Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (5724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Batman , JoDeep7 , the-sakal , Shieldwall Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 30 Misafir (4 Mobil) - 30 Masaüstü4 Mobil
5 sn
114.750
Cevap
401
Favori
2.668.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 57225723572457255726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maç 6-0 olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık istikrar lazım.Bu sene sonuç ne olursa olsun,gelecek sene de hocayla devam edilmeli.Düşündüm de bunu geçen senede yazmıştım aslında💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

• az maçında 15 kere kendilerini yere atıp faul beklemişler, bu sadece dalga geçilecek bir olay değil, emek hırsızlığının ayyuka çıkması, çalınan şampiyonluğumuzun ispatı.

ligde emin olun bunun hepsini çalardı hakemler. pozisyonlara baktım:

gs atağa çıkarken ve yüzünü tuttukları var, bunlara ligde direkt sarı kart verilirdi, öncesinde de sarısı varsa kırmızı kart zaten. sonrasında sarı/kırmızı kart yiyen adamların kendini sakınarak oynaması ve gsnin rakibi boğmasına yol açıyor.

gsnin topu kaybedip rakibin kontraya çıktıkları var, ligde bunu çalsa her bir kontra bir gol tehdidi.

gsnin rakip ceza sahasının dışında beklediği fauller var, ligde bunu çalsa her biri ayrı bir duran top tehdidi.

bakın bu 15 düdük sadece tek maç için geçerli, geçen sene ligi sadece 3 puanla alamadık.

ali koçun yapı kelimesiyle çok dalga geçtiler, biz de hafife aldık ali koç diyor diye ama bu sene avrupadaki hem skor hem hakem performansındaki rezillikleri, meritking ve maydonoz döner olayları falan hakkını yemişiz.

bu hakem performansından sonra ligi alamadı diye hala ismail kartala laf eden varsa fenerliliğini geçtim, insanlığını sorgulasın. geçen sene sadece 1 yenilgi aldık trabzonspor’a, bunun daha üstü xabi alonso yaparak rekor kırdı zaten.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

İşte yapmak istedikleri algı tam olarak bu. Her halt çok ayyuka çıktığı için birileri GS ile kavgalı görünüp, düşmanımın düşmanı dostum eder hesabı ile saf Fenerbahçeli kardeşlerimize algıya düşürüyorlar maalesef.

Bu olayları yeni sanıyorlar. Bu kokuşmuşluğun mimarı Haluk Ulusoy yıllarca mokunu çıkardıktan sonra Lütfü Arıbağan güdümlü Mahmut Özgenerler Fenerbahçe'yi şikeci diye avrupaya şikayet edip göndermeyen aklanırsa tüm masrafı cebimden ödeyeceğim deyipte sonrasında kaybolan Fenerbahçe maskeli Mehmet Ali Aydınlardan Demirörenlere , Yine Fenerbahçe maskeli ihaleci Nihat Özdemirin numaraları ortaya çıkınca yine ılımlı görünen Servet Yardımcılar filan falan hep aynı hikayeler...

Yani Fenerbahçe'ye elinden gelse bir kaşık suda boğacak Trabzonludan dost filan olmaz. Galatasaray'a da fanatik Trabzonludan düşman olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 22 Şubat 2025; 10:54:55 >

• Youssef En-Nesyri:

"Benim hakkımda konuşmak kolay, değil mi? Adımlarımı, hatalarımı, yaptıklarımı veya yapacağımı söylediğim şeyleri eleştirmek kolay. Ama anlamadığın şey, benim gibi olmanın, benim yolumdan yürümenin, benim aştıklarımı aşmanın nasıl bir şey olduğu. Bunu asla yapamazsın, çünkü gördüğün şey sadece yüzey. Oysa her adımın arkasında bilmediğin mücadeleler, göstermediğim gözyaşları ve kimse yokken bulmak zorunda kaldığım güçler var. Ben, savaşlarımın sonucuyum ve bunu taklit edemezsin. O yüzden konuşmaya devam et, eğer bu seni daha iyi hissettiriyorsa. Ama ben ilerlemeye ve kelimelerin ulaşamayacağı şeyleri eylemlerimle kanıtlamaya devam edeceğim."

• Adam tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör Maydonoz severler hazmedemiyor. İnşallah Pazartesi gereken yapılacak. 3 mu atarız 4 mu atarız belki yeni rekor gelir 7-0 falan

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

• Yerli ve Milli hakemlerimize göre hepsi faul
    İşte yabancı tarafsız hakem olunca Avrupa da 10'da 1 bütçeli takımlardan dahi fark yiyorlar.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 22 Şubat 2025; 11:4:21 >
  • Aslında Fener maçından sonra 6s nin ilk lig maçına en sevmediği türk hakemi atayacaksın. Ağladıkları an 6s nin lig sonuna kadar tüm maçlarına yabamcı hakem atıyoruz diyeceksin en az 10 puan kayıpları garanti

• Neyseki WE ARE CLEAN Allaha şükür fenerliyim

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

Bu büyüklüğün farkındalar. Çaresizler ama b.k sürdürmüyorlar.

Son 2 sene üst üste şampiyon olan hocayı yeme derdine düştüler.

Neden? Edirne'den çıktıkları an kepaze olmalarının sebebi hoca sanıyorlar. Onnları şımartanın başarı kazandıranın yapı olduğunu bilmeden.

Neyse uyumaya devam yapı yıkıldığı an çökecekler

• İnanılmaz çaresiziz hiç sormayın :)

Bizde başarısızlık cezasız kalmaz. Anında ipini çekeriz. Sebep ne olursa olsun.

Kendi kurduğunuz ütopyaya göre sanırım şu yaşanacak :

Gs bu sene de şampiyon olursa yapı ile oldu.

Olamaz ise yapı yıkıldı.

Bu sonsuza dek böyle devam eder. Allah akıl fikir versin.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

Bu bir kıstas değil bence Guardiola tarihinde hep CL'ye katıldı diye biliyorum. Mourinho'nun da kupasız kapattığı dönemler var ama tabi Mourinho mu Ole mi Buruk mu dersen Mourinho ve Ole dersin ki Buruk bunların yanında hoca olamaz. :)

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Şu forma lacivert zeminli çok sevilen çubuklu Adidas formasında daha güzel bence . İnşallah seneye Adidas çubukluyu buna benzer bir forma yapar pek ümidim yok ama . Uzaktan sarı ağırlıklı görünüyor. Beyaz şort konç Sarı Kanarya çok yakışıyor.

Bu arada Osayi de sadece topun sahibi olduğun için mahallede oynamasına zoraki izin verilen çocuk gibi çıkmış💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Livakovic, Djiku, Oğuz ve Talisca ilk 11 oynarsa derbi maçında çok iyi olur. İrfan, Osayi ve Dzeko'yu yedeğe çekerim + 1 isim daha o onu bilmiyorum, 3lü oynayacaksan etrafta boş boş dolanan Osayi'ye hiç gerek yok. Sağda Oğuz çok daha iyi olur.

• Akhunturk kullanıcısına yanıt

güzel tespitler💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

Benim derbi 11'i bu. Ilk yarı fark açınca İkinci yarı 60-65'den sonra Talisca yerine Amrabat, Oğuz yerine İrfan Can ve En-Nesyri yerine Dzeko girebilir. Diğerlerini de hoca kendi değiştirir. :)

• Boldrex kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐  BU KEK ŞİMDİ DÖVÜNE DÖVÜNE İZLİYORDUR.

İKİSİNİDE ELLERİNDEN ALDIK BUNLARIN. YUSUF TR LİGİNİN EN İYİ STOPERİ OLACAK, SATARSAKTA EN AZ 40 MİLYON EURO GELİR ELDE EDECEĞİZ.

SKRİNİAR ZATEN KOMPLE DEFANS, PATRON, BABA, LİDER.. GESE' NİN BÜTÜN STOPERLERİNİ TOPLA TEK AYAĞI ETMEZ.

GS' Lİ ARKADAŞ VAR, YUSUF İLE SKRİNİAR İZLERKEN KENDİMİ TOKATLIYORUM DİYOR.

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Bence gayet bir kıstas neden mi? Büyük takımları büyük kadrolarla CL'de motive etmekle büyük ama son yıllarda nispeten daha başarısız takımları Avrupa Ligi veya Konferansta motive etmek aynı taktik disiplini sağlamak aynı şeyler değil... Üstelik elinde en elit futbolcular yokken. Bu kupalar daha çok sürprize açık kupalar. Mourinho'nun bunu yapmışlığı var diyebiliyoruz en azından ama diğerleri yapabilir mi? Meçhul...

• 
Sayfa: önceki 57225723572457255726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.