Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4854. sayfa)

6 Kayıtlı Üye ve 43 Misafir (15 Mobil) - 34 Masaüstü15 Mobil
5 sn
107.824
Cevap
394
Favori
2.542.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48524853485448554856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe maçından sonra Beşiktaş athletic bilbao maçının özetini izledim 😂 Dünkü maçtan sonra bugünkü maç tam bir eziyetti resmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönül galibiyet istiyordu ama ben sonuçtan memnunum. Kısıtlı kadro ve bol faule karşı ancak bu kadar oluyor. Siz galibiyet beklerken, Mourinho Göztepe maçını ve Danimarka deplasmanını da hesaba katıyor. Hepiniz futbol profesörüsünüz, aynen.

Siz istiyorsunuz ki takım tüm mentalini, tüm enerjisini, tüm fiziksel kapasitesini bu maça versin; sonra da Göztepe'ye cortlasın.

Neyse, bu akşam da 5 kişi blokladım. Allah bereket versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 23 Ocak 2025; 22:58:59 >
  • Akşamın tek kazancı :

• quote:

Orijinalden alıntı: U&S

Fenerbahçe maçından sonra Beşiktaş athletic bilbao maçının özetini izledim 😂 Dünkü maçtan sonra bugünkü maç tam bir eziyetti resmen...
    Atletico Bilbao Lyon gibi motive değildi ve yumuşak top oynadı. Lyon kasaplık yaptı bugün, hakem de izin verdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlerde top tutamıyoruz tadiç efendi yürüyor. İrfan tadiç kanadı ayağına top bekliyor, içeri koşu atayım dertleri yok. Nesyri zaten top tutamıyor dzeko girdi onda da iş yok

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Hocam Bilbao son lig maçından sadece 1 oyuncu ile geldi. Kaldı ki ligde iyi gidiyorlar ve lider Real ile aralarında 7 puan fark var. Bu sene büyük ihtimalle ilk 4 'de bitirecekler.

O yüzden Bjk maçını es geçtiler. Bjk kötülemek için demiyorum ama bunları görmek lazım..

Ama mantalite olayına katılıyorum. Garip şekilde rakipler yürüyerek geliyor bizim defansa kadar

• Adı mourinho ama oyuncu değişiklikleri tr ligi çöp tdsi gibi. Gol lazımken, kesin 3 puan lazımken forvet çıkartıp forvet almış  Türkiye liginin çöp halini dünyaya gösterecekler diye instagram fenomeni tipi getirdiler takımın başına.

• hala yıldız futbolcu diyorlar.

kimi alalım paşalar? CL de finaller oynayan Salah'ı mı getirelim uefa'ya?

veya pedri'yi mi? hani mou çok ileri görüşlü ya!

yada musiala olur mu?

uefa'da iş yapamıyor. en iyisi ŞL de her sene final yapan yıldız getirelim. belki şoparınız o zaman maç kazanabilir ?

doğru mu anladım?

• İlk yarı daha iyi bir takım vardı. Yinede kötü sonuç değil haftaya kesin galibiyet almak lazım en kötü beraberlik.

• Kanat forvet şart oğlu şart

• Batman kullanıcısına yanıt

O değişiklik öte yandan gol yememe değişikliğiydi, haberin olsun. Bardağın diğer tarafından da bak.

• Öyle zaten. Maçta, tribünde çok kötüydü.

• Cpt. Foley isimli arkadaş baydı artık. Milleti bloklayıp sonrasında marifetmiş gibi şunu blokladım iyi oldu yazıp gidiyorsun. Kafan mı güzel?

Bir de Mou önümüzdeki Göztepe ve Midtjylland maçlarını düşündü falan yazmış. Vay babam vay. Kafaya bak.

Beni de bloklamış zaten başka bişey beklemezdim kendisinden iyi yapmış.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Bu çocuğu 10m göndeririz 32 lik stoperin parası çıkar tam skaut transferi olur

• Bilbao utanmasa paf takımıyla çıkacaktı maça.

• Midtjylant bugün yenilir, 7 puan da kalırsa, Fenerbahçe haftaya Danimarka deplasmanindan 1 puan alırsa kesin çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ocak 2025; 23:0:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt

Fred'in ardı patlıyor orada gediği kapatacağım diye. Fred rakip yarı sahada oynayacak tek pas adamı. İleri geri koşturuyorsun, adamın canı çıktı. Bu ilkel orta sahayla hiçbir şey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 48524853485448554856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.