maçı için geri dönüşünü alacaksın.

O tertemiz maça dünyaları saydırıp karşılığında objektiflik beklemek çok komik. Sen objektif değilsin ki karşındaki öyle davransın? Sadece kendi takımını savunup duruyorsun, millet sana aynı şekilde davranınca avutulmuş kitle oluyor. Bu kafayı bırak artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 4 Şubat 2025; 2:55:13 >

• Ayrıca bizim maçta her pozisyonda hakemler birlik sağlamışken, sizin maçta öyle değil.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• 
Sayfa: önceki 52445245524652475248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.