Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV engellenecek iddiası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ahhahaah sadece gülüyorum buna adam vpn ile giriyor neyi kimi nereyi engelleyeceksin :D

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Kendi hayatta yasadiklarina onem verki onlar seni izlesinler, sen futbolculari degil. Ana fikir budur. Vaktini kendi hayatina ayir, maca gitmek icin ya da forma almak icin ugrasma. Simdi Fenerbahce - Galatasaray maci olmus, Pazar gunu haberlere bakarken ogrendim internetten. 3-1 kaybetmis Fenerbahce. Simdi bu macta aglayanlar falan olmustur kesin. Benim kilim bile kipirdamadi :) Bos islere 5 dadika bile ayirmak bana cok koyuyor, sizlere nasil koymuyor anlamiyorum:)

• Şuan içerden yazıyorum 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekonomik kriz olmadan önce korsan/kaçak yollarla izleyenlere önlem alınsaydı işler bu raddeye varmazdı. Parası olan maçı bir şekilde izler, olmayansa ne yapacak hele bu krlzde...İstediğin kadar önlem al her kilidin bir anahtarı olur.

• Sonuç? Özet geçin, engellendi mi?

• Kasten engellemezler, kaçak izleyen de yasal izleyen de o ekrandaki ve staddaki reklamları görüyor her türlü işlerine gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt

Ondan önce altyapısını düzeltsin, en son beinconnect aldığımda derbide yayın ikide bir donuyordu, mecburi korsan yayına geçtim.

• Engellenemedi. Hep aynı laflar ama zor.

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yeni gördüm evet uydusuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.