Şimdi Ara

Fenerbahçe forumu yönetici adayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar burada yönetici adayı olan üyelerimizi değerlendirelim lütfen

adaylistesi 16,09,2024

Fenerbahçe forumu yönetici adayları

şimdilik bu kadar . yeni aday olursa buraya eklerim umarım gözden kaçırdığım olmamıştır

not:aday olmak istemeyenleri sen son gün silerim belki fikirleri değişir Fenerbahçe forumu yönetici adayları 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle tüm renktaşlarıma sevgiler ve saygılar. Uzun zamandır aktif olduğum DH Fenerbahçe bölümünde, özellikle transfer döneminde elimden geldiğince haber, bilgi ve duyum paylaşmaya özen gösteriyorum. Yeri geldiğinde şakalaşıyoruz, yeri geldiğinde de tartışabiliyoruz. Zaman zaman birbirimize blok attığımız da oluyor 😅 Tabii bunlar maçın vermiş olduğu üzüntü ve sinir sebebiyle olabiliyor. Karşı tarafa hakaret edilmediği sürece hiçbir problem yok. Bazı renktaşlar şu kadar uyarım var diye yazmış. Ben de merak ettim baktım şu zamana kadar 83 tane uyarı aldığım gözüküyor. Bunların yarısından fazlasını haksız yere aldığımı düşünüyorum. Çünkü haksız olduğum düşündüğüm cezalara itiraz ettiğim de cezam hep iptal oldu. Bu da gösteriyor ki verilen cezalar çok adil değil. Bunu sağlamak adına ve kendi konumuzu yersiz işgal eden, haddini aşan malum takımın üyelerine hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğime söz veriyorum. Ben koyu bir Fenerbahçe'li ve her zaman kendi tuttuğum takımın taraftarın yanında olan bir renktaşınızım.

Adaylığımı çok önceden açıklamış olup, birden fazla kez de bunu yenilemişimdir. Bu arada bir yönetici seçilmesi yetmeyecektir. En az iki tane aktif, dürüst, saygılı ve kendi taraftarına öncelik tanıyan yönetici seçilmesini doğru buluyorum. Yeri geldiğinde üstleriyle tartışacak ve kendi taraftarının hakkını yedirmeyecek üyeler olursa çok daha iyi olur. Zaten bu konuda benim dışımda ismi geçen üyeler de gayet doğru isimler. Ben seçilemesem de umarım onlardan iki tanesi yönetici olur. Beni destekleyen tüm renktaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.

@Admin@powerstorm@Ömer@MARCO@fenerliso@Affection and Hatred@Markus Schulz@burnaldinho @elpdrno_046@Caner-Medley@tristran@Glorfindel1907@man utd@sharpkiss@The Mandalorian@Mr.Prestige @f@ithline@Kara Mithat@erenfb1907 @TEHET@dulcet@ggreyhame@
    We Will Dominate
    @fbsrkc06 @mpolat35@AnondraX@Shieldwall @hedgehog24 @fbyram@august landmesser@trakyAli-1986@David Attenborough@Cpt. Foley@SLAHS@Mir08@Seqred@kRaL_1907@ Surfing with the Alien@Ninika@Spider-Man@Noctivagant @APOLL0@Nat Alianovna
    @reko@TakTAkk@Skaninei@Elric.@Heyea@BeQuiet!@Krone@Ed Wood@@BayJupiter@Shadow 29@Pedri Pasta@CESURYUREK_@Ice Platypus@PERENAL.@ltrg@HankMoodies@Black Raven@ShadowOfDarkness@SuperMert@fluox@M.L.Crassus@ Thomas Anderson@Wadjet@onur2034@Jeff Back@murat seker@brsaltnc@MuratYakinfanboi @sinanakgl@mrert@Sirrüs@Atatürk_1881@cayadüsensinek@YoldaşNapolyon@volvox7@Turkuaz Prusa@fairtune@moritanyalı@mu5tafa@Neco.@Roland Deschain@Ricky Gervais@wakara@paxal@Ömer taa@pesclass@Mohi@Jiraiya@hotvote@kkkorrrayyy@matolimehmet@Henry Cavill@hasanandnexus@Anafartalar-@Anormal zirve@Batman@Altay.@DeadShot467@@Dr. Alfred Blalock@Endyk34@et3rn4l@frkmngr9153@fedydexter@geng@John Denver@01001101@0xRealist@adolf1@alprn46@Areka2002@APOLL0@BenKimimKimimBen@blackcold1907@niksar_asker@PERENAL.@
    Rasqutin
    @sportal@tarum_k@Téquila@tjrr@TadicOnFire@Caped 117 Crusader
    @promedyumx@Scorpion28@Kuhleep
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe! 💛💙

@Admin@powerstorm@Affection and Hatred@Markus Schulz@MARCO@fenerliso@burnaldinho@Ömer@elpdrno_046@Caner-Medley@tristran@Glorfindel1907@man utd@sharpkiss@The Mandalorian@Mr.Prestige @f@ithline@Kara Mithat@erenfb1907 @TEHET@dulcet@ggreyhame@
    We Will Dominate
    @fbsrkc06 @mpolat35@AnondraX@Shieldwall @hedgehog24 @fbyram@august landmesser@trakyAli-1986@David Attenborough@Cpt. Foley@SLAHS@Mir08@Seqred@kRaL_1907@ Surfing with the Alien@Ninika@ Spider-Man@Noctivagant @APOLL0@Nat Alianovna
    @reko@TakTAkk@Skaninei@Elric.@Heyea@BeQuiet!@Krone@ Ed Wood@@BayJupiter@Shadow 29@Pedri Pasta@CESURYUREK_@Ice Platypus@PERENAL.@ltrg@HankMoodies@Black Raven@ShadowOfDarkness@SuperMert@fluox@M.L.Crassus@ Thomas Anderson@Wadjet@onur2034@Jeff Back@murat seker@brsaltnc@MuratYakinfanboi@geng@sinanakgl@mrert@Sirrüs@Atatürk_1881@cayadüsensinek@YoldaşNapolyon@volvox7@Turkuaz Prusa@fairtune@moritanyalı@mu5tafa@Neco.@Roland Deschain@Ricky Gervais@wakara@paxal@Ömer taa@pesclass@Mohi@Jiraiya@hotvote@kkkorrrayyy@matolimehmet@Henry Cavill@hasanandnexus@Anafartalar-@Anormal zirve@Batman@Altay.@DeadShot467@@Dr. Alfred Blalock@Endyk34@et3rn4l@frkmngr9153@fredydexter@geng@John Denver@01001101@0xRealist@adolf1@alprn46@Areka2002@APOLL0@BenKimimKimimBen@blackcold1907@niksar_asker@PERENAL.@
    Rasqutin
    @sportal@tarum_k@Téquila@tjrr@TadicOnFire@Caped 117 Crusader
    @promedyumx@Scorpion28@Kuhleep

KingofShadows'un yöneticiliği onaylasın artık, kaç haftadır bekliyoruz sabır kalmadı. Saniyesinde geseliler damlamış bu konuya da, gelmişler akıl veriyorlar nasıl yönetici seçeceğimiz konusunda. Oldu olacak bizim yöneticilerimizi de geseliler seçsin. Taraftar KingofShadows'u istiyor onaylayın artık.

Seçim sürecini dikkatle takip ediyorum. Sanırım iki kişinin daha bölüm yetkilisi olması gündemde. Umarım daha önce de yazdığım gibi aktif, dürüst, saygılı ve kendi taraftarlarına öncelik veren biri seçilir.

Renktaşlar mümkünse konuyu öne çıkaralım. Belki de ilk defa DH'de bir bölüm yetkilisini üyeler belirleyecek.

yönetici olacak olan kimsenin intikam duygusu ile hareket etmemesi gerekir. olgun, anlayışlı ve sakin biri olmalı.

sorun hiçbir zaman fb bölümüne yönetici seçmek olmadı. sorun her zaman gs bölümündeki yöneticilerin bir holigandan farkının olmamasıydı, ki hala daha da öyle.

yine de çok aktif olduğu için @KingOfShadows kardeşimi destekliyorum. görevi alacak herkese şimdiden sabırlar diliyorum.

• Beni yazın ,evden çalışıyorum sürekli açık forum desteklemeyen olursada eyvallah kendime oy veriyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cpt Foley, Caner-Medley, SLHS, aberdi, f@tihline, KingofShadows bu arkadaşlardan herhangi biri veya birkaçı bence yönetici olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB konusunda herhangi bir mesaj atan tüm gsli mesajları direkt olarak sileceğim
    Bu konuda talibim,destek bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

onu yaparsan kalıcı olarak kendinde uçarsın hocam şakayı bırakın konuya odaklanın

• Hayirli olsun, aylardir aktif bir fenerli modun konuda olmamasinin ceremesini taraftar cok cekti.

Suan forum konularina bakarsaniz neden bu kadar GS'li troll var sorusunun cevabi iste bu. Adalet saglanmazsa bundan guc alan daha da uzerine gider.

• Dostlar GS bölümünde de çok yaşadık bu problemi @Prfssr arkadaşımız yetkili olana kadar, o yüzden minik bir açıklama yapayım isterseniz.

Bölüm yetkilisi adaylarında ilk aranan özellik, hatta en önemlisi her zaman ceza geçmişi ve şimdiye kadar ki forumdaki duruşu oluyor. Yani genel olarak "Ben aday oldum, neden kabul edilmedi" gibi bir düşünceniz varsa ana sebepleri ya forumda aktif değilsinizdir ya da ceza geçmişiniz kabarıktır.

Sizde takdir edersiniz ki ceza geçmişi kabarık, diğer bi tabirle sağı solu çok trollemiş bir arkadaşın yetkili olması uygun olmaz.

Bu açıdan aday olurken veya bir arkadaşı aday gösterirken buna dikkat edilirse herkes açısından daha sancısız bi süreç olacaktır nacizane tavsiyem. GS bölümünde 2 ay bununla uğraştık biz, bir çok kişi aday oldu neden biz kabul görülmüyoruz diye çok hır gür çıktı aynı şeylerin yaşanmaması adına bilgilendirme yapmak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Hocam bırakta bölümdekiler kendileri seçsin istedikleri yöneticiyi. Fener bölümündekilerin şikayetçi olduğu bir yöneticinin buraya imalı mesaj yazması gerginliği arttırmaktan başka bir işe yaramaz.

• moritanyalı kullanıcısına yanıt

Hocam FB bölümündeki yetkiyi ben seçemem zaten öyle bir söz hakkım da yok yetkim de yok, genel kuralları izah ettim yeni konu açıldığını görünce.

Aynı durumu 2 ay önce biz yaşadık çünkü, kuralları bilmeyince Neden X yönetici olmuyor, Neden Z yönetici olmuyor diye tartışma daha alevleniyor sadece. GS bölümünde 15 yetkili adayı falan vardı öyle söyleyeyim Fenerbahçe forumu yönetici adayları 

İma falan da yok yahu bölüme yetkili gerekiyorsa alınır tabi ki 2 kişi de 3 kişi de hatta. Sadece kriterlerin ne olduğunu belirttim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 15 Eylül 2024; 21:21:40 >
  • Aktiflik, tarafsızlık olarak bakınca KingOfShadows en uygun aday olarak görünüyor. Twitter’dan haberler atarak genel olarak bilgilendirme yapıyor. Seviyeli bir üye.

Keza seviyeli, akil insan denince akla mpolat35, f@ithline üyelerimiz geliyor. Onlarda çok eski üyelerden. Geçmişi bilen değerli kişiler. İstemeleri yeterli. Direkt admin olabilirler.

Mithat ile TEHET’de yapabilecek seviyedeler. Gayet aktifler ve seviyeliler.

Vallaha ben adminleri forumda aktif göremiyorum. Ed Wood çok eskidir misal. Ama aktif olamıyor sanırım. Herkesin vakti farklı şeylere gidiyor olabilir. Gocunacak bir şey yok. Bu işi aktif ve seviyeli biri yapar. Bu kadar basit.

• KingofShadows, mpolat35, Caner-Medley. Üçünden biri kabulümdür.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Sicili temiz olan zaten foruma aktif girmiyordur. Burada bir tezat var. Ne kadar aktifseniz o kadar ceza alırsınız. Bir sürü sinir bozucu insan var bu forumda. Ceza geçmişine bakmak ironik.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Hele gs bölümüme selam yazınca ceza alırken hemdeFenerbahçe forumu yönetici adayları 

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır ceza değil kastedilen ama bir sayfa uyarısı bulunan biri için dedi burnal hocam. Kesin sizde de vardır aktif yazıp az ceza almış birileri.

Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Eylül 2024; 21:58:11 >
  • KingofShadows, mpolat35, Caner-Medley nickli üyeler iyi bence en azından ikisi olmalı.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

oo Glorfindelim gelmiş. Sende aday ol gayri.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Provake edici mesaj, düzeysiz, hakaret vs. gibi mesajları silmek bence bizim için daha yararlı olmaz mı hocam? Bu saydıklarım dışında gayet iyi sohbet eden GS'li, FB'li, BJK'li dostlar var. Özelden de mesajla konuştuğumuz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.