Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4567. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 24 Masaüstü6 Mobil
5 sn
97.422
Cevap
382
Favori
2.330.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45654566456745684569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben gazdan bahsetmiyorum Volkan hem taktik hem takımı toparlama adına Mouyinyo'dan daha başarılı olur

bak Arda Turan'a elinde çoğu milli takım veya eski takım arkadaşları Türk oyunculardan toplama oyuncu grubu var . kalecisi,sol beki ve santraforu bizim eski oyuncumuz oynattığı oyunu görüyoruz takımına bir kimlik kazandırmış gözle görülür bir şey var

Sinan Engin burada duygularıma tercüman olmuş. diyor ki Mouyinyo Sen takımına iyi top oynat. seri galibiyetler aldır. takım rayına otursun 8 değil 18 puan bile kapanır veya en kötü ihtimalle adamların ensesinde oluruz

Mouyinyo benim açımdan kocaman bir hayal kırıklığı dün 39 yaşındaki Dzeko koşmaktan bitmiş tükenmiş doğal olarak ayakta kalacak hali yok adama penaltı attırıyorsun

biz ekran başında bile penaltı öncesi bunu düşündük ulan adam çok koştu atamayabilir dedim ama bunu Mouyinyo göremiyor.

ben bunlardan bahsediyorum

https://x.com/beyazfutbol/status/1876020319879893208

• Televizyon muhabirleri, basin, sosyal medya da beni takip ediyor. Ne yazıyorsam bir gün sonra televizyonda, basında, sosyal medyada görüyorum. Beni takip edin, futbol bilginiz gelişsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu herifin de gitmesi gerek. Geldiginden beri beksiz oynuyor takim. Asist bilmez. Orta yapmayi bilmez. Hizi sayesinde bisey sandilar bunu. Ts olayi olmasa coktan kufurler ediliyordu.

x (formerly twitter)
    berat (@asktanyana17) on X
    https://x.com/asktanyana17/status/1875993641396924910?s=46

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Batman kullanıcısına yanıt

buna aynen katılıyorum, bi Kostiçin ortalarına bakın bir de Osayinin orta özürlü hallerine bakın (orta zaten denemiyor bile, hiç yapamadığı için)

sadece hızlı ve defansta inatçı mücadeleci o kadar.

bek yok stoper yok sonra niye başarılı olamıyor bu takım diyoruz...

• Mohi kullanıcısına yanıt

ben dün kostic'in kestiklerini de beğenmedim. isabet sıkıntısı var. tabi osayi'de hiç yok, orası başka.

• en nesyri olabilecek tüm forvet işlerini yaptı. ama geriye çok koşuyor. takım savunmasına katkı yapacağım diye. atak yaparken rakip kalede, rakip topu kapıyor, çektiği şuta kafa vurup uzaklaştıran yine en nesyri.

stoperlerin dandikliğinden mi yoksa en nesyri tam takım oyuncusu mu bilmem ama bu yüzden aşırı efor sarf edip, 60-70 gibi düşüyor oyundan.

• takımımız bir bütün gibi oynamıyor. aksayan çok şey var. bu da bazı oyunculara olması gerektiğinden fazla yük bindiriyor. fred müstesna bir oyuncuyken, kötü görünmesi bu yüzden. en nesyri'nin maçın ilerleyen dakikalarında basit top kayıpları da.

• mourinho'nun ne kurduğu kadrodan, ne oynattığı oyundan, ne oynanan oyunu okuma yeteneğinden, ne de gerekli değişiklikleri yapma-yapmama özelliğinden HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.

bu adam hakikaten futboldan uzaklaşmış. veya çok ciddiye almıyor.

bu aksak mourino'ya bahane olarak, ülke futbolundaki yapı meselesi GÖSTERİLEMEZ. o başka konu. kulüp başkanının yetersizliği de başka konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Ocak 2025; 17:51:48 >
  • duran toplarda defanstan top çıkarıyor.  

• Casper0416 C kullanıcısına yanıt

Muslera nın kurtardığı top yok ama neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mohi kullanıcısına yanıt

Osayi Samuel'in performansı Fenerbahçe'nin en önemli 160. problemi filan.

• osonguler kullanıcısına yanıt

neye göre yok peki?

Takımımın tüm maçlarını izlediğim için biliyorum

Kaptan Muslera 'ya büyük saygı duyan bir insan olarak yorumunuzu yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu sene Livakoviç Muslera' dan daha iyi bir performansla oynadığı gibi Muslera oldukça kötü bir performans gösteriyor.

• çare yabancı: Terzic

yerli: Sergen

• evohan kullanıcısına yanıt
    Acun dediğin Gs de Arif’i de iyi bilir. Ama bende torreira gibisini görmedim. Bu kadar yalancı, numaracı bi futbolcu benim izlediğim yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Maç sonu açıklamaları tartışılır ama T... tiyatrocu.

Yapı diye bir şey var bu gerçek. Hangi aktörlerin olduğu herkesin malumu. Yanak okşatan takımsınız siz.

Ha FB top oynuyor mu, oynamıyor. Şampiyonluk gibi bir amacı bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Ocak 2025; 20:2:48 >
  • Aboubakar`ın Fred`e sportmenlik ve futbol dışı hareketi kırmızı olmalıydı. İkisine de sarı kart vermek acemi hakemlik.
    Aboubakar`a TFF ceza vermeli,en az 4 maç ceza verilmeli. Çünkü rakibe kafa atmak futbol oynama amacı dışında. Aboubakar maçta çalım atamadı rezil oldu futbol dışı hareketlerle tatmin olmak istedi.
    Hele Ambarat`ın Aboubakardan topu tereyağından kıl çeker gibi aldığı bir pozisyon var ki Aboubakar uçurumdan düşer gibi düştü kafasının üstüne. Yaşlandıysan bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Ocak 2025; 20:1:42 >
  • 
Sayfa: önceki 45654566456745684569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.