Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4853. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 38 Misafir (11 Mobil) - 33 Masaüstü12 Mobil
5 sn
109.798
Cevap
395
Favori
2.577.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48514852485348544855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya birde Fred'e bu maç özelinde laf edenleri görünce gülüp geçtim bu kadar yalnız bırakılan bir adam daha ne yapsın

• Cpt. Foley kullanıcısına yanıt
    valla onu yazacaktım yaa. son saniyede bile rakibe verdi, neyse ki hakem bitirdi de kurtulduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride bizden topu tutan, yada alana hemen 2 kişi baskı yapıyor.nasıl ciğer var bu heriflerde anlamadım.

Fred'i de kes artık hoca.Yokları oynuyor bu sezon resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her maç sonrası aynısı.

Hâlâ José diyen varsa, büyük hoca bekleyelim diyen varsa ne diyelim artık.

İrfan Can Eğribayat ve Yusuf. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• coobain kullanıcısına yanıt
    En iyisi olması iyi olduğu anlamına mı geliyor? Diğerleri çöp. Ben geçen seneyle kıyaslıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi bari maç berabere bitmiş. Rezil bir futbol oynadık. Olumlu tarafından bakacak olursam Yusuf ve kaleci İrfan Can güven verdi. Djiku görevini yaptı. Onun dışında herkes kötü.

Kaleci ve savunma oyuncularını övüyorsam zaten o oyunda cidden problem vardır.

Bu sistem devam edecekse nokta atışı iki kanat-bek ve duran top ustası, golcü on numara alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane stoper aldıkta şimdi takımda sorun stoper mi? Talisca da gelsin. Takım iyice sirke döner

• realove19 kullanıcısına yanıt

Renktaş geçen seneki Fenerbahçe'de yok yanlız.

Adam geberdi bugün orta sahada alan daraltacağım diye.. orta saha çok boş kalıyor bu taktikte...

Bence sahanın en iyilerinden biriydi.. geberdi bugün adam koşarken

• Izdırap gibi maçtı arkadaş. Neyse ki bitti!

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

bazılarına laf anlatamazsın. çoğu tv yada console ile gelme futbol bilginidir.

2.5 porsiyon emre mor ki diğer adı ile maximen! bir halt yapmadı. şansa adam geçti falan. ouuuu çıldıranları gördün. bunlar futbolu bilmiyorlar.

ben mesela yusufu neden beğendim? ayağı temize benziyor. şova girmiyor. al ver al ver . bu kadar basit. 2.5 porsyion emre mor'a tav oluyorlar.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

Mourinho diye başka birini izlemişsin. Mourinho oyunu hiçbir zaman, hiçbir takımda değişmedi.

• citms kullanıcısına yanıt

Aaa Ali Koç vizyonu mu bu?

Biraz akıllı ol akıllı.. playoff a kalırsın gs maçından önce adamlar dinlenecek sen maç yapacaksın...

Ne yapacaksın şu takımla avrupa ligi mi alacaksın..

Seviye biraz yükselince gs, fb ve bjk da dahil delik deşik edecekler...

• Hayatımızdan çalınan 90 dk

Mou varken maç izlenmez skorlara bakıp geçmeye devam edeyim ben en iyisi

• Talisca'ya gerek yok gibi,mecburi çift forvet oynayacak bu takım belli oldu.dzeko-nesyri ikilisi iyiler birlikte oynadıkları zaman.Arkalarında da tadiç oynayacak haliyle.arabistan gelecek talisca kadar irfan'da oynar sonuçta,oynadı da işte,böyle olmuyormuş bugün belli oldu💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• ZAVALLI FENERLİLERİ 1 SENE DE OLSA BUYUK HİSSETTİREN ADAM.. GECEN SENE BU ADAMI BİR KEZ BİLE ELESTİRDİYSEN BU SENE AGLAMAYA HAKKIN YOK..
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt

İnan ilk aklıma gelen şey bu oldu bu salak taktikte defans alsan ne olur orta alanın yok kanatların ürtken değil forvete top taşıyacak rafa silva gibi adamın yok

• Fenerbahçe'ye yıldız bir oyuncu lazım böyle maçlarda kilit açacak. Talisca doğru transfer Fenerbahçe için. Böyle maçları şapkadan tavşan çıkaracak oyuncular ile çözersiniz. Fenerbahçe gayet iyi oynadı, rakip çok motiveydi, çok faullu oynadılar, hakem bu kadar sertliğe izin vermemeliydi, Fenerbahçeli futbolcular bu faullere çok hoşgörülü davrandı, cingar çıkartmaları gerekiyordu, maçı germeleri gerekiyordu, maç gerilmeyince Lyon bol bol faul yaparak oynadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amrabat bu takıma büyük bir kambur gibi oluyor...

• Dün Beşiktaş'ın oynadığı topa bak, bugün bizim oynadığımız topa bak. İki takımın da rakipleri ilk 8'i garantilemiş gibi bir şeydi. Aramızdaki fark şu ki; Beşiktaş kaybedecek bir şeyi yokmuş gibi saldırırken biz rakip City gibi davranarak oynuyoruz. Bu mantalite ile büyük takım oyunu göremeyeceğiz hiçbir zaman.

• 
Sayfa: önceki 48514852485348544855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.