Hocam DH'de bölüm yetkilisini üyeler belirleyecek diye bir durum söz konusu değil, o kısmı yanlış anlamışsınız sanırım burada sadece üyelerin fikri soruluyor, içlerinden uygun görünen adaylar seçilecektir. Üst yönetim konuyu takip ediyor size onu söyleyebilirim. Yanlış anlaşılma olmaması adına yazıyorum, oylama ile bir yetkili alımı söz konusu değil. DH'de öyle bir gelenek hiç olmadı, olmaz da. |
Fenerbahçe forumu yönetici adayları (7. sayfa)
-
-
Birisi yönetici olacaksa bu kişi kesinlikle KingofShadows olmalı. Bugüne kadar gerek aktif paylaşımlarıyla gerek üslubuyla sonuna kadar hakediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@KingOfShadows
bu işi gayet iyi yapar.
destekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sicili makul ölçüde temiz olan (yani yakın tarihte çok fazla bir ceza almamış, troll olmayan)
Forumda aktif olan
Kriterler bu ikisi ana hatlarıyla hocam. Futbol bölümü ile alakalı değil, Konu dışından oyun bölümüne kadar her bölüm için aranan kriter bu ikisi. 15 yıl önce de böyleydi şuan da böyle.
Daha 2 gün önce yeni bir FB'li arkadaş yetki aldı zaten ana konuda denk gelmişsinizdir mutlaka, muhtemelen bir kişi daha alınacaktır ama bu kriterlere uyma koşulu ile.
-
Güzel, king of shadows her iki kriterede uyuyor, bizim forumun %90 ı da istiyor... eee, daha ne düşünüyorlar o zaman...?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KingofShadow ile nispeten iyi geçinen biri olarak, beni neden rahatsız etsin yetkili olması?
Açıkçası Ninika konuyu açarken yeterli bilgilendirme yapmadığı için ben bu görevi üstlendim, başka bir amacım yok. Daha 2 ay önce GS bölümünde yaşananları gördüyseniz, forum ne kadar isterse istesin sicili kabarık birinin yetkili olmayacağını görmüş olmanız gerekir. O dönem de GS bölümündeki arkadaşlar "Bizim istediğimiz yetkili olur" diyordu, sicili temiz olmayan birinin yetkili olamayacağını anlatmak iki ay sürdü.
Forumda 20 yıldır gelen kurallar var, sizin "bu konu kapanmıştır" demeniz ile kapanmıyor maalesef. Forumda kimin yetkili olacağına forumun üst yönetimi karar verir, ben de size bu kriterleri söylüyorum.
Mesajımı kavga gürültü amaçlı algılamayıp, bilgilendirdiğimi farketseniz aslında süreci hızlandırdığımı, yardımcı olduğumu görebilirsiniz. Özetle diyorum ki;
"Sicili temiz birini aday gösterirseniz hemen yarın bile atanabilir, konudaki trollerden kurtulursunuz
Sicili temiz olmayan birinde ısrar ederseniz bu iş uzar gider, troller de konuda devam eder"
Sizin iyiliğinize bir şey söylüyorum ama anlayana tabi ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 18 Eylül 2024; 17:31:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X