142 uyari, sayisiz ban cezasi, ust yoneticilere kufur hakaret ile bende adayim desem ayip olur mu 😄😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe forumu yönetici adayları (5. sayfa)
-
-
Stones hocam da güzel iş yapar fb bölümünde aslında. Düşünülebilir. Hali hazırda genel yetkili zaten kendisi.
-
@erenfb1907
@KingOfShadows
Bu iki arkadaş forumda çok aktif ikisi birden olsun zararı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam adaylık için teşekkürler ama ben aday değilim(tag olmadığı için listede olduğumu bile yeni fark ettim) aktif ve gönüllü olmasından dolayı benim görüşüm kingofshadow rengim listede ki tüm arkadaslar iyi Fenerbahçeli değerli insanlar ama adaylığa gönüllüler mi bilgim yok.
Ama bu bölümde ki asıl problem daha köklü çözümler de gerektiriyor. Öncelikle karma olarak herkes her konuda yazacak mı buna bir karar vermek lazım. Şimdi ki gibi yazacaksa eğer daha esnek olmak lazım. Futbol jargonunda makul görülecek kelimelere ceza vermemek lazım. İnsanlara ceza vererek birbirlerine daha da kutuplaştırıyorsunuz. Millet karşı takıma ceza verdirmeye çalışır oldu, ceza alanlarda da intikam ateşi yakıyorsunuz bu bölümün baştan düzenlenmesi lazım kısaca. Şimdi ki gibi olacaksa kapatın daha iyi herkes kendi konusunda yazabilsin. Zaten iş oraya gidiyor selam verene 120 gün ceza veriyorsunuz kapatın daha sağlıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 16 Eylül 2024; 23:35:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
@Kingofshadows u yönetici yapın artık be
Adam forum donanımın sahibinden daha çok forumdadır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçim sürecini dikkatle takip ediyorum. Sanırım iki kişinin daha bölüm yetkilisi olması gündemde. Umarım daha önce de yazdığım gibi aktif, dürüst, saygılı ve kendi taraftarlarına öncelik veren biri seçilir.
Renktaşlar mümkünse konuyu öne çıkaralım. Belki de ilk defa DH'de bir bölüm yetkilisini üyeler belirleyecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X