Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4528. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
105.035
Cevap
393
Favori
2.479.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45264527452845294530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hepsini geçtim bu yapıyla mücadele etmeye çalışan başkan, takımı şampiyonluk yarışındayken kendi çıkıp demedi mi "ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" diye. E daha neden aday oluyorsun diye sorarlar adama. Üstelik takımın motivasyonunu düşürüp şampiyon olma şansını da yok etmişti 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Cesvaraponuribere kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Ha gayret ortamlarda partileyip yapıyı yıkacaksınız elinize kuvvet💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• El Nesiri bile ligde en çok aleyhine penaltı çalınan GS ı savunmuş :)

Türkiye'de penaltıların kolay çalındığını aktaran Faslı forvet, "Avrupa'da bazı hakemler kolay penaltı çalabilir ama Türkiye'de özellikle penaltıların kolay çalındığını düşünüyorum. Bir oyuncu yere düştüğü anda çok kolay penaltı çalınabiliyor. Bu durum sadece Mourinho'nun değil kimsenin hoşuna gitmez. Herkesin hakemler hakkında söylenmesini doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü güzel bir şey değil bu" şeklinde konuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Ocak 2025; 14:52:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Bu yorumdan GS savunduğu sonucunu nereden çıkardın çok merak ettim.

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

30 yıldır yanlış mı doğru mu karar veremediysek bu düzen zaten bitmez hocam.

90lardan bugüne kadar neler neler gördük mesut yılmazı agarı pensilvanya cocukları

• Hadi bakalım, kim ne kadar bu gs ligi düzeninin devam etmesini istiyor, kim istemiyor...
    Umarım göztepe de sözünün arkasında durur, bu lige sahada dahil derhal yabancı hakem getirirler...
    Tabii bizim beceriksiz başkanımız bu ortamı da değerlendirebilir mi orası meçhul...
    Ali koç, giderayak ilk kez bir işe yara da, şu lige yabancı hakem getirilmesine ön ayak ol...

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

Eee ben taa 2. hafta sizinle oynadığımız maçtan beri söylüyorum. Aslında bugünü bekliyordum o zamandan beri çünkü gese maçında kıtır kıtır doğranacağınızı o zamandan beridir biliyordum :D Doğranmayı geçtim mahvedildiniz bildiğin ilk yarı sizin lehinize tek bir faul çalmadı hakem. geseye verilen uyduruk penaltı, size verilmeyen penaltı tam skandal bir maçtı. Dostlarınızı iyi seçmelisiniz işte Fenerbahçe düşmanlığı yapmak için geseye yanaşırsanız gelir sizi doğrar böyle, aynı trabzona yaptıkları gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Son cümle beni etkiledi, madem öyle en iyi kadroyu kurması gerekiyor aslında bunları yenebilecegin tek yer saha

Hadi lig olmasa bile Avrupa'da ilerleyelim ama bu hoca bu oyun ve oyuncularla bundan çok uzağız bunu da Alinin düzelmesi gerek

• özledik

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

Hiçbir zaman GSye yanasmadim ben. Burada mesajlarım silindigi için oraya yazıyordum. Bak şimdi GS forumunun çocuk admini benim mesajlarımı silip gslilerin mesajlarını silmedi. Beni o bölümden uzaklaştırdı, şimdi gsliler ben yazamazken kendi hallerinde bana cevap yazıyorlar.

Prensesliğin lüzumu yok, gelin bu konuda yazın tartışalım gsliler. Çocuk mu avutuyoruz, yoksa televizyon seyircisine futbol mu öğretiyoruz belli değil. Adam mesajımı silip beni bölümden uzaklaştırıp sonra bana reply atıp bir şeyleri aciklamaya çalışıyor 😂😂

Maçı hakem nedeniyle kaybettiğinizde mi inanıyorsunuz?

• Benim Gs nefretim her daim sürecek, bu takımın rengini, formasını, taraftar kitlesini görünce bile tiksiniyorum orası ayrı konu ama durum bu hâle geldiyse yönetimin işbilmezliği, pısırıklığı yüzünden. Bir kere takımın menfaatini düşünmediler, bunu en son İsmail Kartal yapmıştı. Boğazlı kazağıyla dalga geçen, boydan dezavantajlı bir arkadaşı kendi evinde rezil ede ede yollamıştı, sonra kendisi program program gezip şampiyonluğumuz şöyle temiz böyle ak diye açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Bizim yönetime bakıyorsun çoğu pısırık tiplerden oluşuyor, çünkü hiçbiri hayatında yokluk görerek o makamlara gelen insanlar değil. Hâla salon edebiyatıyla iş yürütme derdindeler. Hepsinin eline her şey hazır geldiği için mücadele edip hak savunmayı da bilmiyorlar. Zamanın Aziz Yıldırımı, Fikret Ormanına bakın mesela bu adamlar toz yuta yuta büyümüş insanlar birde bizim şu anki yönetime bak.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hakemin skora etki eden, taraflı bir çok kararı var. Geçin bu işleri. Kurmuşsunuz bir düzen ve tiyatro. 120 senede Avrupa'nın en değerli 6. Ligi'nde tüm ülke desteği almanıza rağmen tek başarınız UEFA kupası.

İnsan biraz utanır, evet hakemler baskı altında taraflı kararlar veriyor der.

• Türkiyenin Bayern Münih’i Galatasaray olucak diye uğraşmanız çok anlamsız, Dortmund hiç bu dertlere girmiyor mesela. Boşu boşuna yıllardır dert çekiyosunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç anında bu açıyı ekrana getirmediler

Yayın ihalesini neden sarana vermediklerini anladınızmı şimdi ?

Mhk den yayıncı kuruluşuna kadar her yeri babalarının çiftliğine çevirmişler

Fakat o kadar acınası durumdalarki ligin meşru olduğuna herkesin inandığını zannediyorlar

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

O zaman bilmelisiniz ki taraftarın görevi iç sahada hem rakip takımı hem de hakemi etki altına almaktır. Bu maç GS taraftarı pek iyi değildi. Göztepe taraftarı çok organizeydi. Bizim Ultraslan denen oluşumu rezil ettiler. O açıdan tebrik ederim maça gelen Göztepe taraftarını.

Maça gelirsek, elbette iç sahada hakem taktir haklarını büyük takımdan kullanacak. Fakat hakem GS lehine çalışsaydı golü verirdi. Ayrıca Koray'ın pozisyonuna da penaltı çalabilirdi. Buna karşılık siz de Barış 'ın ve Torrera' nın pozisyonlarını söylüyorsunuz. Hep böyle zaten. Siz olduğunuz yerden bakarken biz de bulunduğumuz yerde bakıyoruz.

Yabancı hakem gelsin demişsiniz. Gelmesin diyen aha böyle olsun. GS yönetimi de, Okan da gelmesin derse onlar da beter olsun. Gelsin yabancı hakem bakalım neler oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 5 Ocak 2025; 15:46:5 >
  • Al Capone! kullanıcısına yanıt
    Young boys, kopenhag ve sparta fatihi zimxkdksldld. Siz anca yanak okşatma Münihi olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 45264527452845294530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.