Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4855. sayfa)

6 Kayıtlı Üye ve 48 Misafir (16 Mobil) - 38 Masaüstü16 Mobil
5 sn
107.823
Cevap
394
Favori
2.542.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48534854485548564857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabul etseniz de etmeseniz de Mourinho ligin en kötü hocasıdır nokta. Gidince fakir öğrenci sevindireceğim,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haftalar ilerledikçe herkesin gördüğü gibi, O.Aydın hariç, bu sezon yapılan transferlerin, yeni alınanlar da dahil hepsi yanlış transferler...takımın yaş ortalaması çok yüksek, ağır ve temposuz oyuncular çok fazla, işin özeti bu kafayla asla başarılı olamayız...

• Galatasaraylı futbolcu Victor Osimhen, eğlence çıkışı görüntü alınmasını istemediği için gazeteci Tolga Bozduman’a yumruk attı:

"Flaşlar patlayınca üzerime bağırarak koştu, fotoğraf makinemi almaya çalıştı ama vermedim.

Yumruk atıp küfür etti, görüntüleri silmem için para teklifinde bulundu, kabul etmeyince tehdit etti."

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 23 Ocak 2025; 23:2:7 >

• Fenerbahçe-Midtjylland maçı bizim için de kritik. Fenerbahçe olası bir yenilme durumunda hem kendisini hem bizi eleyebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ismail kartal kalsa

- tadic gidecekti
    - dzeko gidecekti
    - maximin copu gelmeyecekti
    - amrabat copu gelmeyecekti
    - mert muldur vasati gidecekti
    - cengizden verim alinirdi
    - becao kazmasi gidecekti
    - livakovic 2 kez adele sakatligi yasamayacakti
    - ismail yuksekin futbol hayati bitmeyecekti
    - gecen sene 18 gol 12 asist yapan irfan bu sezon ligdeki ilk golunu gecen hafta atmayacakti
    - fener clye gidecekti

fenerliler bir mok bilmiyorsunuz ban yersem de yiyeyim burada aglayanlarin hepsi ikiyuzlu, vizyonumuz avrupa deyip ismail kartali bokladiniz, simdi aci aci cikiyor bir tarafinizdan. cenenizi kapatin simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renktaşlar şu maçta Fred'e nasıl laf atıyorsunuz ben anlamıyorum...

Adam geberdi bugün orta sahayı kapatacağım diye...

amrabat inanılmaz düşürüyor orta sahayı.. çok garip bir adam deli dana gibi koşuyor görüyor ama rakipten top kapma SIFIR falan... öyle yanlarında geziyor.

ismail'in bir an önce geri dönmesi lazım.

• Maximin iyi oynadı. Defans oyuncuları ve kalecinin performansları da iyiydi. Cengiz futbolu unutmuş gibi. Takım genel olarak bal yapmayan arı gibi. Bireysel olarak bakıldığında iyi oyuncularımız var.

• Bu takımı dışarıdan yıkmak isteyenler olduğu gibi içerden de var. Başka türlü bu rezillik açıklanamaz.

Futbolun en basit gereklilikleri kısa pas ,orta ,şut pres vs. Takımda yok resmen.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Hocanın hatası haddinden fazla Amrabatı gömülü oynatıyor geriye Fred'e partner olmuyor oysa geçen yıl ismail Szy presli sert oynar Fred'de daha rahat oynayıp hücuma çıkabilirdi yani tamamen taktiksel hata il oynuyoruz

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Umarım o maçtan üç puan alırız. Kendimize faydamız yok bari size faydamız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fred bugün kıçını yırttı. Hakkını yemeyelim. Forvet ile ortasaha bağlantısı kurulamıyor bir türlü

• Bu adam futboldan anlıyor net

• Oyuncuyu oynatan birazda taktik anlayışı morinyo ile performansı artan tek oyuncu yok nasıl olacak bilmiyorum hiç memnun değilim takımdan. Bu arada biraz şanslı olsalar atalardı iyi defans falan da yapmıyoruz yani.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    beyin ameliyati yapiyorum bu sene

• Kötü oynarken de söyledim bu takımdan son gidecek adam Maximen, malesef bu adamın bazen saçma sapan işlerine göz yıummak zorunda bu takım. Bir tane oyuncun geriye gelmesin tolere et bunu..

Bu Amrabat'ı Mou getirdiyse ve istediyse lütfen bugünden tezi yok gönderin ya lütfen...

Olmuyor abi olmuyor işte....

BU TAKIMA ORTA SAHA LAZIM BİR TANE ÇOK İYİ BU NASIL GÖRÜNMÜYOR VE TRANSFER YAPILMIYOR ANLAMIORUM

• Maçın en iyileri İrfan ve Fred. Sonradan giren Maxi de 7 reyting almış. Görüldüğü üzere ileri üçlü sahaya bıraktı. Müthiş hocamız da çöp değişiklikler yaparak gidişatı düzeltemedi beraberliğe razı oldu.

İddia ediyorum şu maç berabere bitecek 1'er puan alacaksınız çıkmanıza gerek yok deseler Mou kabul ederdi.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Ümit ozat TD olsa Hatay ve adanayi yener şu futbola 14 milyon dökmek ne bileyim meto baskan.

• trmeto kullanıcısına yanıt

Geçen yıl takım revire döndü. Livakoviç sakatlanmayacaktı diyorsun💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 48534854485548564857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.