Şimdi Ara

Fenerbahçe forumu yönetici adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DH Fenerbahçe yüzyılı başlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tüm renktaşlarıma sevgiler ve saygılar. Uzun zamandır aktif olduğum DH Fenerbahçe bölümünde, özellikle transfer döneminde elimden geldiğince haber, bilgi ve duyum paylaşmaya özen gösteriyorum. Yeri geldiğinde şakalaşıyoruz, yeri geldiğinde de tartışabiliyoruz. Zaman zaman birbirimize blok attığımız da oluyor 😅 Tabii bunlar maçın vermiş olduğu üzüntü ve sinir sebebiyle olabiliyor. Karşı tarafa hakaret edilmediği sürece hiçbir problem yok. Bazı renktaşlar şu kadar uyarım var diye yazmış. Ben de merak ettim baktım şu zamana kadar 83 tane uyarı aldığım gözüküyor. Bunların yarısından fazlasını haksız yere aldığımı düşünüyorum. Çünkü haksız olduğum düşündüğüm cezalara itiraz ettiğim de cezam hep iptal oldu. Bu da gösteriyor ki verilen cezalar çok adil değil. Bunu sağlamak adına ve kendi konumuzu yersiz işgal eden, haddini aşan malum takımın üyelerine hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğime söz veriyorum. Ben koyu bir Fenerbahçe'li ve her zaman kendi tuttuğum takımın taraftarın yanında olan bir renktaşınızım.

Adaylığımı çok önceden açıklamış olup, birden fazla kez de bunu yenilemişimdir. Bu arada bir yönetici seçilmesi yetmeyecektir. En az iki tane aktif, dürüst, saygılı ve kendi taraftarına öncelik tanıyan yönetici seçilmesini doğru buluyorum. Yeri geldiğinde üstleriyle tartışacak ve kendi taraftarının hakkını yedirmeyecek üyeler olursa çok daha iyi olur. Zaten bu konuda benim dışımda ismi geçen üyeler de gayet doğru isimler. Ben seçilemesem de umarım onlardan iki tanesi yönetici olur. Beni destekleyen tüm renktaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.

@Admin@powerstorm@Ömer@MARCO@fenerliso@Affection and Hatred@Markus Schulz@burnaldinho @elpdrno_046@Caner-Medley@tristran@Glorfindel1907@man utd@sharpkiss@The Mandalorian@Mr.Prestige @f@ithline@Kara Mithat@erenfb1907 @TEHET@dulcet@ggreyhame@
    We Will Dominate
    @fbsrkc06 @mpolat35@AnondraX@Shieldwall @hedgehog24 @fbyram@august landmesser@trakyAli-1986@David Attenborough@Cpt. Foley@SLAHS@Mir08@Seqred@kRaL_1907@ Surfing with the Alien@Ninika@Spider-Man@Noctivagant @APOLL0@Nat Alianovna
    @reko@TakTAkk@Skaninei@Elric.@Heyea@BeQuiet!@Krone@Ed Wood@@BayJupiter@Shadow 29@Pedri Pasta@CESURYUREK_@Ice Platypus@PERENAL.@ltrg@HankMoodies@Black Raven@ShadowOfDarkness@SuperMert@fluox@M.L.Crassus@ Thomas Anderson@Wadjet@onur2034@Jeff Back@murat seker@brsaltnc@MuratYakinfanboi @sinanakgl@mrert@Sirrüs@Atatürk_1881@cayadüsensinek@YoldaşNapolyon@volvox7@Turkuaz Prusa@fairtune@moritanyalı@mu5tafa@Neco.@Roland Deschain@Ricky Gervais@wakara@paxal@Ömer taa@pesclass@Mohi@Jiraiya@hotvote@kkkorrrayyy@matolimehmet@Henry Cavill@hasanandnexus@Anafartalar-@Anormal zirve@Batman@Altay.@DeadShot467@@Dr. Alfred Blalock@Endyk34@et3rn4l@frkmngr9153@fedydexter@geng@John Denver@01001101@0xRealist@adolf1@alprn46@Areka2002@APOLL0@BenKimimKimimBen@blackcold1907@niksar_asker@PERENAL.@
    Rasqutin
    @sportal@tarum_k@Téquila@tjrr@TadicOnFire@Caped 117 Crusader
    @promedyumx@Scorpion28@Kuhleep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 20 Eylül 2024; 15:19:23 >

• Gs bolumunde atilan mesajin aynisini Fenerbahce bolumunde attigimda 2 dakika bile gecmeden silen ve ceza puani veren fakat gs bolumunde haftalarca durmasini saglayan tipte bir yonetici istiyorum.

Adayim eren1907

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingofShadows'un yöneticiliği onaylasın artık, kaç haftadır bekliyoruz sabır kalmadı. Saniyesinde geseliler damlamış bu konuya da, gelmişler akıl veriyorlar nasıl yönetici seçeceğimiz konusunda. Oldu olacak bizim yöneticilerimizi de geseliler seçsin. Taraftar KingofShadows'u istiyor onaylayın artık.

• yönetici olacak olan kimsenin intikam duygusu ile hareket etmemesi gerekir. olgun, anlayışlı ve sakin biri olmalı.

sorun hiçbir zaman fb bölümüne yönetici seçmek olmadı. sorun her zaman gs bölümündeki yöneticilerin bir holigandan farkının olmamasıydı, ki hala daha da öyle.

yine de çok aktif olduğu için @KingOfShadows kardeşimi destekliyorum. görevi alacak herkese şimdiden sabırlar diliyorum.

• tristran kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz için.

Ben yönetici olmak istemiyorum, @KingofShadow kardeşimiz istekli zaten.

Caner ve Faithline da forumda genel olarak aktif.

Bayram hocam ve Dulcet hocam aslında aktif olsalar onlara da çok yakıştırıyorum.

• Favori adayım @kingofshadows
    Plase ise @Erenfb1907
    Hayırlısı olsun

• Burada atılan mesajlardan anladığım kadarıyla sicili temiz ertem şener gibi bir sıvacı aranıyor, son 1 yıldır FB bölümünü dingonun ahırına dönmüş durumda mesajlara işlem yapılma süresi çok uzun şikayet havuzu ilgilenen olmadığı için sürekli patlak , buraya atılan tahrik edici mesajlara cevap atmadan hem sicilini temiz tutmuş hem de bölümü aktif kullanmış birisini bulabileceklerine inanmıyorum, öyle birisi varsa kimmiş ben de merak ediyorum, herkese iyi forumlar.

Fenerbahçe forumu yönetici adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 16 Eylül 2024; 10:10:55 >
  • Desteğim seninle hocam bu konuya tertip düzen adalet lazım

• Ben aday olmak istemem. Ben yanlı biriyim Fenerbahçe yanlısı biriyim acımam elimden gelen cezayı engeli yaparım. O sebeple daha tarafsız soğukkanlı birileri seçilmeli.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

sizin foruma ciddi zaman ayıran polemiklerden uzak durmaya çalışan saygılı birinin yönetici olması

fenerbahçe bölümüne önemli katkı yapacaktır diye düşünüyorum başarılar @KingOfShadows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 16 Eylül 2024; 10:53:29 >
  • Hadi bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yazdıklarını da bazen okuyorum sadece yönetici olarak değil Nat Alianovna forumdaki en donanımlı adamlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 16 Eylül 2024; 13:43:4 >
  • Ya @KingOfShadows başa ya kuzgun leşe.

@TEHET hocamı NSFW kanalı yöneticisi yapalım.Fenerbahçe forumu yönetici adayları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 16 Eylül 2024; 12:21:21 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Büyükekşi gitti hocam?

• Bu arada ceza sayısı az olsun denmiş ama benim bile 64 uyarım var, üyelik uzadıkça ceza artıyor, cezası olmayıp aktif olan var mı?

• Bu uyarı muhabbeti büyük zırvalık. On yıldan fazladır üyeyim 50 tane uyarım var ki ben rakip forumlarda da takılmıyorum. Forumda aktifseniz uyarınız olur. Etliye sütlüye dokunmuyorsanız bilemem.

Aynı zamanda şunu söyleyeyim eğer Fenerbahçelilerin istediğinin aksine yönetici gelirse tadımız kaçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 16 Eylül 2024; 15:0:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.