Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5105. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 24 Misafir (11 Mobil) - 21 Masaüstü17 Mobil1 iOS
5 sn
102.108
Cevap
388
Favori
2.429.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 51025103510451055106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 3 şubat sonrası karim adeyemiyi zorlucakmışız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Son gelirse son yirmi yılın en büyük bir iki transferinden biri olur. Sol ayak, sağ ayak, kanat forvet, santrafor... KPOPçu kızları, Türk muhafazakar kızları da çekeriz kulübe. Gelsin.

• Napoli futboldan ve futbolcudan anlayan bir kulüp. Önce osimhen denen çöpü yolladılar, şimdi Maximin alıyorlar. Önceki sene 12. bitiren kulüp şu an şampiyonluğa gidiyor.

• Hiçbir sağlam kaynak son haberi girmemiş. Anca etkileşim ve reyting almak isteyenler totosundan uyduruyor. Yakın zamanda bizim yönetim yalanlar zaten. Delinin teki kuyuya taş atıyor geçen hafta rashford bu hafta son. 2004-2005 Fotomaç gazetesi okuyorum sanki hey Allah'ım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximin i kulüp göndermedi. Oyuncu gitmek isteyince pek yapacak birşey kalmıyor. Yerine adam alsak da Avrupa'ya yazamıyoruz, yönetim de bunu biliyor. Ödediğimiz 4 milyon Euro transfere izin vermemiz karşılığında iade edilecek, tek kazanç o.

• Ali Koç, lemina gs'ye gitmesin diye bjkye sponsor olup oraya aldıracakmış. 

Bunların duyumcuları, bu kerizleri iyi kekliyor ha.Bu kerizlere bırak köprüyü ülkeyi satarsın, 5 bin liraya aldım diye mutlu olurlar 

• Soon, dedikoduları dolaşıyor ortalıkta arkadaşlar aman diyim itibar etmeyiniz.. Adam tottenham efsanesi olmuş..bu adamı parayla da getiremeyiz instagram da profiline baktım da 5-6 büyük şirketin reklam yüzü adam.. bizim vereceğimiz para doyurmaz bu adamı..

• pesclass kullanıcısına yanıt

Korelinin çok para heveslisi olacağını sanmıyorum ,hoş yine gelmez

• dulcet kullanıcısına yanıt
    Amrabat ---> İsmail
    Sol kanat bek ---> Diouf
    Sol forvet ---> Son

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dulcet kullanıcısına yanıt

Değişik MO dediğin Lille deki Andre gomes

• aberdi kullanıcısına yanıt

Sol kanat bek bence acil değil. Syzmanski iyi oynuyor orada + Kostic de var. Tüm parayı kanat forvete yatırsinlar.

• 6 ay arda çeksek fıstık gibi olur

• Şu maximinden fesih bedeli 2 3 milyon filan alsalardı keşke napoliden

• Son belli ki piar yapma haberi. Biz Son ile ilgileniyoruz, istersek onu da alırız vs. Paralı basın ve paralı asker haberleri gibi görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Son’u kötü emellerine alet edecekmişsin gibi geldi rengim

• tristran kullanıcısına yanıt

2 mil. € alındı diye biliyorum. 4 mil. € kalan maaşından da çıktık. Yani beş ay için sadece 2 mil. € ödemiş olduk.

• İki sene önce gerekirse tüm paramızı tek bir isime yatıralım ama Xhaka’yı alalım demiştim. Bu adam şampiyon yapar dedim. Leverkusen aldı ve Bayern domisyonunu yıkarak şampiyon oldu. Bu yazda yine gerekirse bir veya iki kişi olsun Mctominay ve Neres alalım diye bin kere yazdım. Onlarda Napoli’yi şampiyon yapacak. Sürekli 10 transfer yapıyoruz sonuç sıfır. Çünkü doğru yapmıyoruz. Bu sene hem Mctominay hem Neres alınırdı. Bu kadar parasını çöpe atan başka kulüp yok. Seneye içinde Son’u diyorum. Eğer ayrılacaksa tek onu alın ve transferi kapatın. Gittiği takımı şampiyon yapacak çünkü göreceksiniz. Şampiyonluk sözü vermesine gerek olmayacak takımda öyle oyuncular olur. Xhaka’nın yanına beni koy 30 dakika filan verimli oynarım. Öyle adamlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 2 Şubat 2025; 9:44:31 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transferi büyük ihtimal kapattık. Yönetim yabancı kontenjanın dolması, ayrılması beklenen oyuncuların takımda kalması sebebiyle bu kararı aldı.

• 
Sayfa: önceki 51025103510451055106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.