anderlecht çıksın dümdüz bir takım,bodo deplasmanı sıkıntılı olabilir |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (5064. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sbeamlichi
Neden oly yada rangers var ?Zor ya
-
Bodonun daha lig başlamamış , anderletchde kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla fred en günahsızı hocam çok geniş alanda neredeyse tek oynuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu anderlecht nasıl o kadar yukarıda bitirdi ben anlamıyorum zaten
uefa sizinde yapacağınız işin içine .. eskiden maç biterdi kim evine kim devam eder herkes bilirdi şimdi gizemli puzzle gibi sistem
-
ALLAHIN ADALETİ ÖYLE BÜYÜK Kİ FENERLİ AHRAZLARIN FUTBOLDAN ANLAMADIĞINI GÖSTERMEK İÇİN EMİNİM FENER OLY İLE EŞLEŞENE KADAR TURU GEÇER, İSMAİL KARTALIN GÜNAHINI ALDIĞINIZ OLY MAÇININ BİN BETERİNİ YAŞARIZ TEKRAR EŞLEŞİRSEK..
5 PENALTIDAN 3 TANESİNİ KAÇIRAN ADAMLAR SUÇSUZ AMA İSMAİL KARTAL SUÇLU OSDJGLSDKJGSLDKGN
-
türk takımları arabistan liginden daha alttadır. reziller
-
Beraberlik galibiyetten çok daha değerli oldu ama ben oynadığımız oyundan utandım.Ama işin kötüsü 3'lü oynanmayacağını biz cahil taraftar bile biliyorken portekiz çingenesinin bilmiyor olması.
-
Olympiakos Türk takımlarının elenmesi için en geçerli sebep
-
-
Güçlendirilmiş İsmail Kartal bu ligde en kötü yarı final oynardı. Mou bunağı Bodo’yu bilir. 6 tane de burada atar.
Şimdi biz kimleri dahil edebileceğiz? Üç oyuncu mu 5 mi?
-
6S e yaradı bu sene kura sistemi
Talisca?
3 diye biliyorum
3 oyuncu
ismail kartal kalsa CL'de gruplara kalacaktık siz hala uefa diyorsunuz. oturmuş takıma takviyeler yapılsa lille elerdik zaten, şu kötü futbolla bile elimizden kaçtı.
-
Çok saçma kura sistemi var. Biz ikinci torbadan girdik, gs 3. Onlara köy takımları çıktı bize hep dişli takımlar. Şimdi ise 24. Olmamıza rağmen gs den daha kolay kura geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X