Şimdi Ara

Fenerbahçe bu sene şampiyon olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beşiktaşı darmaduman etti kendi sahasında kadıköyde başarısı övgüye değer.

bence takımınız oturmuş durumda valbuena tam bir atom karınca kaleci kameni ise geçit vermiyor forvete ne demeli tam bir gol makinesi

bence bu sene şampiyon olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 24 Eylül 2017; 15:53:25 >

• Biraz önce bu konunun başlığı çirkefiz ve bununla gurur duyuyoruzdu, içinde de yine şampiyon olacağız yazıyordu.

Şimdi Fener şampiyon olur yazmış, nasıl trollleyeceğine karar verememiş arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conta yandı iyice.
  • Bu üye dünkü malubiyet ağır işlemiş. Mesajlarında fb umrumuzda değil diyor ama içten içe içi acıyor. Ben sayamadım kaçıncı açtığı konu bu. Arada birde kinayeli konuşuyor acısını bastırmak için sanırım.

• Göztepe çıkışta .Bunları yapabilirler şampiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Bu üye dünkü malubiyet ağır işlemiş. Mesajlarında fb umrumuzda değil diyor ama içten içe içi acıyor. Ben sayamadım kaçıncı açtığı konu bu. Arada birde kinayeli konuşuyor acısını bastırmak için sanırım.

valla şuan aklımda bir tek şampiyonlar liginin eşşiz müziği ve leipzig maçında atacağımız birbirinden harika goller var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 24 Eylül 2017; 16:5:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Bu üye dünkü malubiyet ağır işlemiş. Mesajlarında fb umrumuzda değil diyor ama içten içe içi acıyor. Ben sayamadım kaçıncı açtığı konu bu. Arada birde kinayeli konuşuyor acısını bastırmak için sanırım.

valla şuan aklımda bir tek şampiyonlar liginin eşşiz müziği ve leipzig maçında atacağımız birbirinden harika goller var

Çok beli ediyorsun açtığın konularla. Conta gitmiş haberin olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Çok beli ediyorsun açtığın konularla. Conta gitmiş haberin olsun

şizofrenim ben kanka dengesizim biraz zevk alıyom konu açmakla en büyük hobim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 24 Eylül 2017; 16:13:9 >

• benim saydığım 6 tane konusu var başka görmedim dünkü yenilgi ağır gelmiş elemana
  • Leipzig maçı belli olmaz da, fbliler daha çok Vardar Ovası gibi türkülerden hoşlanıyor
  • Fenerbahçe zaten şampiyonluğun GS ile birlikte en büyük adayıydı. Saçma sapan futbol yorumcularını dinleyip kendi hayal dünyanızda takılmasanız fark ederdiniz.

Göztepe, Trabzon ve Başakşehir gibi takımlara özellikle formsuz kalecisi yüzünden, atak olarak olmasa da kontrol anlamında oyunu domine ederek puan bıraktı Fenerbahçe. 10 şuttan 6 7sinin gol olması kolay kolay bir takımın başına gelmez, bunun yarattığı moral bozukluğu her maç işimizi zorlaştırdı. Bunlar puan kaybına tamamen bahane olmaz ama büyük etkendi, 3 maçta da yüzdeli oynadık.

Göztepe, Trabzon ve Başakşehir'den 2'sine Beşiktaş ve Galatasaray da puan bırakacak(özellikle Göztepe deplasmanında) bunları hesaba katmadan iki takım taraftarı da kendini şampiyon ilan etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 24 Eylül 2017; 16:39:40 >
  • şampiyon biz olmasakta umarım fb olur. 2 sene bjk lileri gördük azcık tiner fazla kaçınca azıtıyolar. fb liler adam gibi adammış bunu gördük. adamların bizle takılması bile daha profesyonel.

• Finir imrimizda diğil timmi leipzing vırıvırıvırı...

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Leipzig maçı belli olmaz da, fbliler daha çok Vardar Ovası gibi türkülerden hoşlanıyor

Kardeş öyle kazalar yaşayabiliyoruz, kaldı ki ikinci maçta burda allahın kulu umutlu değildi zaten.Yoksa kırılma maçlarında 6 yemiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.