Galibiyeti kutluyordur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4519. sayfa)
-
-
ülkenin özeti lig. yaşanmaz. izlenmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
admin gs konusunda ben ve erenle uygunsuz resim paylaşıyorlar ilgilenebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cehennem kapısına bağlıyım. 3 başlıyım ısırırım dikkat et 🤠
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahahaha
Kameraları görünce sekmeye başlıyordu...
-
O konuda söylenenlere inanmıyorum.
Hocanın listesinin başında başka isimler vardır bunlar suyunun suyu olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya renktaşlar şu sahte hesap ile buraya gelip tahrik amaçlı mesaj atan adamı engelleyin geçin alıntı yapıp adama istediğini vermeyin.
-
bakın, peşinin yazıyorum ki, safdil taraftar hayali dünyada yaşamasın: mourinho yine saçmalayacak, fener'e puan (lar) kaybettirecek.
-
hakemler tam gaz, malum mesaiye devam, bizim teknik direktör mallığa devam, sonuç; bu sezon maçları komedi programı izler gizi takip et, geç..
-
GS, Alper sayesinde bu maçı da kazasız- belasız atlattı.
Göztepe’nin verilmeyen iki penaltısı ve GS’ye verilen uydurma bir penaltı var ama olsun!..
O kadar kusur kadı kızında da olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Ocak 2025; 21:46:32 >
Tiyatro ligi falan yazmış hocam, başına gelince anladı herhalde o da. Ya da onu yazıp içeri geçip kutlamaya devam etmiştir bu da bir ihtimal.
-
aynen 2 cm den ofsayt icat eden VAR, Galatasaray aleyhine penaltı ihtimali olunca geçiştirdi öyle mi . Bizim verilmeyen 2 penaltımızda da konuşsaydınız samimiyetinize inanabilirdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size verilmeyen 7 penaltı var yalnız yanlışın var, bu kadar iyi niyetli olmayın.
-
Basın toplantısında kendi söyledi istediği oyuncuların alındığını.
normalde izmir insanı gururlu olur. bu insanlar hariçtir belki.
-
Benim başkanı olduğum kulübün taraftar hesabı şöyle bir paylaşım yapsa utanır istifa ederdim. Sessiz kalmayın diye yalvarılıyor ve yönetim uyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 4 Ocak 2025; 21:48:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X