Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Senior.Planner , ...........1 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
121.776
Cevap
407
Favori
2.811.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60486049605060516052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UYUYANLARI UYANDIRMAYA BİR TEK UYANIK YETER..

AVRUPA'DAN ELENDİK..

4 PUAN FARK KAPANMAZ, DAHA DA AÇILIR..

BEŞİKTAŞ BİZİ LİGDE YENER..

GS BİZİ ZTK'DE ELER..

ANADOLU TAKIMLARINA PUAN KAYBETMEYE DEVAM EDERİZ..

ALİ KOÇ SON VAZİFENİ YAPIP TAZMİNATI ÖDE VE PERSEPOLİSE BONSERVİS ÖDEYİP İSMAİL HOCAYI VATANA GERİ GETİR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 6 Mart 2025; 23:9:15 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Ne utanacam aw. Asıl sen utanıyon mu bjk fb'den iyi demeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takim yaşlı çöplerle dolu gs daha beter. Gidin geçen izlediğimiz AZden parrotu alın young boyatan hadjami alın slavia pragdan sağ bek açık olan çocuğu alın. 30 yasindaki adama 15 vermekten vazgeçin. Mimovici aldınız direk kiraladıniz belki en iyi transferimiz olabilirdi.

Takımın en iyisi kostic şu an sağ tarafımız ölü gibi.

Kaleci çok iyi diyen tayfadanda ses gelmiyor. Bir gazla oynuyordu çocuk söndü oda

• newrophat kullanıcısına yanıt

mantıken hatalı zaten. iki tane 185 üzeri pivot forvetle adam fark yaratacağını mı sanıyor? böyle birşeyi daha önce denememiş şopar. nedense bizde deniyor. alırsın ileride neysri yanına cenk... hızlı çıkarsın ileri.

ama 39 yaşında dzeko ile başlıyor sürekli. 33 yaşında olsa eyvallah. ama adam 39 yaşında. belini doğrultamıyor.

şimdi aynı hatayı kostiç için yapacaklar. tamam iyi kanat. ama 34 yaşında! 2 sene daha kontrat yapacaksın olacak 36 yaşında!

onun yerine baku var wolfsburgda. alman alt yapılarında oynamış fişey gibi sağ bek mesela. 26 yaşında. ama gidip 34 yaşında adamlara milyonlar bayılıyorlar. saçmalık. ali'nin paralara sağlam çöküyorlar.

• mourinho ağlıyor basın toplantısında

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Hocam Mehmet Topal ve Souza da iyidi... Ama o kısıt futboldan sonra o kültürü üzerimizden atamadık derken Fred geldi ve neler olabileceğini gösterdi (ki son zamanlarda beğenmiyorum performansını) Oynadığın oyunda bu alan boş ve rakibi üzerine çeken yapıdaysa ve bu oyuncu kaynaklı ise aslında o ikili mücadeleleri kendi oyun yapısından dolayı veriyor olabilir. Dediğim gibi oyuncu mücadelesi iyi olabilir ama oynadığın genel oyunu olumsuz yönde etkileyebilir.

Neyse ikinci maç zor ama en azından ateşli bir atmosferde hızlı bir oyun izleyeceğiz gibi. Futbol bu, ihtimalin yüzde 1 de olsa o yüzde 1'i görmek için izlersin... İnşaallah ikinci maç bambaşka bir mücadele ve hücum aksiyonu görürüz takımda.

• hala dzeko tadiç 1 sene daha kalsın diyenler var bizim taraftar yemin ederim akıllanmaz bu kağnı gibi takım müstehak size

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Ben bjk fb'den iyi demiş miyim? Sen 20 puan fark var diye seviniyorsun.

sen açıklayacaksın durumu ben değil.

Doğru sizde utanmazsınız ne arar sizde o erdem

• Fred olmayınca herhangi bir takıma dönüyoruz 2 senedir aynı muhabbet

• Avrupaya son dakika mucizesi ile kalmış takım için fazla gaza gelmişiz biz, rüyadan uyandı herkes.

• Talisca gelmesin dedik. Dzeko ve Tadic ten kurtulmamız lazım dedik. En fazla 20-30 dk oynamaları gerek dedik.

39 yaşındaki adama 4.2 m euro verilmez dedik. Futbolu unutmuş adama 15 m euro verilmez dedik.

Talisca sahada koşarken yere düşecek gibi duruyor zaten. Adamın fiziği berbattı.

Tadic falan nasıl kadroda anlamak imkansız.

İyi oynadığımız kazandığımız maçlardan sonra da yazdım. İrfan Can ın hakkını yediler. Osayi nin hakkını yediler. Adamı takımdan soğuttular. Cenk Tosun dan hiç faydalanamadık.

• Çare bu adam ve yanında getireceği sağlam hollandalı kondisyoner ekip! şunu 3 yıla yayarak planlamak zor mu?

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Harcanan paralara bakıyorum, karşılığına bakıyorum tek kelime rezillik.
    Futbolun bu ülkede bir an önce yasaklanması lazım.
    3 kuruşluk hocaları, oyuncuları zengin etmek dışında başka karşılığı olmayan bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 6 Mart 2025; 23:13:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avrupa'nın posası çıkmış dedelerini kurtarıcı diye bir dünya maaşlara transfer ediyoruz. 3-4 maç iyi oynadı diye göklere çıkarıyoruz. Üstüne 1 yıllık sözleşme yapıyoruz. Yetmez 3 yıl daha değnekle oynasınlar. Lan her maç 9-10 kişi oynuyoruz

• Bugün tehlikeli orta yapan tek adam haftalardır düşünmediği Maximen...

• Mou dedem oynanacak 90 dakika daha var demiş başınız dertte üzgünüm.
    Bu sefer her atılanı saymazlar umarım.

• ismail kartal kalsa tadic ve dzeko defolup gidecekti, şu bile adamın devam etmesine yetecek bir sebepmiş  

• Morinho ; bir sorun yok, milyon eurolar hesabıma yatmaya devam edecek, Ali koc-acun sagolsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt

Yine olsa yine linçlenir tercihlerden dolayı.. Mou'yu da şu an linçlediğimiz gibi. Problem göremiyorum. 200 milyon ve üzeri para harcadığın takım tur atlayamaz ise başarısızdır. Senden daha düşük bütçeli takımlar senden önde ise linçlersin... Fenerbahçe'nin başarılı olmasını ve layık olduğu yere ulaşmasını isteyen herkes bunu yapma hakkına sahiptir. Böyle yapılması gerektiğini söylemiyorum ama bunu yapan adama gıkını çıkaramazsın.

• 
Sayfa: önceki 60486049605060516052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.