Ya @KingOfShadows başa, ya forum leşe. |
Fenerbahçe forumu yönetici adayları (11. sayfa)
-
-
@KingOfShadows'un hakkı @KingOfShadows'a, Tanrı'nın hakkı Tanrı'ya verilsin.
-
Ben de @KingOfShadows'un adaylığını destekliyorum. Yeni gelen arkadaşla beraber başarılı bir şekilde ilerleyeceklerdir.
-
şu konuda ana sayfada tekrar tekrar söylediğim dışında msj atan rakiple didişen herkes için ceza isteyeceğim üstelik şikayetsiz hafta sonu maç var sonra maç günü yazmayınca gelip üzgün olduğunuzu belirtmeyin. ana konuya dönün orada yazın .
tekrar ediyorum sadece aday olanların msj larını görmek istiyorum birde şu adaı destekliyorum msj ı bu kadar 1 defa msj atmanız yeterli.
-
KingOfShadows' un adaylığını destekliyorum. Diğer aday arkadaşların seçildikleri takdirde ellerinden geleni yapacaklarına eminim; fakat KingOfShadows forumda sürekli aktif ve çabuk aksiyon alabilecek bir arkadaşımız olduğu için forum ve bizlerin yararına olacağına düşünüyorum.
@KingOfShadows bizi de görürsün artık üç beş bir şey. Yoksa oylar Erenfb1907' ye!!! Şaka şaka. Başarılar...
-
Buna çok güldüm ve çok mutlu oldum 🥰 İnsanların seni desteklemesi kadar güzel bir şey yokmuş gerçekten... Çok başka bir duygu. Tarif edilemez. Seçilirim, seçilmem ayrı bir konu ama bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her renktaşımın benim için ayrı ve özel değeri olacak. Çünkü böylesine değerli bir şeyi asla kaybetmek istemem. İyi ki varsınız... 🤗
Yolun sonu şampiyonluk, hatta Avrupa kupası kazanmak olsun. Tabii ilk olarak önümüzdeki maçtan üç puan alalım. Gerisi akıp gelir. Oldu berabere kaldık, kimse moralini bozmasın. Lig gerçekten uzun bir maraton. Yeni oyuncular aldık, onların takıma adapte olması lazım. Zamana ihtiyacımız var. Çok iyi bir hoca getirdik. Lütfen sürece güvenelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unutma bu lafları Shadows
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X