Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4577. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 30 Misafir (7 Mobil) - 29 Masaüstü12 Mobil1 iOS
5 sn
91.963
Cevap
375
Favori
2.209.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45754576457745784579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu da diyoruz ama güzellikle gitmeye niyeti yok gibi...
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Hakem yardımı ile kazanılmış kaç gs şampiyonluğu daha yaşadıktan sonra sıra gelecek miş...?
    Seneye bu hakemlerle, real, city ayarında bir takım kuramadığımız takdirde yine aynı filmi izleriz...
  • evohan kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Geçen sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğu çalındıysa, şampiyonluk Fenerbahçe'nin hakkıysa Ali Koç neden İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünü sonlandırdı. Şampiyonluk Fenerbahçenin hakkıysa İsmail Kartal başarılıdır o halde. Ali Koç İsmail Kartal ile devam etmeyerek, kazandıkları puanları sahada kazanmadığı mesajını vermiş oldu.
    Yarın konuşmasında taraftarı nasıl ikna edecek bakalım. Ligden çekilme blöfü yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Ocak 2025; 3:19:20 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Geçen sezon 102 puanı hakkınızla aldıysanız neden bjkden 5 yiyip young boys'a varlık gösteremeden CL'den elendiniz?

• Bu newcastle'lı isak hakkaten fena bir şey ha

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt

Okan Buruk takımları sezon başı maçlarda hep kötüdür,haftalar geçtikçe düzelir.

Sizin mantığınızla teraziyi tutarsak, Galatasaray bu sezon son maçta Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'nin sahasında 3-1 yendi. O maç ile ilgili hiç bir Fenerbahçe taraftarı da,yöneticisi de yazarı da hakem yüzünden yenildik demedi,hatta Fenerbahçe taraftarları hakem engellemeseydi daha fazla fark yiyecektik dedi.

Yani Galatasaray Fenerbahçe`yi Kadıköy`de evinde 3-1 yendiği maçı daha iyi oyunla hak ederek kazandı.

Bu durumda şampiyonluk Galatasaray`ın hakkı olmaz mı. Hem Beşiktaş`ı da yendik ligde son maçta. Beşiktaş da Fenerbahçeyi yenmişti.

2. lig Beşiktaş`ın hakkı ama işte Fenerbahçe 2. görünüyor. Neden ve nasıl acaba (?)

kardeş git başka yerde saçmala gözünü seveyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 7 Ocak 2025; 23:48:56 >

Teraziyi tutmana falan gerek yok.

Geçen sene biz daha iyiydik, sizi de evinizde haksız eksik kalarak ve boru gibi orta sahadan attığımız gol verilmeyerek 1-0 da olsa yendik. Hakem adil olsa 2-3 atardık minimum.

Bu sene biz kötüyüz geçen seneki oyunumuzun yarısı bile yok. Yani sizlik bir durum yok, iyi olsak yine bu kadar fark açılmazdı.

Ama bunlar hiçbir şey ifade etmiyor sorun bu. Her iki durumda da siz şampiyon yapılıyorsunuz. Sadece biz kötüyken daha kolay, biz iyiyken de daha zor, ama sonuç hep aynı.

Neden ve nasıl acaba (?)

• KARAKAY kullanıcısına yanıt

Üstte 1 kg demir 2 kg pişmaniyeden ağırdır diyen Fenerbahçeli arkadaşın inandığı savunduğu saçma değil de 2 kg pişmaniye 1 kg demirden ağırdır diyen benim görüşüm mü saçma,haha 😄

• Oha ciddi ciddi teklif yapmışız. 15-20'den aşağı vermezler bunu acaba kaç teklif ettik.

Sanchez'in Galatasaray'a yaptığı etkiyi yapar bizde diyecektim tam ama diyemedim çünkü bizde bu her maç sarı görür, kırmızı da görür, 4 maç arka arkaya oynatmazlar. Bunu Galatasaray transfer etmiş olsa 10 maç falan gol yemezler ama, geleni indirir atış serbest.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
    Hayatın olağan akışına aykırı bir takımda doğru dürüst sakatlık olmayacak, hem kadro derinliği olmayacak, hem yenilmeyecek, üstüne her mac hakem tartışmaları olacak üzerine hala milyonlar saçıp transfer yapacak, paraların kaynağı belli olmayacak, oyuncu maaşları bilinmeyecek

Yani bunların hepsi size normal geliyorsa daha ne denir bilmiyorum .

Misal bizi yendiğimiz maçta Toreira nin oynamaması gerekiyordu öncesinde 4 maçta ayağa basma olsun çekme olsun hepsi es geçildi ve bizim maçta oynadı

Misal Davinson Beşiktaş maçında oynamaması gerekiyordu sonraki haftada aynı şekilde oynamaması gerekiyordu ama maşallah oynadı

Misal Barış Alper en az her mac bir sarı kartlık hareketi var ki son maçta tepki ve alkışlamadan kırmızı görmesi gerekiyor ve bu hafta oynamamalı

Şimdi siz diyorsunuz ki bunları görmezden gelin ses çıkarmayın saha içine bakın bunlar sahada olanlar zaten biz saha içini konuşuyoruz siz dışında işi cozuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 8 Ocak 2025; 0:3:45 >

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Ben bu forumda bir kaç kez yazdım,geçen sezon Fenerbahçe son yılların en iyi futbolunu oynadı. Ali Koç polemiklerle takımın motivasyonunu bozmasaydı,İsmail Yüksek ve Fred sık sık sakatlanmasaydı Fenerbahçe (İsmail Kartal) en az 5 puan farkla şampiyon olurdu.

Bu sezon İsmail Kartal ile devam edilseydi Fenerbahçe gelecek 3 yılda 2 yada 3 şampiyoluğu kazanırdı. Sistem tam otırmak üzereydi. İsmail Kartal ile devam etmesinler diye dya ettim,Mourinho ile anlaşınca acaip sevinmiştim,bunu forumda da o hafta yazdım sebebini anlattım

İsmail Kartal'ın sisteminde en önemli yer İsmail Yüksek ve Fred'in pozisyonlarıydı.

Zaten şuan Manchaster City,Liverpool,Lille,İnter takımlarında da bu bölge futbolcusu sakatlanırsa puan kayıplaeı yaşanıyor. Artık takımın omuriliği,beyni 6 numara ve 8 numara pozisyonunu oynayan futbolcu. Bize ne Okan ne Icardi kazandırdı şampiyonlukları, Torreira kazandırdı posörlüğü oyun kuruculuğu iyi olmamasına rağmen.

Neyse,yine şuan Mourinho gönderilmesin,İsmail Kartal gelmesin diyorum. İsmail Kartal gelirse Fenerbahçenin puan kaybetmesi daha zor. Bence futbolcular Mourinho'yu istemiyor artık,İsmail Kartal'ı istiyorlardır koşmayı sevmeyen Tadiç hariç. İsmail Kartal'ın sisteminde her futbolcu en azından 40 metrede git geller yapacak rakibin topa,sahip ollmasını engelleyecek. Aynen bizi 1 eksikle 1-0 yendiğiniz maçtaki sistem gibi. Düşünsene o sistemin üzerine 2 transfer yap,yenilmez bir takım olunurdu.

İsmail Kartal`ı bırakıp Mourinho`yu getiren Alü Koç`a teşekkürler cidden. Yoksa Fenerbahçe 2-3 yıl şampiyonluğu kaptırmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Ocak 2025; 0:17:3 >

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Barış Alper Göztepe maçında taca çıkan top benden çıktı dedi hakeme,hakem kararını değiştirdi tacı Göztepe`ye verdi. Yoksa tacı hızlıca,Yunus`un önüne atıp gole gidiyorduk.

Çok dürüst ve iyi adam Barış Alper,hakem bunu gördü sarı kart vermedi Barış`a.

o zaman gecen sezon basinda kankaniz federasyon size kiyak gecti oylemi ? her sene sezon basi oynanan super kupa macini once sezon ortasina sonrada sonlara dogru alarak. Yani bunu biliyordu yonetiminiz ve bunun icin federasyon ile anlasma yapti eksiklerinizde vardi malum icardi felan yoktu daha tatildeydi. iyimis valla.

tamam işte biz de geçen sene evinizde torreira'nın tiyatrosu ve hakem yüzünden 80 dakika 10 kişi oynayıp üstüne fred'in buz gibi golünün yenmesine rağmen kazandık, kalemize dahi gelemediniz.

ha siz geçen seneki rezilliklere rağmen hakkımızın yendiğini kabul etmiyorsunuz ki büyükekşi açık açık gsyi şampiyon yapacağım dese bile etmezdiniz.

yine de bu sene geçen seneki gibi değil fener bunu biz kabul ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeff Beck -- 8 Ocak 2025; 0:52:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45754576457745784579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.