< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe forumu yönetici adayları (8. sayfa)
-
-
@KingOfShadows'u destekliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maşallah forumun tapusu sende demek ki, Yetkili alımından tut nereye ne yazıp ne yazmayacağıma bile sen karar verir olmuşsun
@Nat Alianovna Hocam forumun tapulu sahibi gelmiş bilgilendirmiyorsunuz da alındım, arkadaşa tüm yetkilerinizi devredin lütfen
-
Arada birbirmizi bloklasak da tartışma aramızda kalır. Adminlik için en doğru aday online süresi yüksek,Fenerbahçeli, hızlı aksiyon alabilecek @KingOfShadows dur. Neyi bekliyorsunuz daha Fb formu hem fikir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyasi referanslı mesajları ve karşılıklı atışmayı ki olası kavga ve ikili atışmalar yüzünden konudan sildim. Fenerbahçe yönetici adaylarını seçmeye gayret gösteren renktaşlarımın mesajlarına konuyla alakalı olmayan mesaj, resim, gönderme vs. kabul edilmeyecek. İnsanların yorulduğu şeylerden biride bu bölümde; bir başka taraftarın gelip diğerini trigerlaması. Bunun önüne geçmek için önceden mesajımı paylaşayım. Forum kurallarından bahsetmeye zaten gerek yok arkadaşlar. Ayrıca; kim olursa olsun, saygıyı ve sevgiyi bozmayalım. Onun dışında insanların geçmişini yüzüne vurmaya çalışmayın arkadaşlar bu hiç hoş bir şey değil. Gerginlik ve sinir yüksek dozda. Bunu minimize edip, bir arada sorunları çözmemiz gerekirken, sağ sola sallayıp, mesajın nereye, kimlere gideceğini umursamayanlara gerekli işlemler yapılıyor. Ayrıca; benim en çok rahatsız olduğum konu. Kimin ne kadar fanatik, kimin ne kadar takımını çok sevdiğini bilemezsiniz ve buna karar veremezsiniz. Subjektif bir nokta için kimsenin kalbini kırmaya gerek görmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X