< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 6 Ocak 2025; 15:40:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4566. sayfa)
-
-
Yine mi? Bir kupayı da kazanıp kaldırmayarak falan protesto edelim yahu. Seremoniye siyah tişörtle çıkalım, TFF başkanı ile el sıkışmayalım ne bileyim kazanıp protesto etsek ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
HAYIRRRR BEN TALİSCA İSTİYORUM. O BİR DÜNYA YILDIZI. BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK. MOURİNHO BU ADAM GELMEZSE BEN YAPAMAM DİYORMUŞ. TALİSCA RAP KONSERİ İÇİN STADA IŞIK DÖŞEDİK
-
Adam son 13 maç yani Man UTD maçından bu yana 13 maçta 10 gol 3 asist yapmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Önder Özen'e bile laf söyledi ya pes. Adam gördüğü hataları söylüyor. İlla herkes Ahmet Ercanlar, Haluk Yürekli mi olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O bu şu olmalarına gerek yok
Çıkıp adam gibi gerçekleri konuşsunlar yapı hakkında tek kelime etmeyip şark kurnazlığı yapmaktan vazgeçsinler yeter
Halk TV'den Gürel Yurttaş'ın bugün yayınlanan köşe yazısı...
"İşte Galatasaray'ın hakemlerle kazandığı puanlar. Böyle şey görülmedi
1980'li yıllardan bu yana takip ediyorum Türk futbolunu.
Gazeteci olarak pek çok şeye şahit oldum.
Yeni değil bu. Eskiden de olurdu yanlış ve hatalı hakem kararları.
Hele teşvik primi olayı. Bir dönemde pek modaydı.
Hakem kararları olurdu olmasına da... Her takımın lehine de aleyhine de verilirdi.
İki fazla, iki eksik... Bu değişirdi.
Ama ben bu sezonki gibisini hayatımda görmedim.
Tamam Galatasaray iyi kadro kurdu, iyi takım ama... Bir takımın lehine bu kadar hatalı ve yanlış hakem kararına şahit olmadım.
Eğer bu kadar olmasaydı... Mesela son iki hafta. Bu kadar yapılmasaydı Fenerbahçe'yle puan farkı bu kadar olur muydu; işte bu sorunun cevabını siz okurlara bıraktım.
Diyeceksiniz ki şimdi; Fenerbahçe'nin veya Beşiktaş'ın lehine hiç mi düdük çalınmadı.
Çalındı çalınmasına da... Bir kaç tane. Ama Galatasaray'ınkiler o kadar çok ki.
'BEN DEMİYORUM' HAKEM HOCALARI SÖYLÜYOR
Üşenmedim. Sezon başından bu yana kaç yanlış düdük çalınmış, çıkardım. Bu kararları ben vermedim. Televizyonlarda yorum yapan, gazetelerde yazan hakem hocalarının hepsinin de birleştiği kararlar bunlar. Bir tanesi bile "Öyle değilim"dediyse onu buraya almadım.
Bakın tek tek geleyim:
1. Hafta
Galatasaray-Hatayspor: 2-1
Batshuayi'nin 90. dakikadaki golü ofsayttı.
3. Hafta
Adana DS-Galatasaray: 1-5
Torreira 1. dakikada elle oynadı. Penaltı verdilmedi.
4. Hafta
Galatasaray-Çaykur Rizespor: 5-0
33. dakikada Torreira'nın Ali Sowe'ye yaptığı penaltı, verilmedi.
75. dakikada Abdülkerim rakibini itti penaltı, verilmedi.
5. Hafta
Galakasaray-Gaziantep: 3-1
11. dakikada Barış Alper'in golü öncesi elle oynama vardı, gol verildi.
6. Hafta
Fenerbahçe-Galatasaray: 1-3
36.dakika Dvainson Sanches Dzeko’yu düşürdü. Son adam olduğu için kırmızı kart gerekirdi, sarı kart gördü.
7. Hafta
Galatasaray-Kasımpaşa:
9.dakika Yunus’un Winck’e faulü. Avantaja bırakılsaydı yüzde yüz gol pozisyonuydu.
8. Hafta
Galatasaray-Alanyaspor: 1-0
10.dakika Mertens Agusto'ya dirsek attı. Kırmızı kart görmedi.
Muslera’nın yoğun itirazları oldu, kart görmedi.
9. Hafta
Alanyaspor-Galatasaray: 0-3.
62. dakikada Abdülkerim'in Gaich’e yaptığı hareket penaltıydı oyun devam etti.
10. Hafta
Galatasaray-Beşiktaş: 2-1
16. dakikada Davinson Sanches Immobile’ye yumruk attı. Kart görmedi.
29. dakikada Davinson Sanchez Rafa Silva’nın ayak bileğine tekme attı. Kritik yerdeydi ne faul verildi tabi kart da çıkmadı.
45+1. dakikada Barış Alper Immobile’yi bariz gol şansı varken düşürdü. Kırmızı olmalıydı, sarı gösterildi.
67. dakikada Ersin baraj kurdururken hakem oyunu başlattı. Galatasaray 2. golü attı.
70. dakikada Barış Alper 2.sarı görmesi gerekirken görmedi.
11. Hafta
Galatasaray-Samsunspor: 3-2
20. dakikada Torreira'nın Ncham'a yaptığı penaltı olmalıydı, devam etti.
85. dakikada Galatasaray'ın 3. golü öncesi faul vardı, verilmedi gol oldu.
13. Hafta
Galatasaray-Eyüpspor: 2-2
Davinson Sanches Thiam’a tabanla vurdu. Kırmızı kart beklenirken sarı bile görmedi.
56. dakikada Davinson Sanches'in Thiam’a müdahalesi, ikinci sarı verilmedi.
83. dakikada Mertens-Ampem mücadelesinde Eyüp penaltısı verilmedi.
15. Hafta
Galatasaray-Trabzonspor: 4-3
25. dakika Yunus’un Cham’a dirseğiyle vurması kırmızı olmalıydı, sarı bile görmedi.
28. dakika Galatasaray'ın golü öncesi Trabzonspor'un faulu verilmedi, durum 2-1 oldu.
88. dakika Muslera Banza’ya vurdu. Penaltı verilmedi, oyun devam etti.
16. Hafta
Kayserispor-Galatasaray: 1-5
2. dakikadaki penaltı kararı. Haksızdı.
Yardımcı hakem Kayserispor'un 2 tehlikeli atağını ofsayt diye kesti, olmadığı ortaya çıktı.
17. Hafta
Galatasaray-Göztepe: 2-1
Barış Alper hakeme yoğun itiraz etti küfür ettiği görüldü ama kart görmedi.
Barış Alper hakemi alkışladı yine kart görmedi.
Göztepe'nin son dakikalarda Torreira'nın elle kestiği topta penaltısı verilmedi.
Dediğim gibi. Bunlar benim değil, eski hakemlerin ve hakem hocalarının hepsinin de üzerinde birleştiği kararlar.
Ben bir takımın lehine bu kadar hata yapıldığını hiç görmedim.
Bir kaç tanesinde doğru karar verilseydi Fenerbahçe ve diğer takımlarla arasındaki fark yine bu kadar çok olabilir miydi Galatasaray'ın.
Yorum sizin."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir yapı varsa kulüpler Birliği başkanı Ali Koç ve Tff başkanı Hacıosmanoğlu bunu engellesin. Engelleyemiyorlarsa bu yapının kimlerden oluştuğunu açıklasınlar.
Hem ülke futbolunun içine edildiği gibi insanlar birbirinden nefret eder oldu. Olun şampiyon da kutulalım. Kendi içinizde bölünmüş haldesiniz. Maç oynanırken takımı yuhalayan taraftarla mı şampiyon olacaksınız?
Maç oynanırken takımı yuhalayanlar o yapıyı legalleştirmeye çalışan provokatörlerin dolduruşuna gelip takımı sabote edenlerdir ve geselilerden farkları yoktur
Yapı 1 günde oluşmadı dolayısıyla çökertmekte 1 günde olacak iş değil
Mesela;
Kuş kadar aklınız varsa Talisca'yı almazsınız. Talisca paranızı yemeye geliyor görmüyorsunuz. Daha kaç kez GS'lıları dinlemeyecek ve pişman olacaksızın. Camianızda Talisca'yı bir tek Acun istiyor başka herkes karşı. O Acun ki bi asırdır küme düşmemiş Hull City'i küme düşürmek üzere olan egoist bir futbol cahili. Talisca sadece Acun'un bir fantezisinden ibaret bunu iyi bilin. Talisca'yı almayın, Talisca alınmasın diyen aklı başında Fenerbahçelileri linç etmeyin. Yanlış yapıyorsunuz.
Tadic'i zaten kırdınız ama küstürmek de üzeresiniz. Adam çırpınan tek oyuncunuz. Yerinizde olsam Tadic'i tekrar kazanırdım. Stada adamı pohpohlayın sezon sonu Ajax'a döner yoksa benden söylemesi.
MHY gibileri beslemeyi hemen bırakın. Kaç para verdiğiniz artık önemsiz Cengiz gibi kangrenleri hemen gönderin. Bakın biz Oliden bütün maaşını verdik de gitti sırf yeter ki gitsin diye. Futbol bu bazen kötü transfer para batırır kabullenin bunu bize de oluyor reale de oluyor herkese de oluyor size de olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
taslicanın alınmasından yanayım, başarılı olur
-
-
Acun Ilıcalı gesenin puan kaybetmesine izin vermiyorlar diye sitem ediyor
Kendisine sözüm ona Fenerbahçeli diyen medyadaki Ali Koç düşmanlarıda derbileri kazansaydın diyor
Ulan izan yoksunları
Biz geçen sene geseye derbimi kaybettik ? Kim şampiyon oldu ?
Neden biz olamadık çünkü iç sahadaki samsun alanya gibi maçlarda kollanmadık
Demekki derbi kazanmakla olmuyormuş bu işler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 6 Ocak 2025; 16:17:34 >
-
Volkan Demirelle falan bir değişme olmaz, eskisi gibi takımın çoğu Türk olsaydı tamamdı ama şimdiki gibi 11 yabancı ile dil bilmeyen Türk hoca neyini gazlayacak bu takımın.
Geçen sene de İsmail hoca gaz falan vermedi, takım kendisi oynuyordu taktik daha lige uygun olduğu için.
-
nesyri transfer döneminde coşar 2 şer 3 şer tane sallar ... talibi çıkar böyle adam satılır mı diye 40m reddederiz
transfer dönemi geçince eskiye döner
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X