< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5104. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
başka isimler çıkmaz zaten.
-
Son getirebilirlerse çok çok! büyük olay. Hayal ötesi ve paralı basın şişirmesi olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halı sahaya topçu diye almayacağım Maximen'e mehtiyeler dizilmiş forumda. Şaşırdım mı, hayır. Sonra futbol bilginiz çok zayıf deyince inciniyorsunuz.
Uğraşılıyor gibi inanmıyorum ama getirirlerse fena transfer olur yılın bombası olur şaşırırım
Yılın değil çeyrek asrın bombası olur. Paralı basın haberi ve üfürme değildir inşallah. Son'un kimyası Fenerbahçe ile de çok uyuşur, Fenerbahçe'de oynama niyeti varsa 3 e 5 e bakmam, getiririm.quote:
Orijinalden alıntı: RocK__StaR
Uğraşılıyor gibi inanmıyorum ama getirirlerse fena transfer olur yılın bombası olur şaşırırım
Seneye transfer yazan yerlere takımın level atlaması için iki tane hızlı, net ve taş oyuncu alınırsa maç başladığında koyduğun çay daha demini almadan maçın skorunu almış olurduk sanırım. Mimovic de tutarsa tabi. (Mou futbolundan bağımsız yazıyorum çünkü içimiz kararır yoksa yine) 4lü olacaksa da farketmez yine bir bek ve kanat/forvet ihtiyacımız olacak. Diouf ismi kulağa çok hoş geliyor.
-
bu sistemde amrabat olmaz bence...
-
Bu takımı kurarken aklımdan daha değişik bir MO geçti tabi benim de... Daha dinamik olmalı MO. Ama artık biraz fazla olur gibi transfer için. Yoksa neler neler isteriz de
Şu aşamaya bile kaç senede zor geldi takım. Taraftar ağlayacaktı neredeyse. Uzun pasları hoşuma gitti çocuğun bu arada. (Amrabat)
-
Maxinin yerine birinin geleceğini düşündüren ne anlamadım.
Mou belli ki 3-4-1-2 oynayacak bu Mimovici aldırma sebeplerinden biri de o sanırım , kadro belli gibi.
Carlos - Skriniar - Djiku
Mimovic - Fred - Amrabat - Kostic
Talisca
Dzeko - Nesyri
Skriniar - Becao
Carlos - Çağlar
Djiku - Osterwolde
Mimovic - Müldür
Kostic - Oguz / Osterwolde
Fred / Amrabat - Syzmanski / İsmail
Talisca - Tadic
Dzeko / Nesyri - Cenk / Transfer ?
Bu diziliş ve yedek anlayışında Maxiye yer yok.
-
Ortayı üçlemeden olmaz bence hocam.
-
Yazdığın herşey OK. Ama hoca maçına/kupaya göre 4lü oynayacağım derse iş o zaman değişiyor işte. Zaman zaman maç içerisinde dizilim ve taktik değişiklik gördük. Ki başımızdaki hocadan bağımsız diyorum bunu takımın başındaki hoca kupasına/maçına göre dizilim değiştirmeli ve bunu yaparsan da ihtiyacın olan oyuncu profili değişiyor. İşte düşündüren bu. Aslında düşündüren değil taraftarı beklentiye sokan...
-
Bu taktiklerden birisi sadece... Ben ihtiyacımız olan oyuncu profillerini daha net göstermek için yazdım bunu. Az önce arkadaşa anlattığım gibi. Başımızdaki hocanın maçına/kupasına göre taktik değiştirmesi gerekir. O yüzden 4lü de oynasak bu oyuncular gerekir deme ihtiyacı hissettim.
-
Katılıyorum hocam, ek olarak kaleye de yerli bir transfer yapabiliriz sanki.
-
Berke GS'ye giderse üzülürüm
Mert Günok'ta da benzerini hissetmiştim.
-
-İrfancan
Mimovic - Skriniar - Diego - Kostic (Transfer)
Fred - İso - Fitz Jim
Talisca - Nesiri- Oğuz (transfer)
Orta 3 lü ful pres Sola. Alınacak elemanda prese katılacak biri olursa önde 5 adam pres gücüyle oynarız Talisca da hünerlerini gösterir
-
maxi giderse yerine biri gelir inşallah
-
Olmaz da... Velev ki Son geldi. Talisca ile aynı anda bir dizilimde kağıt üzerinde görün Onu... Ortaya çıkan görüntü tabi ki heyecan verecektir.
-
Sol kanadı bana bırakın demiş.
-
Kore gazileri derneği, Kore büyükelçiliği, konsolosluğu gerekirse Samsung'a ulaşıp Son'u getirsinler. Vallahi kafayı yedirtir bu topçu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X