Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6051. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 29 Misafir (5 Mobil) - 35 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
121.737
Cevap
406
Favori
2.810.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60496050605160526053
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takım kazansa da aylardır ne oynadığı belli değildi. Akan oyunda organize kaç tane gol attık? Hep duran toplardan veya bireysel savunma hatalarından goller attık.

Ciddi maçların hiçbirini kazanamadık.

İsmail Kartal kalsa Anderlecht e elenirdik diyen futbol cahilleri var. Fred en kritik maçlarda sakatlanmasa geçen sene kupayı almıştık.

Bizden sonra Olympiacos u kimse zorlayamadı. Adamları direkler kurtardı. Penaltılarla elendik.

Bu kadroya 100 m euro harcandı. Geçen seneden oldukça berbat top oynuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ bu gece Fenerbahçe'ye tam olarak şundan oldu geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deplasmanda fred ve cenk tosun hattricki ile eliyormuşuz takımı tamam tamam rahatladım

• Rakip Td dersine calismis,zaafimizi gormus.hizli hucumda defans arkasina atilan her ara top pozisyon oldu 5 kopya gibi gol yedik.

• yav sanki önceden avrupada kupa mı alıyorduk boş verin. :D seneye daha dinamik bir takımla yine deneriz. bu kadro yapısıyla en fazla 1 tur daha ilerleyebilirdik.

• Sürekli takıma veteran oyuncular alan menajerlerin adamı Sd Branco gibi hiç bir şey yapmayıp para cukkalayan adamlar olduğu müddetçe Bu takım verdiğinin karşılığını alamaz. Daha ligin başında Fred'i özlüyorum deyip o bölgeye kaliteli adam aldırmayan Hoca'da en az onun kadar sorumludur

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

kağıt üstünde dzekoyla en-nesry ama atağa çıkarken sadece amrabat orta sahada kalıp geri kalan bütün oyuncular ceza alanı çevresindeydi. Oyun kurulumu, verkaç diye birşey yok, sağ/sol beke ver içeri şişir. 4-1-5 bildiğin. Çağ dışı aptalca bir taktik.

• Bu sene 0 kupa ile kapatılır. Şimdiden szymanski tadiç ve dzekonun yerine adam baksınlar mümkünse 30 yaşın altında

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

Rakip takım eski Mourinho taktiğini uyguladı. Otobüsü çekti. Hızlı çıktı. Fişi çekti.

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Senin yorumlarına çoğu zaman katılırım ama şu saçma maç heyecanı ile yapılan kibirli yorumları bırakın. Bende sana aynısı söyleyebilirim. Kalbini kırmak istemiyorum. Bu basit birşey. Az önce attığım yorumdan takımımızın ne kadar kötü olduğunu ve yönetildiğini anlaman lazım mesela. Ama Rangers kötü diyen de futboldan anlamıyor bence... Bizi eleyip bir sonraki turda fark yeseler bile... Çok kompakt bir takım. Avrupa liginde herkes elini kolunu sallayarak final oynamıyor. Hücuma çıkışları çok seri ve net. O oyuncu kalitesi ile büyük iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 6 Mart 2025; 23:20:53 >
  • Döndük dolaştık yine Fred en kilit vazgeçilmez oyuncumuz oldu Dua edelim ligde birşey olmasın Frede .

• 2. Bu takıma orta saha lazımdı. Bakın bence hala orta saha lazım. Fred Allah korusun bir sakatlanırsa bu takım yine düşecek. (hemde Fred kötü olmasına rağmen)

Ben hala Mou'unun şuana kadar başarılı değil tam tersine başarısız olduğunu düşünüyorum. Net şekilde başarısızdır hemde. Bunları şimdi herkes başarılı (sözde) derken yazıyorum. Sonra sonuç kötü olunca yazdı olmasın (inşallah da olmaz)

Geçen hafta şunları yazdım ve bir arkadaş çıkmış gelmiş kripto gs'li yazmış.

• Movinyo taraftara da sallamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ taraf irfan önünde talisca,sol taraf kostiç-max,onların önünde tadiç,en uçta dzeko-nesyri,ortada da amrabat.djiku forvetle tek eşleşmiş,peşinden rakip sahanın ortalarında geziyor💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ işin daha da garibi bu kadro 1 gol yedi,diğer kadro 2 yedi,bu kadro atamadı,diğer kadro gol attı💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 6 Mart 2025; 23:21:53 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

kostiçin foyasını yediğimiz 3. golde gördük zaten, oyundaki görece en hızlı oyuncu diye rakibi karşılasın birebirde yetişsin diye ortada konumlandı eleman gerisinden gelen adama yetişemedi ve yedik golü.

dzeko tadiç zaten artık konuşmamız bile skandaldır, bu adamları maksimum trabzon deplasmanındaki gibi 70'den sonra oyuna alıp maçı çözsün diye tutacaksın lig sonuna kadar başka türlü her maç takımı eşek gibi koşturup düşüyoruz, azıcık ayağa pas yapabilen her takım bu ihtiyarlar yüzünden bize kan kusturuyor, daha 1 ay olmadı kıçıkırık kasımpaşa ve rize bile tiki taka kalemize indiler.

çünkü bu ihtiyar ikili yüzünden ileride baskı yapamıyoruz orta sahamız geride konumlanıyor ve takım boyu uzuyor, rangers bizi çok iyi analiz etmiş geride baskı yemedikleri için orta sahamızı üzerlerine çekip 2 pasla kanatlardan kalemize indiler, dzeko tadiçle hiçbir takımın başarılı olma şansı yok dünyada bu kadar iddialı bir takım bu kadar yaşlı oyuncuyu oynatmaz, birde formsuz yorgun olduklarında resmen düşüyor takım full negatiflik abidesi ihtiyarlar 🤬

• Bandırma’dan kalktım, maça geldim. 2750 lira bilet, 1000 lira yol masrafı, 1000 lira yemek. 5 bin lira para harcadım, kısılan sesim de cabası. Diyecek bir şey yok, sezonun en kötü performansı.

Her açıdan bizden iyilerdi. Zıpkın gibi oynadılar. Yapacak bir şey yok, elendik gibi duruyor.

Televizyondan net görüldü mü bilmiyorum, adamların taraftarı harika ötesiydi. Direkt yan bloklarındaydım, muhteşem desteklediler. Biz böyle bir birlik bütünlük yakalayamayız hiçbir zaman.

• 12 milyon euro almış şopar bizimle dalga geçiyor :D

https://x.com/i/status/1897743884148736278

ligde iş yaparsın ama avrupa'da öperler :)))) bunu en iyi gesemden gördük.

• Tek farkla gitsen ne kaybedeceksin, bu kadar risk alip kafasi kesik tavuk gibi oynayanlardan ne sonuc cikacakti. Her sene bu maclari boyle oynuyoruz.

10 milyon maas aliyorsan bunlari sen cozeceksin eliyle verdi maci.

• pesclass kullanıcısına yanıt

Kripto olmayan Fenerli gel bize o çok üstün yüce Fenerliliğin ile anlat durumu..

• trmeto kullanıcısına yanıt

İsmail Kartal çöpe atıldı.... Defettiler, kovdular, kuyruğuna teneke bağladılar, sürgün ettiler.

Fenerbahçe kaybedince sevinmek utanç olarak sana yeter. Sizin gibilerin çapı budur.

Nasıl bir iki yüzlülüktür bu. FB maçı çevirmesin diye dua da ettin mi ?

Git bir ismail konusu aç, orada öv övebildiğin kadar. Burada yaptığın şeyle sadece kendine ve ismail kartal' a kötü laf ettirmek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Mart 2025; 23:28:20 >
  • 
Sayfa: önceki 60496050605160526053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.