Ben gün içinde aktif olmuyorum iş nedeniyle akşamları bakabiliyorum ancak foruma yoksa olmak isterdim |
Fenerbahçe forumu yönetici adayları (2. sayfa)
-
-
@Caner-Medley Sistem böyle hocam, Futbol bölümüne özel değil forumun hangi bölümüne yetkili adayı olursanız olun ceza geçmişi ve aktifliğine bakılır ilk önce, bu ikisi harici çok bi kriter yok zaten.
Bizim bölüme yetkili olaan Prfssr nickli arkadaşın ceza geçmişi hiç yok mesela, sıfır.
Benim en son 2017'de, Konuyu açan Ninika hocamın hiç yok falan.
Referans olsun diye söylüyorum sadece genel işleyiş bu şekilde her zaman yanlış anlamayın. @Surfing with the Alien hocam seçilmiş sanırım yetkili olarak onun da pek bi ceza geçmişi olduğunu sanmıyorum mesela. Hayırlı uğurlu olsun hocam bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 15 Eylül 2024; 22:9:24 > -
Hocam ben 7/24 açığımdır. Home Office çalıştığımdan. Her saat başı bakabilirsin yani kim açık diye beni görürsün muhakkak. Bence bu yanlış bir düşünce. Ne kadar aktifseniz, o kadar ceza alırsınız.
Bu, doğru bir tümevarım değil. Tümevarım, belirli gözlemlerden genel bir sonuç çıkarma sürecidir ve geçerli olabilmesi için genelleştirilen gözlemlerin yeterince geniş ve temsil edici olması gerekir. Forumda aktif olmanın ceza alma ile ilişkilendirilmesi durumu, forumun kuralları, moderasyon politikaları ve kullanıcıların davranışlarıyla ilgili çeşitli faktörlere bağlıdır.
-
Aslında herkes biraz daha sakin, biraz daha karşı tarafa nefret kusayımdan ziyade kendi takımımla ilgileneyim odaklı mesajlar atsa hiç kavga gürültü olmayacak da bizim ülkede futbol bu kadar anca naparsın
-
Hocam harbiden toxic mesaj yazan üyeler var mesela, en basit örneği @Nat Alianovna 'nın dün paylaştığı mesajlar bahsettiğim toxic mesaj ile alakalı uyguladığı yaptırım. 1 hafta forum uzaklaştırması + 120 gün Fenerbahçe bölümüne mesaj yazamama.
Herkesi işin içine katmak istemiyorum genelleme yaparak ama bazı insanlar karşı tarafı sinir etmeye bayılıyor ve ceza alması için elinden geleni yapıyor. Buna kanmayıp sakin kalmakta çok önemli :/
-
Hocam bizim Gs konusuna yazanlar var cezası falan olmayan kesin vardır. Yine tabi siz kendi aranızda konuşursunuz en iyisini bilirsiniz.
Bir de mesajların kalma sebebi şöyle aslında bizde de aynı şikayetler oluyor. Fb Gs konuları çok aktif, bütün gün oturup mesela Fb konusu admininin mesajları sürekli okuma şansı yok. Arada girip şikayetlere bakıyordur, iş güç sağlık aile konuları oluyor herkesin. Bir de mobilden olmuyor bilgisayardan yapabiliyorsunuz o işlemleri. Yani o gün dışarıdaysa iş yoğunsa vs bakamıyorsunuz.
O sebeple iki üç konu admininin olması çok iyi oluyor. Bir ikisi müsait değilse diğeri ilgileniyor. Aranızda müsait olmayacağınız zaman vs konuşuyorsunuz zaten. Tabi önemli maçlarda mesela derbi gibi kaç kişi olursanız olun yetişmek çok zor. Şimdi sizde de yönetici olacak olan arkadaş görecektir zaten. Dışarıdan göründüğü gibi kolay olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bakalım bende başvurdum elimden geldiğince uğraşırım. Bir uzun dönem cezam vardı herhalde 2 sene öncesinden.
-
Ben kolay görmüyorum kesinlikle. Gönüllü bir iş zaten. Elbette her an bakamazlar. Ama aktif olan üyelerimiz bizim belli. Bu arkadaşlarımızın cezası muhtemelen çoktur. Çünkü sayfaya bir dolu düzeysiz insan gelip yorum yapıyor. Bu arkadaşlar aktif olduğu için cevap yazıyor ve haliyle ceza yiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beni de yazabilirsiniz. Bakalım seçilecek miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TEHET'i destekliyorum adaysa.
-
@Caner-Medley Ayrı ayrı etiketlemeye gerek duymadığımdan yazıyorum. Hocalarım; benim bile uzaklaştırmayı en çok aldığım bölümdür spor bölümü. Bazen kendimi tutamaz sivri dille yazardım, sonrasını düşünmezdim. Şimdi baktığımda yazıp sildiğim inanın çok mesaj vardır. Sadece forum özelinde değil günlük hayatımda da son noktayı koymadan bi filtreden geçiriyorum, yazdığım şeyi karşı taraf anlar mı yoksa ben yazdığımla kalır, günün sonunda kötü ben mi olurum diye soruyorum kendime. Yediremediğim, çok sinirlendiğim durumlar oluyor ama dediğim gibi fani bir şey için kimsenin önüne koymak istemiyorum kendimi. Bu benim bakış açım, herkes için farklıdır.
TakTAkk hocam mesela sizin taraf olduğunu düşündüğünüz yönetici kim, yöneticiler kimler diye soru yönelteyim. Bu konuyu @Nat Alianovna veya diğer adminlerle görüşebilirsiniz. Bir probleminiz, bir sıkıntınız varsa konuşarak, üstüne giderek çözmek en makul olanı.
Bu arada ben Fenerbahçe bölümü için yetkili değilim. Emin olun ilk satırlarda bahsettiğim gibi, eskiden olsa cidden 2. kez düşünmezdim. Bende sakin kalamadığım durumlarda direkt şikayet ediyorum. Saygı ve tatlı dil dozunu hiç düşürmeden. Bırakın bize provake edici şekilde gelen öyle kalsın. Finalde zararlı kötü düşünen çıkar.
-
hazır bir kaç gün maç yok . sıradaki maçlara kadar bu konuda netleştirme yaparız. bu gecelik benden bu kadar iyi geceler .
-
Özellikle maç sonlarında Gs konusunda kıyıma izin verildiğinden Fb bölümündeki arkadaşlar da haliyle benzer bir durum istiyorlar. Bu biraz Gs bölümündekilerin üst yönetimden aldığı bir taviz oldu protestolardan sonra. Bence Fb bölümünde yönetici sayısı az belki evet ama Japon yöneticiler gibi kurallara sıkışmış yöneticiler olduğundan sorun. Üyeler kendilerine kendi konularında kuralları uzun uzun anlatacak yönetici istemiyor aksiyonlar alınmasını bekliyor.
-
161 uyarıyla adaylığımı koyuyourm
-
Destek için teşekkür ederim de aday değilim. Üst yönetimdeki bazı şahıslar olduğu sürece aday olmam zaten.
-
Arkadaşlar yoğun ısrarınıza rağmen , gençlerin önünü açmak için adaylıktan çekiliyorum.Özelden darlamayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X