Şimdi Ara

FENERBAHÇE DÜŞÜRÜLMEDİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 15 Ağustos 2011; 18:19:26 >

• Sonucu belli olan bir lige sonucu belli olan bir basin toplantisi yakisirdi
  • surec tam dusundugum gıbı ıslıyor, hıc sasırmadım.

azız yıldırımı tebrık edıyorum, federasyonun bıle dızlerını tıtreten bır guc olusturmus, bu takıma kımse dokunamaz.
  • bence fenerbahçe düşürülmüyorsa diğer takımlar ligden çekilmeli. Ama nerde o yürek klüp başkanlarında. Veya taraftar maçlara gitmeyecek. Ama nerede o yürekli taraftar.
  • Belgeler yok deniliyor ve 35 kişi pfdk sevkediliyor ve 12si fenerbahçeli bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

bence fenerbahçe düşürülmüyorsa diğer takımlar ligden çekilmeli. Ama nerde o yürek klüp başkanlarında. Veya taraftar maçlara gitmeyecek. Ama nerede o yürekli taraftar.

Aynı şeyi yüce bursaspor taraftarı yapardı sanki de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

bence fenerbahçe düşürülmüyorsa diğer takımlar ligden çekilmeli. Ama nerde o yürek klüp başkanlarında. Veya taraftar maçlara gitmeyecek. Ama nerede o yürekli taraftar.

Aynı şeyi yüce bursaspor taraftarı yapardı sanki de...

yazdıklarımı nasıl okuyorsun bilmiyorum ama herhangi bir takım taraftarını ayırt etmedim. bütün taraftarları kastettim.
  • quote:

Şikeli şampiyonluğunuzla utanmadan konuşuyorsunuz.

İbrahim Toramanın kendi kalesine attığı komedi golü unutmadık yahu...

ALlahtan kork cehennemde öyle bir yanacaksınız ki, valla ben de flamethrower sıkıcam üstüne
  • Haşmet Babaoğlu - Sabah Gazetesi yazarı

Dostlar Futbol Federasyonu'nu alışverişte gördü ama inanmadı. Nasıl inanalım ki! "Soruşturmada gizlilik var, bize bütün kanıtlar ve dosyalar verilmedi " diyorlar. E, bu zaten başından da belli değil miydi. Niye bu "topa" girdiler. UEFA'yı, FİFA'yı ve Türkiye'deki Türkiye'deki futbol kamuoyunu kandırmak için mi? Etik Kurulu'nun bir parça 'etik'i var idi ise bunu en baştan söylerdi. İşin gerçeği şu: "Küme düşürmeler ve ağır cezalar olursa, futbol ekonomisi çöker" diye herkesi korkutan lobi kazandı. Ekonomiyi kurtarmak için spor ahlakını kaybetmeyi göze alıyorlarsa söylenecek laf yok. Bir şeyi daha anladık: Dünyanın her ülkesinde ceza hukukuyla, spor hukuku ayrı işler. Bizde spor hukuku falan hikayeymiş! Şimdi iddianamenin kabulü beklenecek. Ben de o zaman diyorum ki futbolseverleri çocuk gibi kandırmanın alemi yok. İddianamenin kabulüne kadar ligleri başlatmasınlar. Çünkü tersi bir durum suçu bile oldu bittiye getirecektir.

• Şike bu ligte yıllardır var.Zaten Fb ile başlayan şike operasyonunda 4 büyüklerin hepsinin şike yaptığı ortaya çıktı.Tabi kabak Fb nin başına patladı.Şimdiye kadar olan oldu artık bundan sonra ne olacağı önemli olan.Umarım şikesiz temiz bir lig olur.
  • Ben Uefaya bir dilekçe yazacağım bizi milli takımımız dahil avrupadan men etmesi için. Federasyon gereğini yapamıyor siz yapın tarzı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Şikeli şampiyonluğunuzla utanmadan konuşuyorsunuz.

İbrahim Toramanın kendi kalesine attığı komedi golü unutmadık yahu...

ALlahtan kork cehennemde öyle bir yanacaksınız ki, valla ben de flamethrower sıkıcam üstüne

Sen oraya kadar gidip yanmayacaksın yani öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Ben Uefaya bir dilekçe yazacağım bizi milli takımımız dahil avrupadan men etmesi için. Federasyon gereğini yapamıyor siz yapın tarzı.

Yaz yaz iyi edersin, yalnız ingilizcen yok galiba bir uefa nın sitesine girde adamların açıklamalarını oku bakalım neler demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Belgeler yok deniliyor ve 35 kişi pfdk sevkediliyor ve 12si fenerbahçeli bunların

Madem belgen yok neye dayanarak bu insanları disiplin kuruluna sevkediyosun.Herşey planlı bir şekilde yürümeye devam ediyor.TFF seçiminden önce bu işin patlayacağı apaçık bi gerçekti.O yüzden de şimdiki TFF başkanı bilinçli bir şekilde seçilerek değil,Tıpkı eski başkanlardan Levent Bıçakçı gibi atanarak gelmiştir.Boş yere beklemeye gerek yok, öyle yada böyle bi şekilde kurulan senarya gereğince fenerbahçe küme düşürmicek.
    Aziz Yıldırım benim de kulübümün başkanıdır diyen birinden daha ne bekliyoruz ki..
  • Bu karar kesin mi? İtiraz edilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyyorlamam bu kadar -- 16 Ağustos 2011; 3:02:30 >
  • itiraz sanırım ancak nihai karar sonucuna edilebilir,gizlilik kararından dolayı elde bi belge olmadan olacağını sanmıyorum.
  • Beyler daha düşürüldü düşürülmedi diye bir karar verilmedi sadece yargı sürecinin bitmesi bekleniyor. Ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

Beyler daha düşürüldü düşürülmedi diye bir karar verilmedi sadece yargı sürecinin bitmesi bekleniyor. Ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

düşürülmeyeceğine dair hareketler silsilesine devam ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

Beyler daha düşürüldü düşürülmedi diye bir karar verilmedi sadece yargı sürecinin bitmesi bekleniyor. Ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

düşürülmeyeceğine dair hareketler silsilesine devam ediyorlar.

Bence böyle büyük çaplı bir operasyon yapıldığına göre böyle büyük bir ses çıktığına göre yargının elinde kanıtlar olduğuna göre fenerbahçe eninde sonunda bir cezaya mahkum olacak bu kaçınılmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.