Şimdi Ara

Fenerbahçe'de deprem! Valbuena'dan ayrılık mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbeuna'nın menajeriyle bir görüşme yaptığı ve ona "Bana sürekli forma giyebileceğim bir takım bul" diye talimat verdiği öğrenildi. (Star)
    http://www.fanatik.com.tr/foto-galeri/fenerbahce/fenerbahce-de-deprem-valbuena-dan-ayrilik-mesaji-1360051/4

• Deprem falan yok ortada. Seneye 2 A gittğinde kendisi kaldığı yerden şovuna devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımda malum şahıs ve piyonu asık surat olduğu müddetçe depremler bitmez.

• Maaşını Avrupa'da kim ödeyebilir? Çok zor elden çıkarılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headlock Master

Maaşını Avrupa'da kim ödeyebilir? Çok zor elden çıkarılması.
    Biraz indirime gitsin biz alırız.
  • strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    10 numara oynar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

10 numara oynar mi
    Kaleye bile geçer ama yüksek topları yiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Biraz indirime gitsin biz alırız.

Alıntıları Göster
    O zaman fenerbahçe bırakmaz.
  • 2 maç kaldı.Dayan Valbuena
  • aykutun ayrilacagi haberini ogrendiyse, ayrilmak istemis olabilir. baska bir antrenorle bu sayilara ulasmasi mumkun degil zira. 90 dk oynayabilecegi tek yer de arap yarimadasi olur

• Ben de olsam ben de ayrılmak isterim.

Sezon başında seni çok istiyorum diyerek beni transfer eden adam, türlü bahanelerle benim mevkimde Atıf ve Alper gibi çapsızlar yerine beni tercih etmiyorsa, üstelik bunun yaparken üst üste üç maçta Alper 45'te oyundan çıkarılıp bir sonraki hafta yine benim önümde tercih ediliyorsa orada kafalar sakattır. Bu adam bir maçta 3 gol 3 asist de yapsa yine o güveni veremeyecek, o önyargıları kıramayacaktır.

Ha sezon başında hamle oyuncusu olarak düşünülen bir oyuncuya yıllık 4m€ civarı veriyorsak da daha büyük cinayet, bir zahmet kimse 3 Temmuz'dan, FFP'den falan bahsetmesin o zaman.

Özetle Aykut Kocaman istediği kadar düzgün adam olsun benim için yıldız oyuncuları yönetemeyen; FB, GS, BJK gibi büyük camialarla kanı asla uyuşmayacak; küçük takımların büyük hocasıdır.

Ali Koç, önümüzdeki sene için FEDA gibi bir yıl planlıyorsa da bu işin başında Aykut Kocaman değil, Kemal Özdeş olmalıdır. Ufak bütçelerle aldırdığı adamlar, oynattığı göze hoş gelen futbol, aldığı sonuçlar büyük potansiyel bence. Aldırdığı Trezeguet, Mensah, Diagne, Neumayr gibi küçük bütçeli büyük transferlerle azıcık anlamak isteyene büyük dersler veren bir hoca. Maurizio Sarri denen adam da hop diye Napoli'nin başına getirilmedi, Empoli'de yaptığı sıçramayla Napoli koltuğu emanet edildi ancak öncesinde Serie B ve Serie C'de kendi yağında kavrulmuş sıradan bir hocaydı.

Bu ligde yabancı bir hocanın gelip kısa vadede birşeyler yapması zor ama Hamza Hamzaoğlu'nun şampiyon olduğu bir lig düzeninde Kemal Özdeş bence akar, hatta gaza geldim PP'mi de değiştiriyorum hemen... :)

• Takimin acik ara, tartismasiz en iyi oyuncususun ve yerine her mac atif oynuyor

Gec bile kaldi adam. Geldigine, gelecegine pisman olmustur

• Gitmesi kendisi için hayırlı olur, Aykut yeterince yıprattı kendisini.

• beyler yanlış olmasın ama bu adam bu yaşta sürekli oynayacağı bir takım bulamaz. AK fizik kondisyonuna göre oynatıyor. idmanda ne yapıyor ediyor bilip bilmeden yorum yapılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Ben de olsam ben de ayrılmak isterim.

Sezon başında seni çok istiyorum diyerek beni transfer eden adam, türlü bahanelerle benim mevkimde Atıf ve Alper gibi çapsızlar yerine beni tercih etmiyorsa, üstelik bunun yaparken üst üste üç maçta Alper 45'te oyundan çıkarılıp bir sonraki hafta yine benim önümde tercih ediliyorsa orada kafalar sakattır. Bu adam bir maçta 3 gol 3 asist de yapsa yine o güveni veremeyecek, o önyargıları kıramayacaktır.

Ha sezon başında hamle oyuncusu olarak düşünülen bir oyuncuya yıllık 4m€ civarı veriyorsak da daha büyük cinayet, bir zahmet kimse 3 Temmuz'dan, FFP'den falan bahsetmesin o zaman.

Özetle Aykut Kocaman istediği kadar düzgün adam olsun benim için yıldız oyuncuları yönetemeyen; FB, GS, BJK gibi büyük camialarla kanı asla uyuşmayacak; küçük takımların büyük hocasıdır.

Ali Koç, önümüzdeki sene için FEDA gibi bir yıl planlıyorsa da bu işin başında Aykut Kocaman değil, Kemal Özdeş olmalıdır. Ufak bütçelerle aldırdığı adamlar, oynattığı göze hoş gelen futbol, aldığı sonuçlar büyük potansiyel bence. Aldırdığı Trezeguet, Mensah, Diagne, Neumayr gibi küçük bütçeli büyük transferlerle azıcık anlamak isteyene büyük dersler veren bir hoca. Maurizio Sarri denen adam da hop diye Napoli'nin başına getirilmedi, Empoli'de yaptığı sıçramayla Napoli koltuğu emanet edildi ancak öncesinde Serie B ve Serie C'de kendi yağında kavrulmuş sıradan bir hocaydı.

Bu ligde yabancı bir hocanın gelip kısa vadede birşeyler yapması zor ama Hamza Hamzaoğlu'nun şampiyon olduğu bir lig düzeninde Kemal Özdeş bence akar, hatta gaza geldim PP'mi de değiştiriyorum hemen... :)
    Hamza Hamzaoglu son Dunya kupasinda yorumcuydu sanirim, o zaman da gs ye de hoca olmamisti henuz, Hollanda macini yorumluyordu, Snejder hakkinda soru sordu spiker, dedi ki Snejder gibi bos futbolculara milyon dolarlar vermeyelim, Turk futbolcular cok cok iyi dedi, o cok iyi Turk futbolcular o gunden bu yana hala bir turnuvaya katilabilmis degiller.

Snejder Hamza Hamzaoglunun yorumladigi o macta muhtesem top oynadi, Hamza Hamzaoglunun bu yorumunun ardindan cok guzel bir gol atti, sanirim 2 gol atti, sahanin da en iyisiydi. Sonra bu Hamza Hamzaoglu gs ye geldi, Snejdere hoca oldu, basladi sivamaya, Snejder cok ust duzey futbolcu, falan filan, her macta da ilk 11 oynatti.

Hamza Hamzaoglu da vasifsiz hocanin teki, aynen katuliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 13 Mayıs 2018; 23:27:47 >

• Hala bu gazetelerin haberleri ile konu açıyorsunuz
  • 4 milyon alan 34 yaşındaki adam nereye ayrılıyor? Keşke gitse Dirar'ı da alıp. Yazık günah verilen paralar.

• Lyonda aldığı süreden farklı süre almadı bu sene Fenerbahçede. O yaşa gelmiş o fizikteki bir oyuncunun her maç 90 dk oynaması imkansız. Yerine oynayan oyuncu kötü olabilir ama Valbueana ilk 11 maç hep as kadro çıktığınıda biliyoruz. Yaptığı gol asist sayısı düşünülünce verimli oldu.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Boş yapma.

Bizden önce de istatistikleri hep benzer seviyede gezmiş.

Dinamo Moskova 40 6 17
    Fenerbahçe SK 38 8 16

Marsilya ve Lyon da da buna benzer istatistikler yapmış hep. Gören de bu kadar gol ve asist yapmasının sebebi Aykut zannedecek.
  • adam her maç atıfı görüpde bu oynuyor ben oynuyamıyorum dıyordur,,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.