Sert olmuş bro |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4530. sayfa)
-
-
Bildirinin tarihi 2018. Şuan 2025 yılındayız. 7 sene öncesine ait bildiri metnini göstererek komik duruma düşüyorsun. 7 senede neler neler yaşandı. İnsanların ve kulüplerin fikri değişebilir. Bugün bu ülkede hakem hataları hakkında konuşma hakkı olan tek takım Galatasaray demişsin ya o ayrı komedi.
Sen galiba hiç spor programlarını izlemiyorsun. Gecen sene senin başkanın hakemler hakkında dert yandığı halde diğer kulüpler TFF istifa etsin derken daha yeni seçtik ne istifası diye açıklama yaptı. Senin Okan Burak gecen aylarda hakemlerden şikayet ederken diğer kulüpler yabancı hakem önerdiklerinde yabancı hakeme gerek yok biz Türk hakemlerden menmunuz dedi.
Hem hakemler şikayet et hem federasyondan şikayet et ama başkaları çözüm önerince şikayet ettiğin adamları savun. Adama Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler.
Kimin ne istediği ortada demişsin. Evet ortada. GS kaos istiyor çünkü siz kaos ile beslenen bir kulüpsünüz.
Ne zaman sizin yöneticilerin ve basındaki yancılarınız TFF başka takımı şampiyon yapacak deseniz o sezon sonunda ne hikmetse hep Gs şampiyon olmuş. Bak sen şu işe.
Bir de çıkıp İlahi Adalet derseniz. Dünyada futboldan daha önemli başka sorunlar varken. Her yıl binlerce kadın, çocuk öldürülürken, tacize ve tecavüze uğrarken ve uğramaya devam ederken ilahi güçler senin kıytırık kulübünün şampiyon olması için devreye girecek öğle mi.
Vaybe arkadaş ilahi güçlerin o kadar uğraşması gereken meseler varken onları bırakıp adaletsizliğe uğradığını idda eden Gs şampiyon olması için uğraşıyorlar. İnsanların aklıyla dalga geçmeyi artık.
-
Ne zaman foruma girsem yanlış yere mi girdim diye düşünüyorum. Fener konusunda malum takım taraftarları dolaşıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi tane eleman var her hafta gelip tahrik ve küfür içeren mesajlar atıyor, 1 hafta bölümden uzaklaştırma veriliyor, 1 hafta sonra cezası bitiyor maç günü gelip yine aynı şekilde mesajlarını atıyor, forumun Fenerbahçe bölümü de kokuşmuş durumda, bölüm yetkilisi diye futbol bölümüne bile girmeyen birisini atadılar, girilecek gibi değil forumun bu kısmı artık.
-
Kesin kanıt olmadan var karışamıyordu lafını bizim spor yorumcuları diyor. Öyle bir şey aslında yok.
Bir kaç avrupa ligi maçı izle anlarsın. Gri pozisyona da mesela Var karışamaz diyorlar. Avrupa liglerinde baya bir karışıyor. Şimdi oradaki Var protokolü farklıdır diyereceksin bende sana Var protokolü ülkeden ülkeye değişmiyor diyeceğim. Var protokolü belirleyen UEFA bizzat kendisi ve her ülkede aynı şekilde uygulanmak zorunda.
-
Taraftar konusunda zaten kıyas kabul etmiyorum, bunda 7 den 70şe herkes hem fikir zaten. Hakem bir devlet memurudur. GS'nin lehine tamamen çalışamaz, çalışması gerekmiyor o yüzden. Koray'ın pozisyonunda penaltı çalınamaz, neye çalınacak? Hata ile çalmıştır, var ile düzeltilir. Torreria'nın bir değil iki pozisyonu var, mesela penaltı pozisyonu(bu penaltı sadece gsye verilir bu arada) öncesi adam faul yapıyor hakem gsye veriyor faulü.
Direkt skora etki eden en az 3 hatası var hakemin. Hakem yüzünden berabere hatta Göztepe'nin kazanacağı maç GS'ye verildi. Böyle böyle şampiyon yapılıyor istanbul takımları.
Ama ben boşuna atlatıyorum. Koca ülkede şehir takımı tutan bir avuç insanız, bunlara hak hukuk adaleti anlatmak boşuna beyhude bir çaba.
-
Beyler sizce Hatay'a ilk yarıda 2 gol atar mıyız? İddaa'da yüklü gireceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 5 Ocak 2025; 17:13:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Torreira kendini atmayı refleks haline getirmiş, dün top koluna geldi, refleksif şekilde kendini yere atarken hakeme baktı
Kaplumbağa Ali partilerden lobi yapmaya vakit bulursa ligin bitimine 3 hafta kala Fb düşmanı Hacı'yı yabancı hakeme ikna eder. Gs'em de yabancı hakemlerle şampiyon olan ilk Türk takımı olarak tarihe geçer, at fava bekle.
Kripto Ali'me bu yakışır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali koç bir gün real madrid kulübünü ziyaret eder ve florentino perez'e başarısını sorar.
perez "ben zeki hocalarla çalışırım" der ve ancelotti’yi yanına çağırır.
ancelotti'ye "senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar. Ancelotti "benimdir başkanım" der.
Ali koç bunu denemeye karar verir.
ilk antrenmanda mourinho'yu yanına çağırır. "mourinho senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" der.
mourinho " bir saniye başkanım İsmail kartal’a sorayım " der ve hacı ismail’i arar. "hacı ismail, senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar.
hacı ismail "benim" der. mourinho koşar ali koç’a cevap verir: "İsmail kartal'mış başkanım".
ali koç cevap verir: "hayır yanlış. cevap ancelotti"
-
kolpanın ortaya çıkmasına vesile olacak yabancı orta hakem ve yan hakemleri GE-TİR-MEZ-LER. uyduracak kulpları çok.
yerli, mllli yalanı en başta. her konuda, bir şeyleri saklamak için en uygun aparat sözler.
ancak yabancı var gelebilir. o da belki. gelirse de yine kart operasyonları, malum takımın karşısındaki takımın en etkili adamlarının maçların başlarında kırmızı kart görmesi vs. ile düzen işler.
dünkü mesajımı silip, ceza puanını yapıştırmışlar. takım adı zikretmemiştim ama malum camia üstüne alınmış.
dolayısı ile, körlerle sağırlar, birbirini ağırlar, biz de futbol diye tiyatro izlemeye devam ederiz. nokta net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 5 Ocak 2025; 17:23:10 > -
-
Gökhan Özoğuz:
''Başkanı Galatasaraylı olmayan bütün takımlar ligden çekilsin.
Galatasaray kendi kendine oynasın, şampiyon olsun.
Futbolun inandırıcılığını, zevkini, has rekabetin haklı sevincini, insanları kandıra kandıra, satın ala ala bitirdiniz.
Ama unutmayın, hepsi yapanlardan fitil fitil çıkacak.''
-
En büyük suç bizde...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160400824
-
Ali koç un bu yapıyı bitirmeye gücü ve becerisi olmadığını anlaman için kaç 7 sene daha geçmesi lazım...?
Fenerbahçe nin içinde Ali koç dan çok daha ehil insanlar var, artık onlara şans verilmesi gerekir...
kadro açıklanmış, 442 diye görselleştirilmiş ama ben 352 bekliyorum. levent sol stoper oynar.
bakalım pratikte nasıl olacak.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X