Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (4955. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 39 Misafir (11 Mobil) - 35 Masaüstü13 Mobil
5 sn
101.385
Cevap
389
Favori
2.409.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 49534954495549564957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağlar çöpü yerine acilen Diego Carlos baba monte edilmeli.

ZTK maçlarında Çağlar oynar, lig maçlarında asla.

• El Nesirinin gol sevinci ders susarım, ilk golü de ayaksız adam ters ayakla yere çarptıra çarptıra soktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçtan sonra 6s yöneticisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 3 lü oyunu hiç sevmiyorum böyle oynatman için 2 kanat bekin fişek gibi olacak ve skor katkısı yapacak hücuma çıkacak geriye koşacak

içlerinden biri sakatlansa birde ona işin yoksa yedek bul

kanat bekler öyle olmayınca 5 defans gibi oynayıp birde önlerine gömülü orta saha ekle alsana 6 defans İleride 5 kişinin becerilerine mahkum

oluyorsun ve bu adamlar rakip defansın arasında yalnız kalıyorlar ve ağır oyuncular yani topu kaptığında rakip alana gidemiyorsun İşte ilk yarının

berbat futbolunun sorumlusu bu çağdışı taktik Elindeki oyunculara göre oyna niye macera arıyorsun Göztepe 2.ciyi atsa maçta kolay dönmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 26 Ocak 2025; 21:44:58 >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

Bir aydır takip etmiyordum. Adam kuyu ustası olmuş. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• En Nesiyri: 6 maç 9 gol 1 asist

Osimhen: ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 28 Ocak 2025; 14:37:58 >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    NESYRİ uçarken onlar düşüp kaybolmuş diye duydum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çağları araplara yollayıp merihi alalım daha iyi

• Dediklerim bir bir çıkıyor. Beşiktaş tüm eforunu Athletic maçına harcadı ve ligde puan kaybı sürpriz olmaz demiştim. Bizim enayiler de Lyon maçı için takımın tüm enerjisini o maça neden vermedik diye ağlıyordu. Sebebi bu arkadaşlar. Sen o Lyon maçını alırdın belki ama Göztepe'ye puan verirdin.

• aberdi kullanıcısına yanıt

bu maç gösterdi ki, üçlü oynamak her yiğidin harcı değil. bizim de değil. biz 4 lüye dönelim, en temizi. stoperlerin yanında yatan amrabat, ya kanat ya bek olan, ama kanat-bek olamayan oyuncular derken, hiç maceraya gerek yok.

• @The Mandalorian

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐

• Hilesiz hurdasız şerefiyle king

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    3lü oynamak sıkıntı değil,asıl sorun Tadic Dzeko ile 3lü oynamak
    Maxim kostic gibi hızlı adamlar lazım o sisteme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi ki bu çöpü kiralamak yerine gidip bonservisle En Nesyri almışız.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

yahu adamlar isabetli pas ile oynuyorlar, biz topa çok sahip olan takım görünmek için , tek isabetli ve çok pasılarımızı, stoperlerin birbirine pas atmasıyla yapıyoruz. bu maçı izleyen, futbol bilenler, bize olmadık yerleriyle gülmüşlerdir. özellikle ilk yarı.

• turuncuları kudurtan adam bu işte. Hepsinin korkulu rüyası. tüm bombomlarla tek başına oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 26 Ocak 2025; 21:47:36 >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Sahadaki kahpe hakemleri iyiydi bugün sevinmiştir. pilavlı sohbetçi

• aberdi kullanıcısına yanıt

Mourinho'nun etkisi olduğunu düşünmüyorum. Göztepe deplasmanlarda en az puan toplayan takımlardan. Ev sahibi olduğu maçlarda ise Galatasaray'ın bile üstünde 1. Sırada.

Takım piyasa değerine göre müthiş, hepsinin ayağına sağlık. Lakin bu sezon bu kaçıncı kayıp bilemiyorum.

Dk 70lerde 3-1 samsunu yenerken 4-3 maç kaybettik. Beşiktaş maçında 2 gol üst üste yedik. Başakşehir maçında 4 gol üst üste geldi. Antep vs. saymıyorum bile. Bu maçı Göztepe kazansa sizin adiniza daha hayırlı olurdu bence. Bir an önce Mourinhodan kurtulmanız gerekiyor.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Gündüz Škriniar geri dönecek diyordu burada. Adam statta yanımızdaydı :)

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Hocam bu adam için hep söyledik.. Ceza sahası topçusu ama Mou bunu Drogba gibi kullanmak istiyor adam da orada patlıyor.

Ceza sahası dışında gerçekten kötü ama. Buna ceza sahası içinde top vereceksin atacak.

• 
Sayfa: önceki 49534954495549564957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.