Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4858. sayfa)

5 sn
106.176
Cevap
394
Favori
2.514.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48564857485848594860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onun mesajlarını okumuyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt

sorunu hep yanlış yerlerde arıyolar

• Vasat bir oyun.
    Kağnı gibi hücum hattı.
    Kağnı gibi futbol.
    Orta sahadan ileriye top taşıma yok.
    Havadan pasları indiren yok.
    Vasat bir teknik direktör performansı.
    Yusuf kardeşim dışında hiç bir pozitif şey yok.
    Bu maçın berabere bitmesi tamamen Lyonun beceriksizliği….

Sahaya bakınca sanki şımarık züppe zengin çocuklarının vasat futbolunu izledim.

Taraftar zaten bitik aynı takım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 23 Ocak 2025; 23:24:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    ismail kartalin satti dedikleri mac 1-0 kazandik, 5 penaltinin 3 tanesini kaciran tenekeler yerine hocayi linclediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her okuduğumda nutkum tutuluyor, bu kadar sallamasyon analiz yapanı ilk kez görüyorum. Kendi fikrine uymayan herkesi de blokluyor :D Komedi çocuk.

• Lyon ile beraberliği bu kadar eksikle, Szy'nin bekte 16 yaşındaki çocuğun stoperde oynaması ile kabulleniyorum ancak gelecek haftaki deplasmanda 1 puan yetse bile galibiyet alıp güven vermemiz gerekiyor. Burası gese değil öyle RFS, Kiev gibi mahalle takımları ile berabere kalacak takım değiliz biz. Ya galibiyet ya galibiyet.

• talisca falan hikaye bu adam gelirse bek transferine de gerek kalmaz oosterwolde baba dirilir ismail hocayi gorunce

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• trmeto kullanıcısına yanıt

GS deplasmanından önce Acun özel jetle İran'dan getirsin. Maç önü konuşması yapar, devre arası takımı ateşler, Osayi ölsen de benim için oynayacaksın der çözer maçı. En azından şerefimizi kurtarsın geri dönsün takımına.

• Talisca bu takım için en doğru transfer, bugün bunu net olarak gördüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarum_k T kullanıcısına yanıt

İsmailin tek ve en büyük hatası panik atak geçiriyor bazen oda ölümcül oluyor

• Jose Morinho keşke elimde genç Tadiç'ten 5 tane daha olsa 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Sezon basi,
    Suni zemin,
    Eksikler cok,
    Hakem kararlari,
    Istedigim transferler yapilmadi,
    Taraftar oyuncu islikliyor,
    Yogun fikstur.

Bahaneler de bahaneler. Yersen kirsen

• Soru: Maxi'nin takımdan ayrılacağı konuşuluyor, geleceği ne olacak?
    Mourinho: geleceği ne olacak bilmiyorum.

• Fred 22/16 ikili mücadele kazanmış. Yanında iki tane toplamda üçlü orta saha düzeninde neler yapar kim bilir.

• Nasılsa sezon sonu kimse hatırlamıyor,görünen o ki bu sene çıka çıka çeyrek finale falan anca çıkarız gibi,niye kasıyoruz ki?üstelik fazladan play-off falanda olacak,amannn💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    hocam b12 degerlerinize baktirin, gecen sene ismail kartalin elinde ligin en iyi orta sahasiydi bu adam, neler yapar kim bilir nedir allahini seversen

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Ben sürekli İsmail Kartal fotosu paylaşsam hemen ceza alırım ama her maçta bu fotoyu paylaşan arkadaş ceza almıyor. Dürüst ol be dürüst.

• İrfan ve tadiç dribling atamayan kanatlar. Anca önlerinde ferdi ve osayi olsun da onları koşturayım derdindeler. Osayi sıfıra inse de ne orta ne pas becerisi var.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Bebelere laf anlatmaya çalışıyoruz, boşver.

• 80 metrede top oynandığı sürece irfan, dzeko, tadiç falan anca bu kadar oynar. bir de bu oyuna taliscayı alıp iyice kopuk bir takım izleyeceğiz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 48564857485848594860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.