< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ocak 2025; 23:6:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4856. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
son dk.. taliscayi almaya giden ucak rota degistirip irana inip ismail kartali getirecek.. teyit etmeye calisiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maxim kalsın, kullanılırsa iş yapar. Bugün bizim dehaların aksine forvetlik bir şey yoktu, pozisyon üretmedik. Şamanski solda çok iyi öyle kalsın. Yusuf iyiydi. Maçın hakkı beraberlik Lyonun da şu pozisyonu çok iyiydi diyecek bir pozisyonu yoktu ama çok derli toplu oynadılar.
İrfan - Tadic beraber bir cacık yapamadılar.
mou 220 milyonluk kadro ile ancak danimarka takımı gibi 30 milyon euroluk takımları yenebilir ki orada bile kaybetme ihtimali var.
bu adama 12 milyon verdiler. tl kuru ile 360 milyon lira yapıyor. eski para ile 360 trilyon lira.
hayatınızda bu paranın 1/1000 ni bile kazanamayacak adamlar, bu şoparın futbolunu övüyorlar.
adama 220 milyon euroluk kadro yetmedi. üstünde 20 30 milyon euro daha harcıycaz!
neden?
"sıpeşyıl van"
-
trmeto, maç sonu safları sıklaştırmış hemen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fred'in maçta sorumlu olduğu alan....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 23 Ocak 2025; 23:8:29 > -
yalnız osayi-syma bir taraflarından soluyorlardı 80. dakikalarda
defans üçlüsünü oturtabilirsek,amrabat daha az geriye gelecek,haliyle orta sahada daha kalabalık olacağız ve daha derli toplu hücum yapabileceğiz diye kendimizi avutalım şimdilik,yoksa genel olarak böyle maçlar oynayacak gibi görünüyor
-
Fenerbahçe'nin 2 isabetli şutu var. İkisini de sonradan giren Maxi ve Dzeko atmış. Fıkra bu kadar.
-
Sözleşme de imzalandı bu İrfan daha ne istiyor
2 oyuncun aralik ayinda sezon kapadi
kalecin 2 ayda 2 kez adele sakatligi yasiyor (dunyada ilk olay arastirdim)
3 mac son 15 dk oyuna giren cengiz sakatlanip duruyor
osayi ve fred sakatlanip duruyor
maximin sakatlanip duruyor
gecen sene sakatligi hissettigin tek mac 6-1 lik macti, ligde tek maglubiyetin vardi zaten
bombos konusuyorsunuz maalesef
ismail kartali bokladiginiz her seyin mislini bu sene yasiyorsunuz hala adami hor gormeye devam edin.. kaleci antrenorumuz 2 kez adele sakatligi yasatiyor kalecimize ama ismail kartal tukaka dimi
olum bizde ismail yüksek vardı nereye gitti bu ak47
-
hocam mac basindan beri buradayim bu mac 1 puan harika sonuc olur yazdim
Çağlar kötüydü bu arada. Szymanski kendi mevkisi dışında oynadı ve elinden geleni yaptı. İlk yarı iki tane gole neden olabilecek pas hatası olsada fena oynamadı. Ama yine de o mevkide kumar oynamamalıyız. Ferdi gibi biri şart. Sağ tarafa da aynı şekilde. Oğuz Aydın ne kadar götürebilir bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Ocak 2025; 23:12:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En kötü oynadığı maçta da söyledim Mximen'e yaptığı saçmalıkları tolere edeceksin başka çare yok. Çalım atan, ileri koşu yapan tek oyuncumuz.
Ama biz bu oyuncuyu gönderme derdindeyiz. Kim gelecek yerine belli değil.
-
İsmail kartalı boklamıyorum ama sen tapıyorsun. Takımın her puan kaybında göbek atıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CFD194FDA -- 23 Ocak 2025; 23:13:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maç sonu ard arda İsmail Kartal güzellemeleri yapman mesajımın nedeni. Yoksa maç başından önce burada olduğunu tahmin etmek zor değil.quote:
Orijinalden alıntı: trmeto
hocam mac basindan beri buradayim bu mac 1 puan harika sonuc olur yazdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu takıma gelecek 2 tane stoper hiçbir şeyi çözmez...
Net bir orta saha lazım bize. 8 numara
-
Defansta yeni transferler olmamasına rağmen iyiydik, Carlos ve Škriniar ile Avrupa Ligi'nin sağlam defanslarından birine sahip olacağız. Sol bek şart, Osayi ve Çağlar da formsuzdu bugün. Özellikle Çağlar'ı izleyince iyi ki iki sağlam stoper almışız dedim.
Bizim asıl sorunumuz defansta değil ileride. Oyuncular top tutamıyor resmen, 3 pasta bir top kaybı. Ayrıca takım fazlasıyla yavaş kalıyor. Maximin'in sözleşmesi feshedilecek deniyordu, büyük hata olur. Takımda topu dikine taşıyıp defansı delebilen bir tek o var. Oyuna girdikten sonra hareket geldi. Oturup konuşulmalı ve takım oyununa biraz daha adapte edilmeli. En azından sene sonuna kadar kalması gerek.
Orta sahada Amrabat çok top çalıp mücadele ediyor. İlk yarıda Fred de iyiydi ancak ileride o kadar çok top kaybediyoruz ki adam her yere koşmaktan ikinci yarı tükendi ve batırmaya başladı. Bu ileride daha fazla top tutmamız gerektiğine işaret eden başka bir neden.
Bu maçın en iyi kazancı Yusuf Akçiçek oldu bana göre. Genç yaşına ve ilk Avrupa deneyimi olmasına rağmen hatasız oynadı, ileride çok iyi yerlere gelecektir. Yine İrfan Can da riske girdiği bir pozisyon hariç kalede fazlasıyla güven verdi.
Maçın hakemine de buradan selam olsun. Bu adama bir daha Avrupa'da maç yönettiren UEFA da kötü niyetlidir. Verilmeyen kırmızı dışında Lyon'a sınırsız faul hakkı tanımasına rağmen bizi yenemediler. Tolisso maç boyunca 15 faul yaptı ilk sarısını 75'te gördü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 23 Ocak 2025; 23:15:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buradakilarin %80'i futbola dair, stratejiye dair hiçbir cacık bilmiyor. Konsolda FIFA mı oynuyorsunuz, anlamıyorum ki. Elinizdekiler futbolcu, robot degil. Pazar günü kritik Göztepe maçı var ve siz taraftarıyla futbolcusuyla ve hocasıyla herkesin tüm enerjisini bu maça vermesi gerektiğini söylüyorsunuz.
Takımı yükleyen Mou, herkesi tek tek izleyen, antrenmanlara çıkaran, sakatlıkları veya OLASI sakatlıkları gözlemleyen Mou. Kartlar, cezahalar, sakatlıklar, mental, matematik vs. Mourinho her şeye bütünsel bakıyor siz ise ilk çatışmasında dağı taşı tarayan, sonra kafaya tek kurşunla giden acemi asker gibi konuşuyorsunuz.
Göztepe dediğiniz takım, şu anda Lyon'dan bile tehlikeli. 2 beraberliğin dahi yettiği durum için 3 gün sonrasını sakata atmamız gerektiğini söylüyorsunuz. Bugün yenildik de benim mi haberim yok?? Bir sonraki maçtan 1 puan almak yetiyor. Üst tura çıktık hadi. Bu kupayı en azından bu sene alabilecek mentalimiz de yok kadromuz da hazır değil. Bir sonraki sene için kadroyu revize ediyorlar. Yeni stoperler geldi. Devamı da gelecek.
Şu anda odaklanmamız gereken şey lig. Avrupa'da ise minimum zayiat ile bir şeyler denemek. Olursa kâr, olmazsa sorun yok. Mantık bu.
Sanki 10 senedir biz değil de 6S şampiyon olamıyor. Lig konusunda ne kadar bonkörsünüz siz öyle? Kafalarınız pırıl pırıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X