💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5245. sayfa)
-
-
-
Ülkemizde yüzsüzluk arşa çıkmış hele belli başlı bilindik şeyler var cidden bu denli olmaz ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten hangi akla hizmet aldınız anlamamıştım. 3-4 milyon maaşıda vardır bir kısmını gs öder. Gittiği gün bayram etmiştim, dengesiz topçunun teki. Zararın neresinden dönseniz kardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Versinler ligde 3 maç kolay mı öyle?
-
Bunların başkanı maç sonu gayet mülayim bir açıklama yapmıştı... sonradan dank etti herhalde...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet... Bir takım uğursuzlar var. Bir arıza durumunda taraftar kılığında gelip leş kargası gibi sadece olumsuz karalayıcı yorum yapıyorlar. Ne bir galibiyette veya olumlu bi gelişmede ortada yoklar. Veya ortada bir haksızlık durumunda tek kelime çıkmıyor. Çok ilginç...
3.aydir her turlu hareketi yapip sari kart gormeyen oyuncular bu macta sari kart.gorduler.
Yönetim ligden cekilmek icin neyi bekliyor??
Zaten verimsizdi, bu saatten sonra hiç bir faydası olmaz... bir sol kanat daha alıp bunu da osayi gibi sadece avrupada oynatmak daha mantıklı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben açıkçası o kadar karşı değildim Bats'a, ilk 11 oyuncusu hiç bir zaman olmadı ama 2. yarı oyuna girip iş yapabilirdi. Nitekim lige de fena başlamadı ama işte bu adamın mental problemleri var, aşırı vurdumduymaz. Osimhen geldikten sonra tamamen saldı, gol kaçırdıktan sonra gülmeye falan başladı.
Olur böyle yanlış transferler en az zararla çıkmak iyidir
-
Aynen cekilmek icin toplanin yine stadyumda. Sonra kupa maçlarına cikmiyoruz diyip yine cikin
Hiç olmadi ali kocun dogum gunu kutlanir stadyumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 4 Şubat 2025; 0:27:10 >
ofsayt golle isi baglamislar
MAXI KALMIS ARKADASLAR . NAPOLIYE TRANSFERI OLMAMIS
Braga golü iptal oldu tur atladık, Maxim transferi de iptal oldu, o da güzel şeylere vesile olur umarım.
-
Ooo baya agir bi aciklama olmus. Bak simdi herkes tir tir titredi 😄
ARKADASLAR BAKIN BUGUN ACUN VE ALI KOCUN 2 UCAGI KALKSIN. HIRI MADRIDE BIRIDE MANCESTERE GITSIN . CITY VE REALDEN TOPLAMDA 15 16 OYUNCU ALIP GELSINLER VEYA O TAKIMLARI AS KADROLARINI GETIRSINLER BIZI BU DUZEN YINEDE SAMPIYON YAPMAAAZ. VE BU DUZENIN EKMEGINE YAG SUREN BI YONETIMIMIZ OLDUGU SURECEDE BU DUZENI BOZAMAYIZ.
Newcastledaki kelly çöp muamelesi çekenler vardı juventusa gitmiş 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arsız haramzadeler Sağlam destek ile yine şampiyon olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X