Vizyonsuz musunuz arkadaş siz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4852. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ARKADAŞLAR GELİŞME VAR TAKIMDA..
BÜYÜK ÜSTAD MOU 7 TANE ADAMI DEFANSA DİZMEK YERİNE BU SEFER 6 ADAMI DİZMİŞ.. BUDA BİR GELİŞME
-
Geçen sene ki fred nere bu sene ki nere
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süre bitmese, Cengiz gol yedirirdi. Adamın ayağına top attı kamil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 23 Ocak 2025; 22:50:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
352 oynasaydik harcardik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
marifet onda değil onu kullanan adamdaydı
-
Uzaktan şut dahi denemiyoruz, bu maçta gol atmanız ancak Lyon defansının çok saçma bir hatasıyla olurdu, gerçi onun için bile rakip ceza sahasında adam olması lazım
büyük ordinaryus hocaların hocası kupa beyi hose morinho bir büyük maçı daha çözemedi
-
60 metreyi tek başına oynadı Fred, inanılmaz. Bu nasıl teknik adamlık ben çözemedim. Transfer falan yapmalarına cidden gerek yok. Harcanan paraya yazık.
-
Ona kaloriferci Arap İsmail dediler
Zeko neysri ile bitmez bu lig nesyri bazen saçmalıyor resmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birisi şu tenekeye hatırlarsın bu takımları yenmesi için 12 m para ödüyoruz. Her maç sonu hikaye anlatsın diye değil
çağlar ve becao yerine şkinar alınacaksa hayır demem. kalite arttırır. futbolu güzelleştirir. ama bu şopara bu adamlar bile fazla. yahu geçen sene ismail hocaya sallıyordum. yani avrupadan taze gelmiş tadiç ve dzekonun kondisyonları bitince takımı diriltemedi.
bu yüzden ismail hocaya çok laf ettim. lakin şu hali ile ismail hocayı , şopara tercih ederim.
-
sahanın en iyisiydi fred
Bala g*te alınan Slavia ve USG maçları da olmasa galibiyetsiz bir takım göreceğiz. Mou evreni diye o kadar reklam yaptılar şu oyuna şu 30 küsürlük oyunculara bak.
Haftasonu Göz Göz içinden geçecek Mou hocamın.
Maçın beraberliğe bağlandığı ilk yarının ortasından belli olmuştu zaten,maç bitsin diye bekledik mecburen
-
Bu oyuncu grubuyla beraberlik başarıdır. Defansa takviye yapıyorsun ama ilerisi bombok
haftaya yenip üst turdayız. sorun yok. the special one
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen seneye göre Fred kötü, Szymanski kötü, İrfan kötü, Cengiz kötü herkes kötüye gidiyorsa sorun hocadadır. Çok net.
Maçın sonu geldi madem şimdi söyleyebilirim. Maçın başında söyleyince takıma kötülük etmiş oluyorum ya o bakımdan.
Ulan sen daha kendi liginde rahat maç oynamamışsın, ligin ilk beş takımından birini bile yenememişsin. Ligin sonundaki ads’ye karşı bile maçın çoğunda zorlanıyorsun. Utanmadan Avrupa hayali kuruyorsun bir de gelmiş burada gerçekleri yazanlara laf ediyorsun.
Utanmaz herifler!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X