Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4526. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 31 Misafir (9 Mobil) - 31 Masaüstü12 Mobil
5 sn
104.995
Cevap
393
Favori
2.478.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45244525452645274528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Hatayspor a yardım etmemiz gerekir, nasıl ki her takımın en zor zamanında yanında olup puan veriyorsak bugün de aynısını yapmalıyız, düşene yardım etmek sevaptır, hoca ve oyuncular gerekeni yapacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Survivor başlamış acun orda takılacakmış bi süre, ama transfer olursa poz vermeye gelir özel jetiyle elbette.

• https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-sampiyon-fe-ner-bah-ce--160322830

Fenerli arkadaşlar. Bu konum kilitlendi. Lütfen yardımcı olun. Bu konu benim için çok önemli. Bu konu benim iddia konum. Ruh halimi çok bozdu bu konunun kilitlenmesi, sinirden elim ayağım titriyor. Sakinleştirici aldım. Kalbim çok kötü durumda. Acil adminlerden destek bekliyorum.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Zaten saçma bir konuydu.

• Bugün inşallah kaybederiz. Gönülden istiyorum bunu.

Bu kepaze herif, onun beceriksiz yönetim kurulu ve onu destekleyen Fenerbahçe düşmanı züppe yandaşları bu kulüpten gitmeden, asla ve asla Fenerbahçe düzelmeyecek, başarılı olamayacak. Hala daha transfer, o bu şu, saçma sapan, aptalca konuşmalar oluyor.

Her sezon Galatasaray şampiyon oluyor.

Fenerbahçe tam 11 yıldır şampiyon olamıyor, görünen o ki bu yılda 12 olacak.

Ve utanmadan sıkılmadan bu adam hala başkanlık yapmaya devam ediyor, bu adamın başkanlık yaptığı Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını bekleyen insanlar var :D

İnşallah 5 yeriz. İnşallah.

• Çokta umrumdaydı, sen yapı yapı bilmem ne diye her sene Galatasaray şampiyonlukları izlemeye devam et. Vasat herif.

• Emre Belözoğlu:

"Fenerbahçe beni ne zaman isterse benim cevabım evet olur. Şart, koşul, nerede ve nasıl olacağının hiç önemi yok.

Fenerbahçe için her şeyi yaptım, yaparım."

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Barış Alper’in olay korkunç yalnız. Bundan sonra herkes ana avrat hakemlere sövebilir. Bu takıma kart şikesi yapılıyor dendikten sonra böyle kartlar vermiyorlar inadına. Gövde gösterisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• wakara kullanıcısına yanıt
    Bu yönetim oldukça hiçbir şey değişmez. Eski bjk başkanı bile düdük astırdı bizim pısırıklar anca açıklama yapsın. Sonuç var mı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

Yaptıkları açıklama bile dandik. Açıklama yapmasalar daha iyi. Çok konuşan adamın bir yerden sonra sözlerinin bir kıymeti kalmaz. Az ve öz konuşursan ağırlığı olur. Sürekli açıklama yapıyor kulüp, hiçbir işe yaramadığı gibi bir de rakiplerin ağzına meze oluyor.

Açıklama yapılmasın demiyorum, bir haksızlık görüyorsan yap tabi. Ama attığın taş, ürküttüğün kuşa değsin. İşe yarasın. Bizim kulüp, sürekli hiçbir sonuç alınamayan açıklamalar yapıp duruyor.

Sadece bu sebepten bile bu yönetimin istifa etmesi gerekir ama bizimkilerde nerde o yüz. Kösele gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 5 Ocak 2025; 11:56:40 >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Yapay zeka çok ilerlemiş.

• mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

Değerli boşluk tuşu.

Sizinkilerin yanında bizimki fragman kalır..

Sizinkileri toplasak ansiklopedi olur...

Ama utanma duygusu size uzak .

Utanma hala yazz senn..

• naak98 kullanıcısına yanıt

Sana nee be sana mı soracak ne paylaşıp paylaşmayacağını.

Buraya geliyorsun bıdı bıdı.

Sen hayırdır ne işin varda geliyorsun USER.

Kimsinn senn.. Nerden alıyorsun bu cesareti de geliyorsun insanları burada laf sokmaya çalışıyorsun.

Hee hayırdırr...

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Hayatları PALAVRA BUNLARIN..

PALAVRASARAY olsa daha iyiydii..

• SLAHS kullanıcısına yanıt
    Hareketi görünce üzülmüştüm bu sahtekara inşallah ciddi birseyi yoktur Allah korusun demiştim. Milyonlarca insanın aklıyla vicdanıyla oynadılar sahtekarlar bunlar safi kötüler kazanmak dışında ahlak,etik, kural vs hicbirseyi gozetmiyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trendyol tiyatro ligi düzeniniz batsın

• 
Sayfa: önceki 45244525452645274528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.