Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4578. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 32 Misafir (10 Mobil) - 30 Masaüstü14 Mobil1 Android
5 sn
92.011
Cevap
376
Favori
2.211.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45764577457845794580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi yorum çelişiyor pardon? Ben gs lehine bir kayırma olduğunu düşünüyorum ama sizin fazla olayı dramatize edip asıl başarısızlığın sorumlularınını akladığınızı düşünüyorum. Hangimiz çelişiyor acaba? Madem yapı var bizi hiçbir şekilde şampiyon yapmayacaklar neden Ali Koç u desteklemeye devam etmiyorsunuz asıl çelişki budur. Kadro kaliten rakibinden kötü hoca tercihi tamamen fiyasko olmuş takım geçen seneye göre ne hücum ne defans olarak üstüne koymamış. İsmail için duran top kullanamıyoruz duran top antrenörü lazım yardımcıları köylü diyordunuz. Morinyo geldi yetmedi Avrupa'nın sözde en iyi ortacılarından biri kostic geldi yetmedi en iyi kafacısı nesri geldi ne oldu yine duran toplarda ileri gidemedik hiç bir yanından tutulmuyor. Yapı mı daha kötü kadro kurdu daha leş hoca getirdi. Ayrıca yapı dediğiniz şey insan psikolojisi ile de alakalı Fenerbahçe üst üste şampiyonluk kazansın otomatikman hiç birşey yapmadan masada da güçlenir bu iş böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 8 Ocak 2025; 1:12:5 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Geçen sene yok Ali Koç takımın motivasyonunu bozmasaydı, yok sakatlıklar olmasaydı şampiyon olurduk kısmı bana manâsız geliyor. Biz 102 puan toplasak siz 103 ile şampiyon yapılırdınız, sezonun özeti buydu.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Buraya çok sık yazan biri değilim, ama şunu söylemem gerekiyor, yazdığınız mesaj sanki ezbere, rastgele birine cevap verilmiş gibi olmuş. Sizi kötü bir insan olarak görmüyorum, hatta Fenerbahçe’nin başarılı olmasını istediğinizden de eminim. Ama daha önce de böyle bir durum yaşadık ve belki hatırlamıyor olabilirsiniz.

Benim demediğim şeyleri, sanki ben demişim gibi yazmanız gerçekten rahatsız edici bir durum. O yüzden, lütfen bundan sonra benim yazdıklarıma cevap verirken önce tam olarak ne düşündüğümü sorun ya da hiç cevap vermeyin. Genel bir taraftara bir şey söylemek istiyorsanız da, benim mesajlarım üzerinden bunu yapmayın.

İyi geceler ve iyi yıllar dilerim.

• Geçen sene ilk 17 hafta 51 gol atıp 15 gol yemişiz 46 puan, bu sene 42 gol atıp 16 yemişiz 39 puan.

Soran olursa geçen seneki oyunun defoları vardı dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 8 Ocak 2025; 2:12:9 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Son yılların en iyi futbolu mu? Adını bakmadan yazamayacaginiz takımlardan fark yediniz. Kupayı alma şansınız varken saçma sapan kararlarla konferanstan elendiniz. Son yılların en güzel futbolu dediğin şey 14 sene önce avrupada ses getirirken oynadığınız oyundu.

Kendinizi kandırmayın, bu sene de bir şeylerin arkasına siginmayin. Kendi evinde Galatasaray i yensen, deplasmanda yenmeyeni dovdukleri Beşiktaş i yensen 1 puan önde olacaktın. Asbaskaniniz çıkmış aleni şekilde eyupun hakkının yendiği maçta penaltımız verilmedi eyyamini yapıyor milyonların önünde.

Siz önce başınızdaki is bilmezlere bist etmeyi bırakın ondan sonra zaten düzelirsiniz...
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Friendly fire

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Casper0416 C kullanıcısına yanıt

Ne diyorsun reyis sen ya kendini bu kadar abartma 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ herkes seçilmiş kişi modunda 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Başkanın, federasyonu suçlayarak kupaya katılmama kararı aldığını açıklayacağını düşünüyorum. Bu sayede kendine oluşan şiddetli tepkiyi federasyona yönlendirmeye çalışacaktır. (Umarım katılırız, aksi aptalca olur)
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Yine malûm taktik....

Bu okyanus ötesi sisteminin piyasayı karıştırma projesi.

Yorumlarda da yazmışlar Ali Koç un eşi öyle basit Bir kişi değil böyle saçmalıklara ses çıkarmayacak.

Hem tonlarca gizli yerleri varken göstere göstere yapacakta değillerdir
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Orasını bilmem. Twitterda gördüm paylaştım. Ama dediğiniz gibi de olabilir tabii. Kolpa olma ihtimali yüksek 👍

• Çünkü senin ligin rezil halde

Çünkü senin liginin herhangi bi sportif gerçekliği yok

Rakipten kafa yiyen topçunun sarı kart gördüğü kokuşmuş lige premier lig muamelesimi yapacaktı tuborg nihat

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Bak ligden çekiliriz ha versiyon kaç gelir?
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

el nesrinin kafası sanırım kafa tokuşturmaydı dimi onu yazmassın sonra adaletten bahsedersin :D

• zyjo kullanıcısına yanıt

Evet karşılıklı kafa tokuşturmaydı

Gözünde problem olmayan herkes anlar zaten

• Gelirse inanılmaz bi olay olur

Luganoya hız ve atletizm eklendiğini düşünün işte öyle bi stoper Danso

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • stoper eksikliğine verdikleri önemi kanata verseler şampiyon oluruz

30 milyonluk stoper konuşuluyor ama takımın kanatında top süremeyen tadic oynuyor

• DeadShot467 kullanıcısına yanıt

EDİRNEDEN SONRAKİ ÜLKELERDE OLSAK BUNLAR KAPATILMIŞTI ŞİMDİYE KADAR

• 
Sayfa: önceki 45764577457845794580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.