< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV engellenecek iddiası (5. sayfa)
-
-
yat yere yat yat yat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaa hacı ben yıllardır torrent kullanıyorum ama bildiğin düz Google dan arayıp kullanıyorum ücretsiz olan adı Y ile başlayandan. ama Breaking Bad'in sayfaları çıkmıyor çünkü Netflix almış. eskiden aratınca çıkıyordu. tekrar indireyim dedim olmadı.
üyelikli siteleri hiç bilmiyorum. var mı tavsiye edebileceğin üyelikli site?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç bilmiyorum hocam üyelikli site kalmamış bile olabilir :) bi siteden aratıp buluyodum torrentleri o ilgili siteye yönlendiriyordu o siteyi de unuttum. uzak kalmışım bu işlerden.
Hocam foto spor yıllardır aynı haberi yapıyor :)
Hiçbir dünya ülkesinde ıptv izleyenlere ceza yazıldığını ben okumadım.
Sadece IPTV korsan yayıncılara baskın vs düzenleniyor. Bu işin en başında da EPL var. Adamlar ligini dünyaya sattıkları için peşinden gidiyorlar lakin Türkiye ligi? :)
Örneğin bir sürü film sitesi kapanıyor. Örnek: filmfilmizle1.net, adam açıyor filmfilmizle2.net vs vs
SSB izleyenleri görmüyor mu? Ne işi olur izleyen vatandaş ile.
Bence direkt twitter dan başlasınlar. Malüm kişinin gönderilerine bir sürü insan yazıyor. Hepsi de izliyor :) binlerce insan link link yazıyor.
Bunları ayıklaması daha kolay olur. Yıllardır ayıklamak isteseler zaten ayıklarlar. beIN ile kim uğraşacak.
Sadece algı yaratmanın peşindeler bence.
Vatandaş hariç kimse sormuyor beş para etmez bir lig ayda 500 tl nasıl olur?
Yıllardır şampiyonlar ligi maçları paralı yayınlandı (kendi takımlarımız dahil)
Şimdi trt hamle yaptı da Türk takımların maçlarını ücretsiz verecekler.
Demek ki olunca oluyormuş.
TÜRKİYE FUTBOLU ACİL BEIN SPORTS UN ELİNDEN KURTARILMALI.
-
RTE bilerek Bein'e verdi bide, Saran almasın diye.
Saran kaliteli bir yapım. Umarım saran el atar bu işe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis kendi kontrolünde olmayana vermiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray kim? Maç nedir? 17 yaşımda izlemiştim en son, ne maçı, ne futbolu, ne Galatsaray'ı ya :D Dünyayı geziyorum Tibet'trn Everest'e, New York'tan Afrika'ya kadar. Hala maç izliyorsanız dünyayı kaçırmışsınızdır.
Sanane be ?? İsteyen istediği yerden izler. Yıllık 850 tlye apple tvden tut bein,netflix,exxen,ssports, tivibu , gain tv hepsini izliyor insanlar. Az nefes almasına müsade etsinler insanların. Senin mali durumun iyiyse bize ne bundan!!!!
3 yıldır beinconnect ve todtv aboneliğim var. Bu sene almadım
başka bilgisayardan giriş yapılıp yayın paylaşmaktan hesabıma erişim kapatıldı. Böyle saçma sapan şeylerle insanları uğraştırmaya utanmıyorlar onların bekçiliğini yapmak sana mı kaldı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement -- 23 Eylül 2024; 2:28:5 >
Senelik 500 verdik millet onu bile veremiyorsa ne diyeyim?
-
Sakin ol şampiyon..
Kimsenin bekçiliğini yaptığım yok, kimsenin ne yaptığı da umurumda değil..
Bu yaptığın işin haram olduğunu sana anlatırdım ama dinleyeceğini de pek düşünmüyorum o yüzden uğurlar ola, git kaçak yayından ne istiyorsan izle!!!
Uydusuz mu
Filigran Teknolojisi niye işe yaramadı bilen var mı? Aslında çok mantıklı. IPTV'de tespit edildiği anda o hesap kapatılsa (öyle bir iki dakikaya değil, saniyesinde) o zaman IPTV'de de maç izlenmez olur.
-
Hocam ne alaka? Hem dünyayı gezip, hem futbol izleyen insanlar da var siz dünyayı gezerken futbol izlemiyorsunuz diye ayrıcalıklı mısınız? :)
Ayrıca futbol Türkiye den ibaret değil.
Tod tv kalite 720p
Filigran yayıncıya ekstra maliyet getirdi ama İptv'ciler onun da çözümünü buldu. İptv'yi engellemek değil, uygun fiyata paket satmak daha akıllıca olur. Bu olay iktisattaki Laffer eğrisi ile çok güzel bağdaşır.
-
İzleyemedigimize göre işe yaramış
-
Böyle yapacaklarına fiyatları makul birşeylere çeksinler daha fazla yardımcı olur en azından
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X