Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (5483. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 35 Misafir (15 Mobil) - 24 Masaüstü17 Mobil1 iOS
5 sn
114.673
Cevap
401
Favori
2.666.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 54815482548354845485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wanda Nara = GS

• 6sm yarım saattir gol yemiyor D:

• Krone K kullanıcısına yanıt

Rize macina Kadir Saglami mi atadilar acaba gec kalmadilarsa Kadir gider oraya 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt
    Çalışıyorlar... takla çalışıyorlar... nasıl hakem aldatılır, nasıl emek çalınır, çok iyi çalışıyorlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rx6900xt R kullanıcısına yanıt

Agir bir oyuncuya benziyor

• maç boyu itiraz bile edemiyorlar hakemin karşısına geçip dertlerini bile anlatmıyorlar türkiye'de hakemin yandan ayrılmayan barış penaltıya itiraz bile edemedi kuyruğunu kıstırmış kedi dibi gidiyor...hepsi mum olmuş tanımasam ne kadar sakin takım diyeceğim...

• aberdi kullanıcısına yanıt

ne yaptı ben maçı kapamıştım?

• bakın görün rize macında kumpascılar nasıl maçı bağlayacaklar bunlara moral verebilmek için

vallahi macı kendi haline bıraksınşar rize de bunları içinden geçer

ancak rize de yense biliyorlar ki tepe taklak giderler

kesinlikle izin vermeyecekler

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

• Ligde namağlup giden takım Avrupa Ligi'nde 4 yemeyi klasik hale getiriyorsa o ligi herkes sorgular. Gerçek bu, kimse kusura bakmasın.

• Sbeamlichi kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Beni Türk hakemlerine emanet ediniz. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

• sinanakgl kullanıcısına yanıt

sonlara doğru az havadan top attı bu adamın üzerinden geçiyorken 2 saniye dondu adam dedim top ona geliyor herhalde onun için duruyor

• rx6900xt R kullanıcısına yanıt

Gsliler begeniyordu bosver 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Şimdi gavat oyuncuları bir story atar hemen keyifleri yerine gelir :)

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Kimse sorgulamayacak hocam senden benden başka.

İlk lig maçlarında yine rakibi sindirecekler, faul verdirtmeyecekler, kalelerine yaklaştırmayacaklar, haram 3 puanı cebe koyup devam edecekler. Lig yarışını kaybetmedikleri sürece de eleştiriler hep geçici olacak. Sonunda hepsi olsun şampiyon olduk deyip devam edecekler.

Ta ki bu döngüyü biri bozana kadar.. Şampiyonluk giderse dağılacaklar. Kel düştü takke gözüktü hesabı.

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

o yeah💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐
  • sinanakgl kullanıcısına yanıt
    Hücuma çıkarken topu ayakta bekletmeden çıkarıyoruz demişsin de o dediğin hangi maçlarda oldu çünkü sezon başından beri izlediğim 2 maç dışında öyle oynamadık. Gs ve Bjk maçlarında dediğin oyunu oynadık. İkisini de kaybettik ama ileri uç hattımız şuanki formlarında olsalardı Bjk maçını kazanırdık çünkü o maçta dünyaları kaçırdık. Dzeko 3 net gol kaçırmıştı. Gs maçında yenen ilk gole kadar Fb gayet iyi oynamış ve skoru 2-0 yapabileceği pozisyonları kaçırmıştı.

• hedef avrupa diyenler yakında avrupa aslında çokta önemli değil hem biz avrupa maçlarına azeri hakem siparişi verdik onuda kabul etmediniz.Ben yokum avrupa da hiç takmıyorsunuz beni üstüne her maç kırmızı penaltı bu nedir kardeşim maç sonu hakeme dahi sövemiyoruz. off yaaa bize 102 puan verdiler işinize bakın

• 
Sayfa: önceki 54815482548354845485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.