Şimdi Ara

Fenerbahçe forumu yönetici adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben daha önceden söylediğim gibi yöneticilik için en doğru adayın Kara Mithat olduğunu düşünüyorum fakat kendisi istemiyor ayrı konu

O yüzden kingofshadowsu sonuna kadar destekliyorum

Fakat bu ihtimal her ne kadar çok düşükte olsa eğer bu görev bana verilirse Fenerbahçe konusunun huzuru için elimden geleni yaparım kimsenin şüphesi olmasın

Ayrıca bu sicil mevzusu kadar mantıksız bi olay yok

Hem yöneticide aktiflik şartı arıyorlar hemde sicili temiz olsun diyorlar

Rakip takım konularına yazılan bi ortamda konuda aktif olan bi adamın sicilinin temiz olmasına zaten imkan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 20 Eylül 2024; 0:45:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe! 💛💙

@Admin@powerstorm@Affection and Hatred@Markus Schulz@MARCO@fenerliso@burnaldinho@Ömer@elpdrno_046@Caner-Medley@tristran@Glorfindel1907@man utd@sharpkiss@The Mandalorian@Mr.Prestige @f@ithline@Kara Mithat@erenfb1907 @TEHET@dulcet@ggreyhame@
    We Will Dominate
    @fbsrkc06 @mpolat35@AnondraX@Shieldwall @hedgehog24 @fbyram@august landmesser@trakyAli-1986@David Attenborough@Cpt. Foley@SLAHS@Mir08@Seqred@kRaL_1907@ Surfing with the Alien@Ninika@ Spider-Man@Noctivagant @APOLL0@Nat Alianovna
    @reko@TakTAkk@Skaninei@Elric.@Heyea@BeQuiet!@Krone@ Ed Wood@@BayJupiter@Shadow 29@Pedri Pasta@CESURYUREK_@Ice Platypus@PERENAL.@ltrg@HankMoodies@Black Raven@ShadowOfDarkness@SuperMert@fluox@M.L.Crassus@ Thomas Anderson@Wadjet@onur2034@Jeff Back@murat seker@brsaltnc@MuratYakinfanboi@geng@sinanakgl@mrert@Sirrüs@Atatürk_1881@cayadüsensinek@YoldaşNapolyon@volvox7@Turkuaz Prusa@fairtune@moritanyalı@mu5tafa@Neco.@Roland Deschain@Ricky Gervais@wakara@paxal@Ömer taa@pesclass@Mohi@Jiraiya@hotvote@kkkorrrayyy@matolimehmet@Henry Cavill@hasanandnexus@Anafartalar-@Anormal zirve@Batman@Altay.@DeadShot467@@Dr. Alfred Blalock@Endyk34@et3rn4l@frkmngr9153@fredydexter@geng@John Denver@01001101@0xRealist@adolf1@alprn46@Areka2002@APOLL0@BenKimimKimimBen@blackcold1907@niksar_asker@PERENAL.@
    Rasqutin
    @sportal@tarum_k@Téquila@tjrr@TadicOnFire@Caped 117 Crusader
    @promedyumx@Scorpion28@Kuhleep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 20 Eylül 2024; 17:51:51 >

• Adaylar arasında gerek aktiflik anlamında gerekse yaklaşım itibariyle @KingOfShadows uygun bir yönetici olur nacizane görüşüm. Biri daha seçilirse @Cpt.Foley nickli arkadaşımız da bence uygun.

• ilk mesajda ismi yazan arkadaşların bazıları aday değil diye biliyorum. adaylarsa da hepsini desteklerim, gördüğüm kadarıyla iyi insanlar. 2 kişi seçilirse iş yükü daha rahatlar.

kingofshadows aktif ve Fenerbahçelilerle iyi iletişimi var. konuya düzen getirecektir ki bu herkesin yararına olur. seviyeli muhabbet etmek isteyen rakip takım taraftarlarının da işine gelir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.