tadic ve dzeko'ya hala dil uzatamıyorlar |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6049. sayfa)

-
-
1 maç yenilgiyle bizim taraftar fabrika ayarlarına geri döndü .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalan maçlarda İleri 3lü böyle olmalı kalanı yedek ve kesinlikle Fred ayarında seneye bir oyuncu + 1 yedek eklenmeli
Nesiri
Oğuz İrfancan
Fred xxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 6 Mart 2025; 23:5:20 > -
Çok erken kopardığı Antalya maçında 1 dakika süre vermediği Maximen'i kurtarıcı diye oyuna soktu...
Tebrikler morinho...
Şansa bala Kostiç orta açsın Nesri atarsa belki olur...
Ortadan bir tane paslaşarak hücum yok.
-
Tadic'in 7.2 puan aldığı istatistiği pek de kaile almayın bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ahaha ulan beklediğim gibi olmuş. 2-1 gerideyken şopar defansı 4lemiş :D
dzeko dedemi 90 dakika oyunda tutmuş.
bizi yakacak olan bu şoparın takıntısıdır. saçma salak takıntılı biri için mi 12 milyon euro ödedin ali koç! 12 milyon buna vereceğine ver o fransa'da lyon'un atak göbeğine 20 milyon! zaten şampiyondun!
ama bazı arkadaşların mutlu olması için : "vardır şoparımın bir bildiği" diyip ... hayalleri deplasmana götürüyorum :).
-
Bizim takım çok kötüydü eyvallah ama Ranger'ı kötüleyenler hangi kafayı yapıyor bilemedim. Fişek gibi oyuncular bir iki sn içerisinde kale önünde bitiyor ve boşa sallamıyorlar, akıllı oynuyorlar ve bilinçli yapıyorlar bunu. Takım savunmaları da Avrupa'da final oynamış takım olduğunu hissettiriyor.
-
Oyuncu performansından ziyade hoca satışıyla kaybettik maçı. 4-1-5 nedir hoca? ileriye 5 tane forvet koyunca daha mı ofansif oynanıyor? Hücum yapmaya çalışıyoruz amrabatın etrafında 5 rangersli var başka fenerli yok. Adamlar geriden uzun çıkıyor zaten o yüzden 5 forvetle önde baskı da yapamıyosun.
-
Mourinho mu kaldi artik . Real Madrid den sonra GITTIGI TUM TAKIMLARDA REZIL OLDU !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Mart 2025; 23:7:10 >
Dostum acilen futbol izlemeyi bırak...
-
Ben süper ligi alıyor muyuz dedim yazdığımı düzgün oku
avrupada final oynamış ve kupayı almış oly'e köy takımı muamelesi yapıp elendik diye ismail kartal neden linçlendi geçen sene ?
-
nerde 4 ? iki kişi olmasin o ?
Kadro değeri sahada oynamıyor, Arap takımları gibi boş para harcamakla takım da olunmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
avrupada dinamik olmayan bir takımın başarılı olması tamamen şans eseri olur zaten. bir de kadroya yazamadığın oğuz gibi adamlar var. bunlar yok gibi taliscayı da yazdık. bu turu geçsek öteki tur patlardık. seneye takımı hızlandırıp dengeli bir listeyle katılmamız gerekiyor.
-
Gel bol bol öv... gel utanma
-
Fenerli değil bunlar. Ben bu kadar ezik bir topluluk görmedim.
ligi tamamen yabancı hakemler yönetse kadrolar ona göre güçlü olur ligde alışıyorlar her harekette oyun duruyor faul veriliyor galibiyet serisi olunca da bu kadro iyi diye aldatıcı oluyor sonra Avrupa maçında da 3 te 1 kadro değeri olan takıma yeniliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 7 Mart 2025; 10:26:36 >
KDB sözleşmesi bitiyor siz hala maçta kaldınız alooo KDB yangını yapın artık
-
deplasman golü avantajı muhabbeti bitmişti değil mi orada 2 farklı yeneriz bu kamilleri tek şartla İHTİYAR İKİLİ oynamayacak, hoca cesur olsun talisca cenk tosun neysri ile çıksın maça geçeriz turu, artık dzeko tadiç izlemek istemiyorum midem bulanıyor artık dünyanın en yavaş en uyuz hücum hattına sahibiz bunlar yüzünden, topu almaları vermeleri dönmeleri kağnı gibi resmen rakip 2 kişi fazla biz 2 kişi eksik oynuyoruz 🤬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 6 Mart 2025; 23:9:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X