< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5063. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Twente falan değil kardeş ya bodo ya anderlecht
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsmail Kartal da ayni şeyi yapıyordu. Bu hocaların gördüğü bizim göremediğimiz ne var bu ihtiyarlar bu kadar top oynuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler takım
Bu kadar eksiğe rağmen kazanabilirdik bile
Bu arada malum takıma oh olsun.Nasıl takla atamıyorlar ama üstüne üç oyuncusu ceza yedi hahahahaha
-
Kura çekilecek
Galatasaray şanslı kura çekti playoftan sonra Tottenham ya da Man UTD gelecek. Biz zoru çektik yine.
-
Bilgisi olan yeni verilcek listeler geçerli olacak mı play offta yoksa eski list devam mı eşleşmelere kadar
Neden oly yada rangers var ?
Play-off kalmamız moral açısından da iyi oldu. Elenseydik üzerimizdeki olumlu havayı bozmuş olacaktık.
Yeni transferler oynayabilecek
Manu ve Tottenham bizim için daha kolay aslında son dönemde Galatasaray, Avrupa'da kapanan takımlara karşı fena sıvıyor. Büyük takımla daha iyi mücadele ediyoruz. Nerede dibe vurmuş takım varsa moral veriyoruz.
-
Tadic hiçbir Avrupa maçında düzgün oynamadı, bu maçta yoktu. Ben anlayamıyorum.
-
3 oyuncu ekleme var
Uğur Karakullukçu: kanıtlı şekilde en kolay kurrayı çekmemize ek olarak, birinci torbadan çektiğimiz Ajax bizim maça iddiasız bi şekilde çıktı ve topu bize bırakıp birinci viteste oynadı. Okan'ın B planı yok, Okan'ın press oyununu çözen herhangi bi rakip GS'ye asla yenilmiyo, kalibresi ne olursa olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kadro eklemesiyle daha iyi oluruz. playoffa atmak yeterliydi ben bugün bu kadar eksikle oyuna bakmam. bugün şans yanımızda oldu.
-
-
Hele Fred??? Kafaları yedim ya
Üç tane yeni oyuncu ekleme hakkımız var. Skriniar ve Diego Carlos garanti eklenecek. Sol bek yok. Kostic'de garanti gibi.
Turu geçsek de şu Yunanlara bu sefer yaglasak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X