Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sast , rx6900xt , Sast Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (1 Mobil) - 22 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
393
Favori
2.475.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52425243524452455246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt
    Ona biz degil yonetim baksin. Cikip konusmuyorlar bile. Konusmayanin enseye vurup lokmasini alirlar. Yangin yeri yapmak, ortaligi karistirmak gerek. Ama nerde o cesaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içinde 4 defa değişiklik yapılabiliniyormu...?

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Tabii ki yönetimin bakması gerekiyor da basiretsiz ve beceriksiz Ali den bir beklentim kalmadı benim...

• Maxim kaldı gitmedi iyi oldu, Talisca ile birlikte çok daha etkili olacaktır

• Ben bejeke, gese abim emrettiğinde Fenerbahçe'nin tertemiz kazandığı maç hakkında karalama yapar şaibe iddiasında bulunurum. gese ofsayttan gol ve rakibin verilmeyen %100'lük penaltısı ile maç kazandığıda ise abim gesenin kulağımdan çekmesinden korkar ve susup yerime otururum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    Malum camianın şerefsiz tetikçileri ortalığı ayağı kaldırmıştı, emir eri tff de gereğini yapmıştı hemen...
    Al sana yapı ya bir örnek daha...

• Galatasaray Gaziantepspor maçını izlemeyedim, ama şu kadarını yazayım, dün de yazmıştım. Bu hafta oynanan Fenerbahçe Rizespor maçından sonra Gaziantepsporun o sahadan Los Galasticos olsa çıkamayacağını yazdım. Bugün maç sonucu her türlü Galatasaray galibiyeti üzerine kurgulanmiştı ve bunu da yaptılar. Selçuk İnan'a gerek bile olmamış Galatasaray'ın kazanması için anladığım kadarıyla.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Maçtan önce hakeme listeyi vermişsiniz, o da siparişi eksiksiz tamamladı... kimse şaşırmadı...

• gs bu batshuayinin sözleşmesinden nasıl çıkabildi acaba gideceği takımda o maaşı alamaz. yine el altından bi olaylar dönmüş gibi.

• bizim guduriçten iyi top sektiriyo💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey olmaz. Öyle linçle veya kaprisle yetki iptal edilmiyor. Akşam geç bir vakit olduğu içindir. İnsanlar 7-24 burada olamazlar.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa öyle bir ceza verilmediğini ve dolayısıyla iptal de edilmediğini söylerseniz belki kendisi her gün aynı şeyi yazıp sizi etiketlemez.

• Bats gs ile anlaştığı zaman, suyun karşı tarafında ağızlarından salyalar akarak, enayi transferi diye naralar atarak dalga geçen tayfa, şimdilerde sessize bürünüp, havaya bakıp ehu ehu yapıyor maşallah

• john mclane kullanıcısına yanıt

3m 3m'dur hocam 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Sanchez öyle bir takıma gelmiş ki pata küte ele sarıla müdahale her şey devam

başka bir takıma gelseydi 5 kırmızı 18 sarısı vardı en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Şubat 2025; 23:41:43 >
  • @RedPyro sen buna cevap versene bırak şimdi cezayı mezayı

• 
Sayfa: önceki 52425243524452455246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.