< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6048. sayfa)

-
-
Aman hocam eleştirmeyin şimoyu forumda syzmanski fetişi olan var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ligdede bu adamla asla umudum yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk seyircisi bizim ligi balon haline getirdi.
Galatasaray da aynı Fener de aynı.
Oynanan futbolun gram değeri yok ama ödenen rakamlar uzay seviyesinde.
Adamlar ise akıl işi gidiyor. Fizik yüklüyor, organize atak çalışıyor ve en önemlisi ayağa paslarla gol arıyor dikine oynuyor. Rangers aslında fizik olarak zayıf kötü bir Avrupa takımı değerli olduğuna bakmayın. Diğerleri daha da beter. Hayvan gibiler.
İnan bana samimiyetle söylüyorum Amrabat'ı karakter olarak severim ve özellikle maç içerisinde nerede durduğuna ne yapmak istediğine ayrıca dikkat ederek izliyorum. Bu skorun hiçbir anlamı yok benim için. Hücum aksiyonlarını aksatıyor bu adam. Beli geç dönüyor, topu geri atıyor vs. Belki doğru örnek değil ama yıllarca o sıkıcı çift çapa 6lı görünümü tek başına sağlıyor gibi... Tek iyi meziyeti uzun pasları iyi... Orada dinamik çift yönlü bir MO gerçekten oyunu çok değiştirebiliyor.
Takıma gelince zaten herkes çok kötüydü kaleci dahil...
-
Bir takım bir oyuncuya bu kadar muhtaç kalmamalı ( Fred ) Amrabat ilk geldiğinde müthişti, o da uzun zamandır sıvama modunda. Çok kötü çok. Oynamasa çok daha iyi bizim için. Djiku gol attı ama onun dışında sahada yoktu, rezil rüsvaydı. 1 gol attı 2 gol yedirdi. Ayrıca bu Türk spor medyasından nefret ediyorum. Rangers’ ı küçümsediler, Fener rahat eler, Fener favori dediler. Resmen ortamın havasını bu şekle getirdiler. Eminim Rangers’ ı izlemeyip bu yorumu yapan çok fazla medya mensubu vardır. Talisca’ ya gelirsek, adam resmen bitik, tez zamanda kendine gelmeli. Tur bence gitti. Bazı renktaşlar turu geçeceğiz diyor ama ben çok zor diyorum ( %10 ) Adamlar geçiş oyununu, kontra atak oyununu çok iyi yapıyor. Biz 2 farkı bulacağız diye 2-3 farkla kaybetme durumu bile var.
R E Z A L E T!!!
Bu maçın en büyük sorumlusu Mourinho'dur.
İkinci yarıdaki oyun bildiğin at topu Maximen'e döndü. Ne kadar hücumcu varsa sahaya sür ve doldur boşalt! Kimin nerede oynadığı belli değil. Aylar önceki düşük iqlu futbola geri dönüş yapmış olduk. Takımı hiç ellemesen en
kötü yesen de karşılık verirdin. Konuşulacak bir şeyi yok bu manzaranın.
-
Amrabat etkisi.
-
Adamlar düşük bütçelerle oyunu hızlı oynayabilen genç ve dinamik kadrolar kuruyor.
Biz bitik yıldızlar peşindeyiz . 100 milyon Euro+ maaş bütçesi, 200-300 milyon Euro bonservis değerli takımlar kurduk. Annemizin liginde birbirimizi eyliyoruz.
Futbol basit bir oyun, böyle takımlar tokatlayıp geçiyor utanıyoruz resmen. Harcanan paralara yazık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fenerbahce 0 kupa ile sezonu kapatır beyler. Morinho umrunda bile değil parasına bakar. Fenerden bisey bekleyenler komedi yada futbol bilmiyor görmüyor. Iy yazdım daha fener elendi bile. Berabere bitse bile elenir İskoçyada olm. Borumu bu.
Fenerde transferler berbat. Hepsi yaşlı ülke de futbol berbat.
Parası olan her Türk kulübü parayı basıyor 30 yaş üstü starlara bu deneyimleri ligde bi yere kadar belkide şampiyonluğa kadar yetiyor fakat avrupada 2 kondisyon kasan ilk takıma elenip gidiyor ve bu durum hiç şaşmıyor...
-
Kruniç, Samet 'den sorna birde Amrabat belası çıktı başımıza...
Adamın orta saha olarak hiçbir fonksiyonu yok.
4 'lüde defansın arasın giriyordu... Öyle ezberlemiştki bunu çünkü kafası basmıyor ....
Bugün 3 lü oynuyoruz yine defansın arasına giriyor. İlk yarıda yazmışsım bakın dikkatli izleyin Skrinar 2-3 adım fazla atacaktı adamın önüne geldi hemen topu aldı Skrinar'i de geri attı haliyle takımı da
Sağa sola koşup iyi oynuyor gibi görnümesin gerçekten çok büyük hata oynaması
-
Fenerin balonu da patladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dzeko tadici savunmak icin demiyorum ama bu maçta iyi denecek oyuncu var mıydı? Herkes vasatın altında kaldı
Ligimizin sportif gerçekliği gerçekten yok ödenen paralara bak oynanan oyuna bak rakipleri değiştir az feneri eler rangers da gs yi eler çok net iki takımın da hali içler acısı birkaç oyuncu olmayınca oyun bitiyor adamlar kaç tane oyuncu değiştiriyor bizim maç da aynı oyun da değişen hiçbir şey yok patır patır oynuyorlar
İkili mücadele ve uzun pas istatistikleri çok iyi sağlık olsun inşallah 2. Maç birşeyler değişir.
taliscayı her maç yedek otursun diye mi aldık biz, bitik tadiç ihtiyar dzeko her maç 90 dakika oynuyor her maç 9 kişi oynuyoruz bunların yüzünden, yazık takımın emeğine bunların top kayıpları yüzünden, adama top atılıyor dönüşü mevsim geçişleri gibi hava topu geliyor zıplamaya mecali yok lan bu cenk tosun ne etti sana hoca yazık vallahi yazık şu çöp rangersi evire çevire yenmemiz lazımdı bu takım dünyanın en yavaş takımı tadiç ve dzeko yüzünden gittikleri gün gelecek için bir ümidimiz olabilir, adamların 90 dk oynayıpta çözdüğü 1 tane büyük maç yok rezillik resmen
Her fenerli gs şampiyonluğunu tadacaktır …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz bunları orada yeneriz, bunlar kendi sahalarında daha kötüler. Ancak tur atlayabilir miyiz orası soru işareti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X