Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV engellenecek iddiası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
7.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz mevsiminde BEİN süper spor paketini aylık 150 liraya sattı, en kötü 200 liraya alınıyordu..
    Bu parayı vermeyip de kaçak yayınla izleyenler boşuna ama şöyle ama böyle demesin!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yayıncı kuruluş teknolojik gelişmelerden bir haber.

Kötü eski teknoloji altyapı, iş bilmeyen ilgili bölümlerden mezun olmayan teknik bilgisi kabiliyeti sıfır personel kadrosu.

Araç gereç gerekli ekipmanlara yatırımları olmayan sadece en az maliyetle en yüksek kâr amacı olan bir yayıncı. Türkiye tarafında böyle.

Ligin kalitesi zaten ortada. Kulüplerin aldığı paralardan zaten belli ligin seviyesi.

Birde kalkıp ülkenin alım gücüne bakmadan yüksek fiyattan satmaya çalışıyorlar.

IPTV nin engellenemez durdurulamaz olduğunu bile bilmiyorlar

Bedava yayın yapan sitelerdeki 2 kişi bile bunların 250 kişilik kadrosundan daha iyi teknik bilgiye sahip donanımlı işi bilen insanlar.

Param ile yayıncı kuruluşta izleyip rezil bir deneyim yaşamaktansa bedavaya daha iyi hizmet veren yerlerden izlemeyi tercih ediyorum

• Parası olmayan izlemesin kardeşim.

• Mafya baskan , korsana karsi. Fikra bu kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hep aynı haber

• IPTV ve Web TV yi engellemek neredeyse imkansız gibi görünüyor.

TFF geçen yıl Hollanda'dan bu yıl da Belçika'dan yazılım desteği almış, mutlaka bedavaya da değil !!! Yerlisini kullanmalı. Çok çok iddialı İspanya bile beceremedi.

Tek çözüm aynen IPTV fiyatına tüm platformları tek çatı altında izleyicilere satmak olur.

• Yazılımla engellenecek bişey değil bu. Dünyanın dört bir yanında yayınlanacak derbi. Hadi diyelim yazılımla bein sports engellense bile başka bir ülkenin yayınından alır yine yayın yapar kaçak yayıncı.

• Her derbide çıkan o haber

• Maç saati ülke genelinde bütün internet altyapısını(mobil dahil)devre dışı bırakmadıkça o iş yaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda aylık tod paketleri 40-50 lira kim uğraşır ip ile

• İp TV gibi aylık 40 liraya gelse kimse tenezzül etmez ama şerefsizler azla gözleri doymaz sonra İp TV'ye çatarlar hani kurtarmıyordu maliyet fiyatı peki şimdi %80'i halkın ip TV'ye geçti şimdi nasıl kurtarıyor bunları anlamadım aç gözlüler Toprak doyursun bunların gözünü İPTVye çok teşekkür ediyorum

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Yanlış olduğunu bende biliyorum hocam. Yazım yanlışlarına kafayı takacak kadar bu hayatı ne seviyor nede dikkat ediyorum. Çocuklarıma gelirsek onlar için bu konuda elimden gelenin fazlasını yapıyorum merak etmeyin.

Değerli bilgileriniz için ayrıca teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bir kelime bile öğrermenin öğrenmenin değiri çok büyüktür.

Ama benden çoktan geçti böyle dikkat etmemiz gereken şeylerden. 30 lu yaşları geçimiş bir çok arkadaşım gibi kimse yaşadığı hayattan yaşadığı ülkeden keyif almıyor ve mecburi yaşıyoruz.

• ceza26 kullanıcısına yanıt

Nasil engellesin hocam, imksnsiz bir sey. Yayini bir ekrana yansitip verecek yayini

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Bir yil gecerli mi

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlarda konusu bile var, millet aylık 129'dan aldı..
    Ben yıllardır kullanıyorum zaten, mayıs ayında yıllık paket bitince 199 lira teklif edildi, kabul ettim.. Bu bile iyi fiyat..
    Sonuçta sadece süper lig yok, premier dahil birçok lig ve diğer spor branşları da söz konusu..
    Bugün 200 liranın ne hükmü kalmış? 3 paket sigara parası bile değil.. Kaçak yayın izleyenlerin çoğu eminim günde 2 paket sigara içiyordur, boşa laf yapıyorlar..

• Ucuza verin . Sürümden kazanın. Hem herkes izler , hem de dışarıya bir sürü para vermezsiniz cebinize kalır. Çok zam yapıldı diye iptal ettik herseyi.

• Korsan yayıncılar parasını vererek yasal olarak maç izliyor olan bir kişi görevini görüyor. Bu yüzden korsan yayıncının tespit edilmesi ve engellenmesi imkansız.

Maç sırasında ekrana abonelik numaralarını yansıtmak gibi bir şey yapsalar dahi bu sefer de yayıncı kişi ileriden izlediği için yayın esnasında ya o kısımları sansürlüyor ya da doğrudan başka bir yayına geçiş yapıyor.

Üstelik abonelik numarası ile ancak çok az korsan yayıncı ban yiyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakiran -- 21 Eylül 2024; 14:42:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 120 tl idi aylık iki paket sigaradan ucuzdu ya daha ne olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok top oynuyorlar da, gıdım zevk almıyorum FB GS derbilerinde.ceza sahasına girmeden maçı bitiriyorlar.Türkiye ligi git gide dibe çöktü, maçların hepsi mahalle maçı gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.