Dünkü kadar TERTEMİZ bir galibiyeti yok ki malum takımın, içlerine de gayet siniyor her türlü hile hurda. Keşke bizi de şöyle SAĞLAM kollasalar da içimize sinmese. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5243. sayfa)
-
-
-
Hakem bizzat işin içinde zaten... normalde hiçbirine kart vermez... maçtan önce eline listeyi vermişler, o da takımının siparişini yerine getirdi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onların bir kısmı gerçekte FB değil ki. Ne zaman tartışmalı maçlar olsa o zaman ortaya çıkıp öyle konuşan sonra ortadan bir müddet kaybolan kişiler. Bir müddet derken yine tartışmalı maçlardan sonra geri gelenler.
-
Hakem sipariş listesini eksiksiz tamamladı...
Başkan bozuntusu afk herhalde bu rezalete herhangi bir açıklama gelmedi yaveride sessiz. Susun bakalım susun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ibişgil den açıklama yokmu ? sarı kartlar ile tiyatro hakkında açıklama felan ?
-
PFDK'YA sevkler olacak mı? Takipteyiz.
Adamlar göz göre göre her türlü hile hurda yapıyor bu ne yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okan bazen ne kadar harcarsan harca olmaz demiş, doğru demiş.. parayı doğru yere, hakemlere harcıyacaksın diyor...
Kulüp çok ağır bir açıklama yapmalı bu gece. Kendileri yazamıyorsa gerekirse yazdırmalılar ama çok ağır ve dünkü o rezil açıklamaya cevap verecek ve ağır şekilde itham edecek (haklı olarak) bir açıklama gelmeli.
En basit olarak şunu söyleseler razıyım, "Dünkü kıyametin sebebi, bugün çalacakları minarenin kılıfını hazırlamakmış meğer"...
Ayrıca kesinlikle bilerek görülen kartlar için kamuoyu oluşturulmalı hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 3 Şubat 2025; 22:53:49 > -
Macın son dakikaları kale cizgisi belki penaltı bişi demiyorum sözü size bırakıyorum :
-
Vara da gitse veremez di , öncesinde topu indirirken Abdülkadir in yüzüne dirsek var dostumquote:
Orijinalden alıntı: encuniMacın son dakikaları kale cizgisi belki penaltı bişi demiyorum sözü size bırakıyorum :
-
-
Oyuncular Türkiyeyi tercih etmiyo demiş Okan hocaaa
Gsnin dışardaki imajından haberleri yok heralde.
-
Ve ceza almamıştı.
-
Bilerek veren hakemi ne yapacağız peki...?
O kartların hepsi sipariş kart...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X